19. november 2017

Er det typisk for kvinner å ødelegge landet de bor i?

Av Magnus Kristiansen, kommentator på Frieord

Majoriteten av norske kvinner og ikke-vestlige innvandrere stemmer rødgrønt. Undersøkelser publisert under Mediedagene viser at kvinner og ikke-vestlige innvandrere har sørget for at Arbeiderpartiets masseinnvandringspolitikk har kunnet foregå i titalls år.

Det har ført til at flere hundre, kanskje tusenvis av nordmenn, har blitt drept som resultat av innvandringen. Hvert år drepes nordmenn, oftest menn, på gater og torg med knivstikk og brutal vold. Andre ganger som resultat av narkotikaen som de ikke-vestlige innvandrerne smugler inn og selger.

Norske kvinner på sin side har rasert kjernefamilien med feminismen og kjønnsdiskrimineringen, som gir kvinner adgang til jobber og arbeide de ikke er kvalifiserte til eller har kapasitet til å gjennomføre.

KJERNEFAMILIEN: 4 av 10 ekteskap går i oppløsning per i dag. Det har vært en liten nedgang de siste årene, men tallene er fremdeles alarmerende høye og påfører ikke bare ekteparet og barna livslange traumer, men det koster også samfunnet milliarder av kroner i velferd og sosiale støtteordninger etter skilsmissen. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Kvinnene har erstattet barneløshet og sitt morsinstinkt overfor mannen og barna, med ønsket om å “redde verden” og alle verdens lidende. Dette kombinert med innføringen av den enorme velferdsstaten, har gjort at hundretusenvis av asylsøkere har dratt halve jorden rundt for å bosette seg i et kaldt land, med fremmed religion og kultur. (Majoriteten av de som kommer er voksne menn, og ikke kvinner/barn/syke).

Kvinnene har også gjort det til en “rett” og kampsak å kunne skille seg og ødelegge sine familier og sine barns fremtid. Det er kjent at barn som vokser opp i skilsmissefamilier har betydelig større sjanser for å misbruke alkohol og narkotika, få psykiske problemer, ikke fullføre skolegangen og leve et liv i relativ fattigdom.

Under russefeiringen oppfører kvinner seg som gateprostituerte, mens de sjangler rundt med promille og obskøne meldinger på klærne sine. Dette fører kvinnene videre med seg ut i voksenlivet, der det å se kvinner drikke seg fulle på utesteder er et normalt syn i Norge. Hjem går de sjanglende, forsvarsløse og uten kontroll. (Mens mennene er hjemme og passer barna eller jobber nattevakt). Ikke sjelden fører dette til bråk og voldtekter utført av ikke-vestlige innvandrere som har et nedlatende kvinnesyn.  De samme innvandrerne disse kvinnene har fraktet hit og som altså er overrepresentert på ALLE former for voldtektsstatistikker, som fest- relasjon-, sårbarhet-, og overfallsvoldtekter.

Menns ansvar

Det er menn som må ta ansvar for sitt land og sine kvinner, sier konservative politikere over hele Europa. Når kvinner velger å ødelegge kjernefamilien, stemmer inn velferdspolitikk som raserer våre demokratier og deretter oppfører seg på en måte som gjør at fremmedkulturelle menn får muligheten til å voldta dem, så er det norske menns ansvar å sette ting på plass.

Sterk kritikk av Norge

KARI AARSTAD AASE. (Foto: Twitter).

AVSLUTNING

Før du som leser dette tror at undertegnede er en total mannsgris eller bor på planeten Mars, så vil jeg si at denne kommentaren er et tilsvar til VGs kommentator, Kari Aarstad Aase, i VG. Hennes innlegg kalt; “Er det typisk norsk å voldta?”, inspirerte meg til å kopiere/herme hennes innlegg. Hvis du er sjokkert over det jeg skrev og generaliseringen over kvinner, så håper jeg du er like sjokkert av det hun skrev.

For slikt går nemlig gjennom sensuren i VG og blir ikke kritisert eller imøtegått. Det er nemlig to kategorier tillatte mål/blinker i Norge. Nordmenn generelt sett og menn.

Disse kan angripes, hetses, vanæres, injurieres og angripes for all mulig ondskap og ulykker. Vi hadde nemlig ikke overfallsvoldtekter, gjengvoldtekter, æresvoldtekter eller spesielt høye tall når det gjaldt fest-, relasjon- og sårbarhetsvoldtekter før nettopp den kvinnelig-inspirerte masseinnvandringen tok til (Les: Gro Harlem Brundtland og Stortingsmelding 74). Hvor politikken idag styres av følelser, tårer og kvinners menstruelle syklus og ikke kald og hard fornuft. Hvor lærere og skoler i 12 år knuser hvert sinn til en myk deig av selvhat, hat av menn, og hat av Norge og den vestlige sivilisasjonen. Og ut kommer altså disse forhåndsprogrammerte metroseksuelle mennene, og de sinna og feminiserte kvinnene. Da er muligheten for et samfunn bygd på fornuft, logikk og harde fakta umulig.

VG: Slik kan en helt vanlig hverdagsutgave av VG se ut. (Skjermbilde/VG).

Tilbake til kvinnene. Ja, voldtekter eksisterte. Men før feminismen og kvinnekampen fikk kloa i det norske samfunnet, så eksisterte ikke ravende drita fulle kvinnfolk på gatene i byene våre, skrikende med brente bh-er, eller hvesende mot ektemannen om at hun skulle sørge for at han aldri så barna sine igjen. (De samme kvinnene som er totalt stille når muhammedanere voldtar tusenvis av norske og europeiske kvinner og menn i dag).

Så la oss avslutte. Kvinner tar altså færre selvmord, har bedre helse, lever lenger, har høyere utdannelse, får mer sosial- og velferdsgoder, kvoteres inn til stillinger de er dårligere kvalifiserte til, tar ut lenger mammapermisjon, får oftere foreldreretten, blir behandlet med silkehansker av media og politikere, og får lov til å angripe og ødelegge mannen og kjernefamilien – under dekke av feminisme og kvinnekamp for likestilling.

Kanskje Kari Aarstad Aase bør ta en runde meg seg og sine medsøstre før de gang etter gang går løs på mennene i vårt samfunn. Du vet, de som dør tidlig, tar oftere selvmord og oftest mister omsorgsretten til barna.

Er du enig? Uenig? Sinna? Send oss en mail på kontaktmailen vår øverst på siden så publiserer vi deg gjerne.

Ad notam. En av Kari Aarstad Aases kolleger i Schibsted-imperiet, Ehsan Fadakar, har nylig måttet slutte etter en internutredning om voldtekt. Fadakar kom til Sverige som asylsøker fra Iran.

Relatert:

Med føttene plassert i storbyen og med et hjerte for livets glade sider.

Share