26. oktober 2018

Svenske butikker selger islamske slør til 3-åringer

 

Islamisering? Hørt noe så dumt? 

Er barnet ditt klart for svømmebassenget? Hva sier ikke lek og glede mer enn en burkini til din 3-6 årige datter som dekker alt utenom ansiktet, hendene og føttene. I Sverige har man en svært sterk feminist- og kvinnesaksbevegelse. Alt som bare rører seg over overflaten med kritikk av kjønn eller identitet koblet til venstresiden blir øyeblikkelig hengt ut i media og kritisert av offentlige talspersoner med mikrofoner og TV-kameraer klare. Karrierer blir ødelagt på kort tid og mennesker mister både jobb, venner og sosialt liv for selv de mest uskyldige kommentarer.

Men en ting aksepteres av den samme bevegelsen og kvinnerettighetsforkjemperne. Islam. I vårt naboland selger vanlige butikker på kjøpesentre og gater, samt store nettbutikker, slør som dekker 90 prosent av små jenter uten problemer eller innsigelser fra samfunnet. Smilende 3-4 og 5-åringer viser frem sorte og fargede heldekkende hijaber, burkinier og andre versjoner av det islamske klesplagget.

Plaggene er seksualiserte, i det de skal dekke til deres kjønnsmodenhet. Men hva slags religion og mennesker behøver å dekke til små barn offentlig av frykt for at andre skal bli tiltrukket til dem?

INGEN PROTESTER: Ingen kvinnesaksorganisasjon, feminister eller media i Sverige har protestert eller satt fokus på at små barn blir seksualisert og tvangspåkledd heldekkende slør.

Polen viser vei

Det er heldigvis noen land i Europa som ennå ikke ønsker å begå nasjonalt eller kulturelt selvmord, slik Sverige er i ferd med å gjøre. Det er to uker til Polen feirer 100-års dagen for sin uavhengighet. I den forbindelse har man laget en liten video. Hvilket land vil du at dine barn skal vokse opp i hvis du måtte velge? Sverige eller Polen?

Mørkhudede innvandrere mishandler en hvit gutt i Frankrike

Hva eller hvorfor er kanskje ikke det viktigste spørsmålet her. Men det råe hatet og volde. Og den etniske fordelingen. Hva om det hadde vært en større gruppe hvite gutter og menn som hadde gjort dette mot en mørkhudet gutt/mann? Da ville det vært en nyhet og sensasjon. Men siden det er en hvit og europeisk gutt, så vil ingen norske eller europeiske nyheter ta i denne videoen eller saken med en ildtang.

Mange afroamerikaner og latinamerikanere støtter Trump

Du vet det ikke hvis du følger NRK, TV, CNN eller leser VG og Yahoo News, men Trumps popularitet blant såkalte “minoriteter” har doblet seg siden han vant presidentvalget i 2016. Demokratene frykter denne utviklingen og vet at hvis Trump får med seg den sorte befolkningen så har de tapt makten i lang tid fremover.

Hatet mot ikke-sosialister i USA

Venstreekstremister og demokrater har stått bak drapsforsøk, overfall, grov vold, drapstrusler, falske hatforbrytelser, trakassering på gater, restauranter og hjem, sendt post med ekte og falsk gift til politikere og mye, mye mer.

De står også bak EKTE rasisme, som du kan se i den ene videoen nedenfor.

Falske hatforbrytelser

Venstresiden har ikke gått av veien, eller er fremmede for, å begå falske hatforbrytelser for politisk vinning rett før store valg.

“Skyt for å drepe” – CNN og MSNBC om president Trump

Jusprofessor på direktesendt CNN: “Hvis du skal skyte president Trump, så må du skyte for å drepe”. CNNs nyhetsanker, Chris Cuomo reagerer ikke eller unnskylder uttalelsen fra intervjuobjektet, men går videre i debatten.

Det samme sa en politisk kommentator på MSNBC tidligere i Trumps kampanje. Dette er ikke et enkeltstående tilfelle, men noe som stadig blir uttalt av Hillary- og Obamatro medier.

Trump hjelper eldre og syke

Samtidig velger Trump å gå videre for å gjøre hverdagen til syke amerikanere bedre. Nylig introduserte han en lov som krever at apotek og tilbydere av medisiner til pasienter informerer dem om den billigste tilgjengelige medisinen. I USA er medisin svært dyrt og mange syke mennesker har ikke råd til eller kjenner til sine rettigheter til billigere medisiner.

Obama slipper kritikk der Trump får den

Trump får ofte kritikk for sin “hatefulle” retorikk av media. Men sjelden eller aldri kommer det fram at dagens politikk med håndtering av barn på grensen ble introdusert av Bill Clinton og videreført av George Bush og Barack Obama. Faktisk gikk Obama ut i media og sa ting som Trump i dag ville blitt sterkt kritisert for. Men da Obama sa det, så reagerte ingen.

EU – totalitarismen

I Østerrike ble en kvinne nylig dømt i retten og bøtelagt for å ha kalt den profeten Muhammed en pedofil. (Han giftet seg med Aisha, en 6 år gammel jente og hadde sex med henne da hun var 9 år gammel, noe som i dag gjør ham til en pedofil i europeisk rett). Nylig ble dommen opprettholdt av den europeiske menneskerettighetsdomstolen, som mente at den ikke brøt kvinnens ytringsfrihet.

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share