5. november 2014 • English version

Statusrapport fra Storbritannia – en rasert nasjon

Av Andy Johnson

Det har dessverre blitt hverdagskost å lese nyhetsartikler som omhandler episoder der etniske briter blir diskriminert i sitt eget eget land.

Det politisk korrekte hylekoret har vært medvirkende til at firmaer og institusjoner velger å diskriminere landets etniske befolkning for å tekkes muslimer og andre minoriteter i frykt for å bli stemplet som rasister. Og med et media som ofte er særdeles flinke til å feie slike saker under teppet, kan man jo bare spørre seg hvor mange saker som ikke kommer frem i dagens lys.

I en tid der dette har blitt dagligdags i store deler av Europa, gjelder dette dessverre ikke bare Storbritannia, men den gamle stormakten er blant de som er hardest rammet.

Mange reagerte med vantro over at et ungt foreldrepar ble kastet av bussen fordi en muslimsk kvinne ikledd hijab hadde følt seg støtt over at de sang en sang fra barne-TV som inneholder gryntelyder fra en gris til datteren.

KASTET AV BUSSEN: 15 måneder gamle Heidi ble kastet av bussen med sin mamma og pappa fordi de skal ha fornærmet en muslimsk kvinne. (Foto: Daily Mail)

KASTET AV BUSSEN: 15 måneder gamle Heidi ble kastet av bussen med sin mamma og pappa fordi de skal ha fornærmet en muslimsk kvinne. (Foto: Daily Mail)

Dette skjedde i Rotherham, der det nylig ble avslørt at lokale politikere og politi hadde dekket over en muslimsk pedofili-ring som hadde misbrukt langt over 1000 jenter i frykt for å bli stemplet som rasister ved å handle.

BARNEVOLDTEKTER. Noen av de muslimene som har blitt dømt for omfattende misbruk av britiske jenter i byen Rotherham.

BARNEVOLDTEKTER. Noen av de muslimene som har blitt dømt for omfattende misbruk av britiske jenter i byen Rotherham. Politiet og sosialmyndighetene i byen var redde for å anmelde forholdene da det kunne blitt oppfattet som rasistisk.

Etter dette har det de siste ukene vært flere eksempler på blinde personer som har blitt avvist av muslimske taxisjåfører da de har nektet å ta med seg førerhundene i taxien, da de ifølge islam er urene.

Denne gang rammet det den 63 år gamle krigsveteranen Peter Williams, som hadde vært til stede på et arrangement i regi av Blind Veterans UK da han ringte for å bestille en drosjebil til å kjøre ham hjem. Selv da han forklarte at det dreide seg om en førerhund, fikk han klar beskjed om at de ikke ønsket noen form for hunder i sine biler, før vedkommende la på røret.

dfd

BLE NEKTET DROSJE: Krigsveteran og blind, Peter Williams og hans førerhund Amos, ble nektet drosje fordi religionen islam forbyr kontakt med hunder.

Til innehaverens forsvar skal det sies at han i hvert fall hevder å gitt vedkommende sparken umiddelbart etter å ha hørt om episoden, men det er ikke mer enn en ukes tid siden man kunne lese om en tilsvarende sak, og det blir helt sikkert ikke den siste.

England har tross alt blitt redusert til et land der det i en rekke byer har blitt opprettet såkalte «no-go» soner for hvite briter, med muslimsk lokalbefolkning som går vakt og flere ganger har gått til angrep på personer som i følge deres syn fortjener det fordi de har gått tur med hund, drukket alkohol, eller vært «uanstendig» kledd som kvinne.

No go

FORBUDT FOR IKKE-TROENDE: Flere steder i Storbritannia patruljerer såkalt “Sharia-politi” som skal passe på at ingen oppfører seg uanstendig i deres muslimske områder.

For noen uker siden kunne vi også lese om nyhetskiosken i St. Helens i nordvest-England, der innehaveren av aviskiosken Alpha News nektet å betjene to soldater i uniform da disse skulle kjøpe sigaretter. Innehaveren har senere beklaget dette, men mener selvsagt at det er han selv som er offeret grunnet rasistisk hets da 30 personer demonstrerte utenfor lokalene hans i etterkant av episoden.

Bråk har det også vært i Heywood, mellom Bury og Rochdale, i et område der det i likhet med Rotherham ble avslørt at en muslimsk bande hadde misbrukt et stort antall mindreårige jenter. Majoriteten av de pågrepne overgriperne var taxisjåfører som brukte denne virksomheten til å utføre overgrepene.

I den forbindelse har mange forlangt muligheten til å få bestille etnisk britiske sjåfører, og eier av taxiselskapet Car 2000, Stephen Campbell, hadde til hensikt å etterkomme dette. Planene møtte imidlertid kraftig motstand fra muslimske taxisjåfører som tydeligvis ikke ønsket at kundene skulle ha friheten til å velge sin sjåfør. Lokale taxisjåfører mente dette var utelukkende rasisme, og gikk ut i en streik som tvang Campbell til å forkaste disse planene.

TAXI

MISFORNØYDE: Kundene skal ikke kunne få velge hvilke drosjesjåfører de vil ha og muslimske sjåfører mener rasisme ligger bak et slikt forslag. At de selv ikke vil kjøre blinde briter med førerhund er derimot en selvfølge.

Og siden vi var inne på Rotherham, har media flere ganger de siste ukene fortalt om en by som beskrives som en kruttønne som når som helst kan eksplodere. Det er en splittet by der de forskjellige grupperingene har dyp mistro til hverandre, og den etnisk britiske befolkningen har i tillegg null tillit til politi og lokalpolitikere som dekket over pedofili-skandalen.

Nå frykter man at den minste ting skal kunne føre til alvorlige raseopptøyer slik man tidligere har sett i både Oldham, Bradford og andre engelske byer. Må det en borgerkrig til før man innser at islam ikke er forenlig med vestlig kultur?

Avslutningsvis kan vi ta med en sak fra West Yorkshire, der muslimer nå reagerer på at en influensavaksine inneholder et stoff som stammer fra svin. Dette er selvsagt også rasisme, og de krever nå at det på helsemyndighetenes regning utarbeides en alternativ vaksine uten dette stoffet. Nå er det vel valgfritt å ta denne vaksinen, så de har jo et valg.

Problemene i det britiske samfunnet er selvsagt langt større enn summen av disse sakene fra de siste ukene, men det gir et bilde på utfordringene som vi også har begynt å se i Norge. Og verre skal det bli..

Kilde 1: The Mirror om førerhund-episoden
Kilde 2: Liverpool Echo om aviskiosken som nektet å betjene soldater
Kilde 3: Manchester Evening News om taxistreiken
Kilde 4: The Mirror om situasjonen i Rotherham
Kilde 5: The Mirror om vaksine-saken

Share