6. desember 2018 • English version

Vi kan ikke lenger stole på norske medier

stevepb / Pixabay

Hvis en du kjenner stadig lyver til deg, unnlater å fortelle viktige detaljer eller rett og slett ikke nevner viktige hendelser som påvirker forholdet deres, ville du da stolt på denne personen? Fortsatt å høre på ham eller henne? Hva om det var kjæresten eller ektefellen din? 

Media er den personen i livet vårt.

Her er noen eksempler:

I flere tiår har mediene positivt fremstilt feminismen – altså ikke ekte feminisme – men sosialistisk feminisme. Det innebærer at kvinnene har blitt oppfordret til å slutte å få barn og heller gå ut og jobbe. Skille seg. Være alenemødre. Det har igjen betydd færre barn i Norge og dermed et statisk og etterhvert synkende antall nordmenn. Nå forteller de samme mediene oss at vi trenger å importere mennesker fra andre deler av verden for å opprettholde velferden vår, ettersom vi ikke er mange nok til å gjøre det selv. 

Tenk litt på akkurat dette, for det er ikke bare dette temaet vi har blitt løyet om.

De samme mediene støttet og opprettholdt narrativet om krigene på Balkan og Midtøsten på 90-tallet og utover 2000-tallet. De forsterket propagandaen om masseødeleggelsesvåpen i Irak. Om al-Qaida, Taliban og ISIS. Ting som enten ikke eksisterte eller var skapt av USA/Vesten for å destabilisere land og områder i jakten på naturressurser og olje. Våre medier både aksepterte og videreførte løgnene til vestlige myndigheter uten å være kritiske eller avsløre løgnene for folket. Krigen mot terror er selvskapt av vestlige myndigheter og overnasjonale selskaper som har gjort seg rike utover vår fatteevne. Alle vestlige statsledere er nå ti-gangen rikere enn da de startet sine karrierer og noen av dem har blitt milliardærer. 

De samme mediene som i dag promoterer og positivt omtaler religionen islam. Hijab, nikab, burkaer og religiøs tvang mot kvinner og barn er de samme mediene som positivt dekket hvordan norske sosialistfeminister brant sine BH’er på Karl Johan på 70- og 80-tallet. Men i dag skriver de ikke noe kritisk om at jentebarn blir påtvunget religiøse plagg som dekker store deler av både hode og kropp. Eller hvordan jenter og guttebarn blir mishandlet, tvunget til religiøs deltakelse og giftet bort til søsken og nære familiemedlemmer. Det skrives noe om det, men det kritiseres ikke. Det vinkles ikke negativt, men som noe positivt og som frivillig. Slik er det bare, er holdningen fra media. Og de i befolkningen som protesterer mot utviklingen er rasister og islamofobe.

Den politiske og personlig negative vinklingen – aktivismen – fra media kommer kun frem hvis noe(n) i samfunnet ikke følger sosialistfeministenes egen ideologi. Da kommer holdningskampanjene og den klare moralen frem. Hvis nordmenn skulle gå utenfor den svært trange meningskorridoren som er nøysomt bygd opp gjennom mange tiår med regelrett overtakelse av media fra den ekstreme politiske venstresiden. Da kommer Dagbladets tre M’er – Marie Simonsen, Marte Michelet og Martine Aurdal ut av skyttergravene sine og fyrer løs med anklagelser om hat, fordommer og dumskap. Da kommer statsstøttede Antirasistisk Senter ut med fordømmelser og påstander om rasisme og fascisme. Da kommer medias utnevnte eksperter som Lars Gule, Abid Raja og Eivind Trædal og får hele avissider og mikrofonstativ til å knuse de som tør å stå frem. Og NRK, TV2, Aftenposten, VG og Dagbladet (nå også Nettavisen) følger opp med ledersider, meninger og kommentarer for å virkelig sementere det hele. Dissidentene og meningsmotstanderne skal tilintetgjøres både profesjonelt og privat. 

Et siste viktig tema vi kan ta med som avslører media er miljø og klima. De samme mediene som på slutten av forrige århundre snakket om global istid og lave temperaturer, har i dag snudd til global varme og høye temperaturer. Ingen kritisk dekning av verken nobelprisvinner og mangemillionær Al Gore eller hans “An Inconvenient Truth”, eller de mange påståtte farene om at hele byer skulle ligge under vann før år 2020 og at isbjørnene ville forsvinne. Ikke noe av dette skjedde. Faktisk har vi et kaldere klima nå enn på flere år og isbjørnstanden er doblet og vel så det. New York og Amsterdam har heller ikke druknet som følge av høyere vannstand. Faktisk har så mange av påstandene til Al Gores prisbelønte film blitt avslørt som løgn, at man under visning til skoleelever nå må dele ut faktablad som forklarer nettopp de mange udokumenterte påstandene i filmen.

Debatt og kritikk rundt dogmer og statlige påstander er medias viktigste oppgave, men våre medier har sviktet sin rolle totalt. De har heller vært en forlenget propagandakanal for vestlige myndigheter og globalistiske politikere. De har nærmest unisont fulgt det samme narrativet og ikke evnet å være kritiske og avsløre løgnene. Uansett hvilken dagsavis eller nyhetsprogram man ser på TV, så er alle helt enige. Samme politiske vinkel og samme påstander. Det er nesten skremmende likt det vi kjenner fra historisk totalitære regimer. Hva skal man med 10 nyhetsaviser og kanaler på TV når alle snakker og mener helt likt?  Da kan man jo like godt leve i Sovjetunionen og kun ha en avis og en kanal. 

Hvis noen kaller deg rasist, fascist, innvandringsfiendtlig, kvinnehater, islamofob eller klimafornekter, så ta det som en hedersbetegnelse. Hvis noen bruker din karakter, religion, hudfarge eller ditt kjønn som argument så vit at du står godt. For det betyr at de ikke klarer å argumentere sak, men må ty til skjellsord og klistrelapper som skal stilne deg og stoppe all videre debatt. Det betyr rett og slett at du har vunnet debatten.

Videoer

For de som ønsker å kose seg litt med faktisk debatt og bevis på ovenstående tekst, så inkluderer vi litt av det her i form av videoer om de samme temaene. Vel bekomme.

KRIGENE I MIDTØSTEN:

 

 

ISLAM I EUROPA: 

 

 

MILJØ/KLIMA:

 

 

100 KANALER – SAMME MENING

 

Share