28. desember 2018 • English version

Videoene du aldri får se i norske medier

Foto: Pixabay

Sosiale medier har gjort det mulig for oss å dele hverdagslige opplevelser og hvordan realiteten fortoner seg i det flerkulturelle Europa. Mens politikere, venstreorienterte medier og statsstøttede antirasistiske organisasjoner stadig kommer med ubegrunnede påstander om rasisme og forskjellsbehandling, så er virkeligheten en ganske annen.

Det er de fjernkulturelle, muslimene, afrikanerne og sigøynerne som ikke tilpasser seg. Som ikke integrerer seg. Som tar med seg sin kultur og sin religiøse oppdragelse inn i Vesten. Og det skjærer seg ganske raskt og skarpt.

Her er et lite utdrag fra blant annet England, Belgia og Tyskland, som viser hvordan det står til. Dette er videoer og nyheter du aldri vil få presentert på NRK, TV2 eller i VG, Dagbladet eller Aftenposten. Antirasistisk Senter vil aldri innrømme at dette er en hverdag som eksisterer. Og våre politikere vil ikke kommentere utviklingen eller endre sin politikk for å stoppe den.

Da er spørsmålet, hvorfor er det slik? Hvilket samfunn ønsker man egentlig å skape? Hva slags hverdag vil våre barn og barnebarn arve av oss? Vil dagens politikk gjøre det bedre eller verre i fremtiden, med en slik utvikling vi ser i dag? Med åpne grenser og ingen krav om integrering eller avvising av islam som religion, så vil videoer som vi ser under her bare øke i omfang.

Hvis vi ikke stopper dette veldig raskt, så vil fremtidige generasjoner og historien ikke være nådig i sin dom over oss. Dette er fremtiden.

Share