14. juli 2017 • English version

Tybring-Gjedde: “Vi bør opprette mottak og flyktningleire i Afrika – det vil redde liv”

Migrasjonskrisen fra Afrika og Asia til Europa er farlig for migrantene, men også for innbyggerne i Europa.

Millioner av mennesker har lagt ut på lange og farlige reiser fra fremmede land og kontinenter, for å sikre seg et bedre liv i Vesten. Europa og Nord-Amerika opplever nå at presset begynner å bli svært alvorlig. De siste årene har flere millioner mennesker ankommet.

Les også: Flyktningvideoene norske medier ikke tør å vise

Les også: Syrisk flyktning: «Mitt mål er å islamisere Europa»

ENORME MENGDER: Europa har tatt imot flere millioner ikke-vestlige og muslimske migranter. I all hovedsak er det menn i militær alder som har kommet. (Foto: Ferje ankommer Hellas med migranter fra Afrika).

Les også: Pensjonert ektepar voldtatt og drept av afrikanske flyktninger i Italia

Les også: SJOKKVIDEO: 80-årig hotelleier tvinges til å huse asylsøkere – myndighetene konfiskerte hotellet

Italia truer nå sågar med å stenge kaier og porter for nye skip, da situasjonen har kommet ut av kontroll. Titusenvis av unge menn har ankommet bare dette året alene. De syke, eldre, kvinner og barn har blitt igjen.

De mannlige migrantene risikerer liv og helse ved å foreta uforsvarlige reiser over farlige omårder og åpet vann. Tusenvis har druknet. Utnyttet av kyniske menneskesmuglere. Europa på sin side risikerer trygget, sikkerhet og sine egne lands fremtid ved å åpne grensene til svært store antall mennesker fra fremmede religioner og kulturer. Mennesker som ikke har kommet for integrere seg, men for å ta med seg sin kultur og sin religion og praktisere dem her.

Og de har kommet for å bli.

es mer: UDI reiser til Italia for å hente flyktninger til Norge

Les mer: Sjokkrapport: Italia tok imot nesten 200.000 migranter i 2016

“ÅPNE ELLER DØ”: Beskjeden fra de muslimske mennene/migrantene er klar. Hvis dere ikke åpner landene deres for oss så vil dere dø. (Grenseovergang i Sør-Europa).

Les også: FN-rapport: Færre enn TRE PROSENT av migrantene som kom til Italia var reelle flyktninger

Les også: Flyktningekatastrofen i Middelhavet – en varslet katastrofe?

De færreste som kommer er reelle flyktninger i behov av beskyttelse, men er økonomiske migranter som kun ønsker å få en høyere levestandard og leve gratis på det andre mennesker har bygget opp. Blant migrantene finnes også mennesker som ønsker å kolonisere og gjøre Vesten til et islamsk kalifat. Noen av dem har sågar utført grusomme terrorangrep i Vesten.

Det beste vil være å etablere flyktning- og migransjonsleire i nærområdene. Der kan man garantere trygghet og sikkerhet for alle. Samtidig kan man hjelpe mellom ti og hundre ganger så mange mennesker med vann, mat, klær, helsetjenester og utdanning for det det koster å hjelpe en migrant her i Vesten.

Man stopper den organiserte menneskesmuglingen og får en slutt på slaveriet, utnyttelsen, drapene og drukningen.

Les også: Europol: «Udiskutabelt at terrorister kommer til Europa skjult blant flyktninger

Les også: Muslimer kidnapper afrikanske flyktninger og selger dem som slaver i Libya

SLAVERI: Subsahariske migranter blir ofte utsatt for brutal behandling i de muslimske nordafrikanske statene.

Les også: FN-økonom: Innvandringen vil avvikle velferdsstaten

Les også: Svensk terrorekspert: «Antall muslimske terrorangrep vil øke i Europa i 2017»

Europa og Vesten slipper terrorfrykt og terrorangrep. Vi slipper også ghettofisering, konflikter og politisk ustabilitet. I beste fall slipper vi en fremtidig borgerkrig.

Nå har FrP og Christian Tybring-Gjedde lagt frem et forslag som omhandler nettopp disse punktene.

Fra ABC Nyheter:

Mandag denne uken presenterte stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde (Frp) forslaget om å etablere asylmottak i Afrika for lederne i den nasjonale Europa komiteen (COSAC).

– Flere land presenterte liknende forslag, og forslaget mitt om å etablere asylmottak i Afrika, som er en kopi av forslaget til Frp, ble godt mottatt av flere nasjoner, sier Tybring-Gjedde, til ABC Nyheter.

– I møte med europeiske politikere er det en helt annen holdning og åpenhet for nye forslag enn i Norge. Partiene i Norge har i stor grad fordommer overfor Frp i flyktning- og asylpolitikken, som gjør det umulig å finne løsninger sammen og reelt diskutere de. Dette er noe vi slipper når vi representerer partiet internasjonalt, sier Frp-politikeren. (Sitat slutt).

VIDEO: «Allahu Akbar» – flyktninger fra Afrika roper islamske slagord på vei til Europa

Les også: Muslimsk terrorisme i Nice – 84 drept – 100 skadet – muslim kjørte lastebil inn i folkemengde

UNG JENTE DREPT: Kan du huske dette bildet brukt av norske medier? En ung jente var en av de over 80 menneskene brutalt drept av en muslim og rasistisk hatforbryter i Nice i juli i fjor. Europeiske medier var svært villige til å bruke bilder av drepte migranter, men europeere som var ofre, spesielt barn, ble gjemt vekk for å ikke ødelegge den politiske kampen for åpne grenser. (Foto: Drept jente under Bastille-feiringen i Nice, juli 2016).

TERROR I EUROPA: Europeiske politikere og finanseliten, samt EU, har jobbet for en masseinnvandring av mennesker fra den tredje verden til Europa. Dette har ført til svært mange drap og terrorangrep. Bilder over viser en liten oversikt over områder som har blitt utsatt for terroraksjoner de siste årene.

Les også: Syria-flyktninger kan koste nærmere tusen milliarder

Les også: Syriske kvinner fordømmer menn som drar til Europa

Norske politikerre og menneskrettighetsorganisasjoner ønsker imidlertid at dagens situasjon fortsetter. De ønsker åpne grenser, kaos over Middelhavet og tusenvis av døde mennesker som ender opp på havets bunn eller skylles opp på strendene.

De ønsker et Europa og Norge i stadig konflikt, med forhøyede trusselnivåer og bevæpnede soldater på gater og torg. De ønsker bomber og terrorangrep i Oslo, Stockholm, København, London, Paris og Brussel. Bilder av mennesker uten liv og lemmer og mennesker som løper i panikk, skremmer ikke våre politikere til å tenke nytt.

Les mer: EU-leder: «Majoriteten av asylsøkerne er velferdsmigranter og ikke flyktninger»

Les mer: Kun 10 prosent av båtflyktningene i Middelhavet er reelle flyktninger

DET NYE EUROPA: Tungt bevæpnede soldater på gater og torg kan ses i mange europeiske byer i dag. Et resultat av rødgrønn innvandringspolitikk, med åpne grenser og avvikling av den homogene nasjonalstaten. (Foto: Soldater i Brussel).

Les mer: Fjerner støtte til syke nordmenn – ønsker flere flyktninger og asylsøkere

Les mer: Rabbiner: Flyktningene er ikke syrere, de er ikke flyktninger og det er ikke noen krise

“Mer av det samme”, sier de og ser på seg selv som store humanister. Og innerst inne vet de at jo flere ikke-vestlige som ankommer deres land, jo flere stemmer får de til sitt parti. Jo mer makt får de og jo lenger kan de holde på den.

Dette er skremmende og viser en ideologisk stormannsgalskap de fleste håpet døde med Hitler, Mao og Stalin.

Les også: «Vi vil ha Armani og Hugo Boss» – flyktninger krever merkeklær

VIDEO: Afrikansk innvandrer vandaliserte fire kirker i Roma

FrP og Tybring-Gjedde fortsetter:

Fra ABC Nyheter:

– Du har tidligere tatt til orde for at redningsskipene i Middelhavet bør fjernes. Er det et alternativ å ha redningsskip der, men at de returnerer migranter til asylsentre i Afrika?

– Hvis man oppretter asylmottak i Afrika og Asia, er det ingen som vil reise den farlige ferden over Middelhavet og betale alle pengene de har til menneskesmuglere. Det er nok av land i Afrika som ønsker flere arbeidsplasser og økonomisk støtte til å drive asylmottakene, svarer Tybring-Gjedde.

– Hvert land praktiserer regelverket ulikt. Vi må enes om nye felles løsninger slik at mennesker ikke dør på den farlige ferden over Middelhavet. (Sitat slutt).

Les også: Imam til flyktningene: «Få barn med europeiske kvinner og erobre deres land»

Les også: Migrasjon som våpen – fremprovoserte strømmer av flyktninger

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofre i Paris

Men som sagt. Slike forslag blir latterliggjort og stoppet. Ingen ønsker en løsning der mennesker kan fortsette å leve trygt i sine nærområder, mens man venter på en løsning på konfliktene. Slik at disse menneskene en dag kan flytte tilbake til sine land, sine nabolag og sine tidligere liv.

Slik at Europa kan fortsette å være Europa. At vi igjen kan få fred og ro i våre land, og de bevæpnede soldatene igjen kan gå tilbake til sine brakker og trene – ikke stå på gatehjørner i våre byer og vente på neste bombe.

TERROR I LONDON: Muslimer kjørte biler inn i folkemengde og knivstakk restaurantgjester – skrek “Dette er for Allah”

LIVE STREAM: Terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde i Stockholm – fire drept – 15 skadet

Les også: Muslimsk terrorist (17) ville sprenge bombe i Oslo sentrum

STÅR IMOT: Flere land i Sentral og Øst-Europa har stått imot masseinnvandringen. De trues nå av EU sentralt og politikere fra andre EU-land med sanksjoner hvis de ikke åpner grensene sine. Så langt har land som Polen, Ungarn, Tsjekkia og Slovakia, samt andre nærliggende land nektet. (Foto: Uavhengighetsmarsj i Polen).

Les også: Filippinene 2017 – Oslo 2040? Se hvordan islam terroriserer kristne samfunn

Les også: Hva nå Vesten? Et muslimsk terrorangrep HVER MÅNED i over TRE ÅR

Relatert:

Share