21. oktober 2018

Vil venstrevolden gi Trump valgseieren nå i november?

Engin_Akyurt / Pixabay

Republikanerne har nå sluppet en video som setter fokus på drapsforsøkene, truslene, volden og hetsen som har kommet fra både offisielle og uoffisielle demokratiske politikere, aktivister og organisasjoner.

Vanligvis tar offisielle politikere og talspersoner offentlig avstand fra alle utenomparlamentariske politiske angrep og metoder. Men i dagens politiske klima i USA så har det demokratiske partiet ikke bare ønsket det velkomment, de har selv uttalt at de støtter det.

Hillary Clinton, Nancy Pelosi, Maxine Waters og Eric Holder tilhører det absolutte toppsjiktet innen det demokratiske partiet. De som skal være partiets ansikt utad mot velgerne og det amerikanske folket. 

Helt siden Donald Trump bestemte seg for å delta som republikansk kandidat har den politiske venstresiden fremstått som et umodent, voldelig og revolusjonært parti. Opptøyer, voldelige demonstrasjoner, angrep på politikere, venstreorientert propaganda i media og drapsforsøk har avløst hverandre i en kontinuerlig strøm siden 2016.

Nå har Trump og republikanerne valgt å benytte seg av denne hatefulle og voldelige retorikken og oppførselen til venstresiden og deres nye slagord er “Jobs not mobs” som oversettes til “Jobber ikke mobber”. Venstresiden på sin side har verken slagord eller kraft i sin kampanje.

De siste ukene før mellomvalget har det vært flere høyprofilerte angrep og alvorlige trusler, fra det demokratiske partiet og deres støttespillere.

 

 

 

 

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share