15. august 2018

Svensk venstreparti vil gi ulovlige innvandrere fulle rettigheter til sosialbidrag og helsetjenester

Mental rabies hos venstresiden har vært kjent i lenger tid. Å gi bort andres penger, øke skattene på de som bidrar mest til samfunnet og stå på barrikadene for ikke-eksisterende saker kjennetegner ofte de venstreorienterte partiene og politikerne.

Og ikke noe annet sted kan man finne de mest ekstreme eksemplene enn i vårt naboland.

Denne gangen er det det kommunistiske partiet Vänster – som har ca. 10 prosent støtte blant folket(!) – som nå ønsker å tanke den svenske økonomien helt.

KOMMUNISTER: Vänsterpartiet og partileder Jonas Sjöstedt vil knuse den svenske sparegrisen og gi hundretusenvis av mennesker gratis sosialgoder og helsetjenester. (Foto: Vänster).

Partileder Jonas Sjöstedt gikk nylig ut på svensk radio under partilederdebatten før valget den  9 .september og sa at de ville kjempe for gratis sosialgoder og helsetjenester til de hundretusenvis av ulovlige innvandrerne som oppholder seg i Sverige i dag.

Uttalelsen kommer samtidig som Sverige stadig har vidåpne grenser og det anslås at landet tar inn over 100.000 – 120.000 nye migranter årlig med ytterligere kostnader i hundremilliarder-klassen.

Les også: Skoleelever lagde faktablad om innvandring – rektor koblet inn sikkerhetspolitiet

FARLIGE FAKTA: Dette faktabladet om innvandring ble laget av en gruppe svenske skoleelever. Det førte til at skolens rektor tok kontakt med det svenske sikkerhetspolitiet og elevene risikerte å bli dømt av svensk rett. (Foto: Fria Tider).

Tidligere i år oppstod en pinlig situasjon på SVT da den venstreorienterte og regjeringsvennlige kanalen hadde invitert en økonom og medforfatter av en rapport som viser at migranter fra ikke-vestlige land og flyktninger aldri vil bidra positivt til den svenske økonomien. Programlederen forsøker fortvilet å bortforklare situasjonen uten at hun fikk støtte fra forskeren Joakim Ruist og det hele ble til slutt et av høydepunktene på svensk TV så langt i 2018.

Les også: Sverige i sjokk: Rapport viser at flyktninginnvandringen koster hundrevis av milliarder og aldri har vært lønnsom

Sverige har allerede en regel om at ulovlige innvandrere kun betaler en egenandel på 50 kroner når de går til en tannlege, uansett inngrep eller kostbar prosedyre. Samtidig må minstepensjonister, lavtlønte og syke betale full pris. I mai i år kom det ut informasjon om at så mange som 150.000 pensjonister ikke har råd til tannbehandling.

Frieord har tidligere skrevet om Sverige og deres radbrekking av velferdssataten og skandaløse behandling av egne innbyggere. (Saken fortsetter under lenkene):

Sverige har per dags dato en årlig utgift på sosialbudsjettet alene på 10.5 milliarder kroner. Til sammenligning ligger hele politimyndighetenes budsjett på 22 milliarder kroner. Det er ikke urealistisk at sosialbudsjettet med en slik endring raskt vil gå forbi politimyndighetenes budsjett og fortsette stigningen mot andre og betydelig større budsjett.

Mange er barnefamilier, vi kan ikke utsette barna. Her står det en grunnleggende humanisme på hvordan man behandler mennesker over loven, sa Sjöstedt.

Les også: Svensk barnefamilie kastes ut for å gjøre plass for flyktninger – Faren: «Jeg er helt tom»

Partilederen påpekte samtidig at han ville nedruste det svenske forsvaret og stoppe all våpeneksport fra svensk industri, en industri som i 2017 solgte for 11.3 milliarder kroner.

Hvem er Vänster?

Vänster er et parti med røttene i totalitære regimer som Stalins Sovjetunion, Maos Kina og Røde Khmer i Kambodsja, for å nevne noe av det som kan få det til å gå kaldt nedover ryggen på enhver humanist og demokratisk anlagt person. Det hjelper ikke å få vite at det er dobbelt så mange med høyere utdannelse i Sverige som støtter partet enn mennesker med kun grunnskole.

Til tross for partiets grusomme ideologiske røtter så har hele det politiske etablissementet i Sverige akseptert partiet og det inngår for tiden i det såkalte “syvkløver”-samarbeidet med de andre regjeringspartiene.

Det er uklart hvilke budsjett og fra hvem de nye enorme summene ved en ytterligere løssluppen sosialstønadspolitikk skal komme. Fra før har svenske myndigheter hevet den nedre pensjonsalderen og satt i gang tiltak for å sende studenter tidligere ut i jobb.

Les også: Doktor og bedriftseier: Sverige er i ferd med å ødelegges

Les også: Det svenske folket er i ferd med å byttes ut i rekordfart

Les også: IS-terrorister som kommer «hjem» skal få gratis førerkort, arbeide og boliger i Sverige

Les også: 500 asylsøkere innkvarteres på luksushotell i Sverige med spa-anlegg og nattklubb

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share