25. februar 2018

De spiste hjertet hennes – nigeriansk mafia koloniserer Italia

Den italienske Kriminologen, psykiateren og kirurgen Alessandro Meluzzi, analyserer det forferdelige mordet på den 18-årige Pamela Mastropietro, som ble funnet i partert i to kofferter for noen uker siden.

SPIST OPP: Pamela Mastropietro (18) ble partert og fikk kuttet ut deler av nakken, hjertet og kjønnsorganet. Det mistenkes nå at disse kroppsdelene skal ha blitt kokt og spist av de nigerianske mafiamedlemmene. (Foto: Facebook).

Meluzzi mener at det er den nigerianske mafiaen som er den mest hensynsløse i hele verden som ligger bak det forferdelige mordet og at de er på sterk fremmarsj i Italia.

“Vi har funnet at Pamela saken ligner på de metoder som den nigerianske mafiaen bruker i Nigeria og andre steder”, sier han.

“Det er rutine å partere sine offer, og i blant spise kroppsdeler”, sier han videre.

Les også: Italiensk jente (18) drept og kuttet opp i biter – ulovlig asylsøker fra Nigeria arrestert

Den parterte kroppen ble funnet i to kofferter for noen uker siden i den italienske byen Macerata. Nakken, kjønnsorganet og hjertet var borte. Tre nigerianske immigranter ble arrestert for mordet og parteringen.

“At hjertet var borte overrasker ikke”, sier Meluzzi.

“Barnesoldater i Sierra Leone spiste menneskelige hjerter for å få mot, sier han, og i den nigerianske mafiaen er ikke rituell kannibalisme et unntak men en regel”.

“Dette er normale ting for dem, men her våger ingen å prate om det, uten frykt for å bli kalt rasist. Vi bør bli vant til disse tingene, det er bare toppen av et isfjell som kommer til å bli større”, sier han.

Teksten ovenfor er sendt inn fra en leser/bidragsyter. Meninger og innhold tilhører denne og representerer ikke nødvendig de som er ansvarlige for nettsiden. Ønsker du å skrive et innlegg selv, så klikk her

Share