28. januar 2018

Venstresiden – den forsmådde eks-kjæresten

Venstresiden og media er som et bortskjemt barn. Enda verre. Som en forsmådd eks-kjæreste som ikke kan akseptere at man aldri kan få det man vil ha.

Hele livet har venstresiden fått styre og stelle som de vil. Uten konsekvenser. Uten å måtte tenke på hvilke skader de påfører andre rundt seg. Det har alltid ordnet seg til slutt. Men nå har dagen kommet hvor det har gått for langt. Hvor den andre parten ikke lenger innfinner seg i alle de barnslige og useriøse handlingene mer. Hvor man ønsker å vokse opp. Å ta ansvar.

Og venstresiden gjør som et bortskjemt barn. Som en forsmådd eks-kjæreste. De blir rabiate. Bokstavelig talt.

Det kastes glass og bestikk. Det knuses vinduer. Det ringes til arbeidsgivere og anmeldes til politiet. Det angripes psykisk og fysisk. Det trues på livet. Det tas liv.

Dessverre har venstresiden – og i særdeleshet media – ikke tatt sine oppgaver på alvor. Venstresiden hisser opp stemningen i samfunnet mot de som ikke er enige med dem. Det lages svært alvorlige anklager og det oppdiktes svært alvorlige påstander. De leker med ilden.

Ikke bedre kan dette skues enn i USA og med Donald Trump. Mens økonomien går så det suser, flere kvinner og fargede er i jobb enn noensinne, og lov og rett tas faktisk vare på, så fantaserer venstresiden opp den ene løgnen etter den andre. Helt uten kontroll over hvilken skade de påfører samfunnet. De vil vinne, koste hva det koste vil. Om USA skulle brenne ned til grunnen, så ville de vært villige til å betale den prisen for å fjerne Trump og vinne tilbake makten.

VENSTRESIDEN: Bruk av farlig og voldelig retorikk har skapt grobunn for politisk vold rettet mot den delen av befolkningen som ikke tilhører venstresiden. Det har allerede resultert i en rekke voldelige hendelser i USA. (Illustrasjon: Ben Garrison).

I Europa, og Norge, ser vi det samme. Venstresiden og media takler rett og slett ikke at noen andre kan ha makten eller finne et annet styresett som er bedre enn deres. Dag etter dag kan man lese og erfare det ene barnslige utbruddet etter det andre. Men det ligger en ekte fare bak det hele også. For det skaper en polarisering i samfunnet. Istedenfor å akseptere at noen andre har vunnet. Istedenfor å akseptere at det finnes en bedre måte å styre et samfunn på, så graver man skyttergraver og nekter å møtes halvveis. Man nekter å respektere den andre parten og følge utviklingen sammen, for en bedre fremtid.

Nei, istedenfor står man utenfor huset til sin eks-kjæreste med murstein og knuser vinduet. Punkterer bilen. Og sprayer ned fasaden med skjellsord. Man ødelegger alt man kan, uten å forstå at man også raserer sitt eget liv.

Historien vil ikke huske dagens venstreside med blide øyne.

P.s. Iløpet av kvelden da man avholdt “En kveld for frihet” i videoen øverst, så angrep venstreekstrem pøbel publikum utenfor lokalene. En 56 år gammel mann ble så grovt overfalt at han måtte kjøres til sykehus i ambulanse. AFA, antifascistisk aksjon, sto bak angrepet.

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share