5. november 2018 • English version

“Unngå sexoverfall på kirkegården” – tysk avis gir råd til kvinner

(Foto: Kirkegård. Ole Sørensen)

 

Gater, torg og… kirkegårder. Ingen plasser er lenger trygge for kvinner som ønsker å ferdes ute i det offentlige i Vesten.

Masseinnvandringens konsekvenser er altomfattende. De er alvorlige.

Når en sosialrådgiver som opplever at 90 prosent at hans/hennes klienter er ikke-vestlige innvandrere, så planlegges kontorene hos kommunen med fluktruter.

Ikke sjelden er kontorene bemannet med vektere. Rådgiverne sitter bak skuddsikre og beskyttende vinduer med mikrofoner. Utveksling av papirer og dokumenter skjer gjennom en luke som kun er åpen fra en side om gangen.

Slik er hverdagen til de som jobber i det offentlige i Vest-Europa. 

Men hva med kvinner som vil bevege seg ute i det nye samfunnet som Angela Merkel og EUs globalister har gitt tyskerne? Har de mulighet for beskyttelse, vektere og fluktruter?

Nå gir en tysk avis eldre kvinner som besøker sin avdøde på kirkegårder råd om hvordan de skal kunne beskytte seg mot nyankomne afrikanere og arabere som ønsker å overfalle og voldta dem:

  • Orienter deg om den hurtigste veien ut av kirkegården
  • Bruk gjerne en sykkel for raskere å komme deg vekk
  • Fortell overgriperen: “Hva i all verden tenker du/herren på, ved å antaste meg her”. Det er viktig å beholde den tyske høflighetsformen “Sie”, til overgriperen
  • Kvinnen kan gjøre andre mennesker i nærheten oppmerksom på at hun blir forfulgt eller voldtatt
  • Forsøk å huske så mange detaljer som mulig
  • Forsøk helst ikke å gå til kirkegården alene
  • Unngå konfrontasjoner med overfallsmannen. Ikke bring deg selv i fare. Du vet aldri hvilken tilstand han er i og hvor aggressiv han kan bli

Så er spørsmålet. Hvordan “bringer man seg selv i fare”, kun ved å være ute i samfunnet og besøke en kirkegård? 

Det er ikke bare i Tyskland at politiet og myndighetene går ut med advarsler til kvinner. Også i Norge, Sverige, Finland og Danmark har lignende advarsler kommet ut.

I Sverige er advarslene særlig tunge.

Der bes kvinner om ikke ferdes i parker, uopplyste bygater, store kjøpesentre og parkeringsanlegg. Det har endog gått så langt at bevæpnet politi nå jogger med mosjonister på kveldene rundt boligfeltene.

Dette er den sosialdemokratiske samfunnsmodellen. Det nye varme og inkluderende samfunnet. Det flotte og moderne multikulturelle samfunnet. Det er løgner opp og løgner i mente.

Spørsmålene er da, hvorfor har man ikke dratt i bremsen? Hvorfor ESKALERER man politikken, når man så klart ser at den er mislykket og river istykker våre samfunn?

Og kanskje viktigst av alt:

Hvorfor fortsetter våre medborgere og innbyggere å avgi sine stemmer til partier som implementerer og forfekter en slik politikk som nå innskrenker og ødelegger hverdagen til de svakeste i våre samfunn? 

Kilde: Den Korte Avis

Kilde: Liste over overfall og voldtekter på kirkegårder i Europa

 

Share