11. januar 2019 • English version

Sverige setter inn dødsstøtet – fire nye år for Stefan Löfven

FIRE NYE ÅR: Nå kan våre svenske naboer se frem til fire nye år med høy innvandring, kriminalitet og terrorberedskap. (Foto: Wikipedia/Arild Vågen)

Svenskenes håp om å ta sivilisatorisk selvmord ser ut til å gå i oppfyllelse. I dag kom nyheten om at de rødgrønne partiene Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet og Liberalerna har blitt enige om et utkast til en regjeringsavtale.

Det skal dermed være duket for fire nye år med den katastrofalt dårlige statsministeren, Stefan Löfven, som selv kommer fra Socialdemokraterna. S vil danne regjering med Miljöpartiet, mens Centerpartiet og Liberalerna vil være støttepartier.

“Våre partier har forskjellige ideologiske utgangspunkter, men forenes for å forsvare den liberale demokratiske grunnsteinen”, kan man lese i utkastet fra de fire partiene.

På nytt har man kommet sammen for å holde det nasjonalkonservative partiet Sverigedemokraterna utenfor makten. Sverige har i praksis stått uten en regjering siden 9. september da man avholdt valg. Da ble S størst, M nest størst og SD tredje størst. Siden ingen av de andre partiene ønsket å samarbeide med SD, så ble det hele en farse.

MØTER KHAMENEI: Stefan Löfven vil ikke samarbeide eller jobbe med Jimmie Åkesson fra Sverigedemokraterna. Men å møte en diktator og massemorder går helt fint. (Foto: Khamenei.ir/Wikipedia).

Det betyr i bunn og grunn at Sverige fremdeles vil ha åpne grenser for migranter fra den tredje verden, at omsorgen for syke og eldre bygges ned, at storbyene fremdeles vil se ut som krigssoner med økende utenforskap og at innbyggerne i Sverige kan ventes seg “hjemreise” av ytterligere IS-terrorister som kan komme hjem til en regjering som tar dem imot med åpne armer.

Kilde: Ekstrabladet.dk

Share