4. desember 2017 • English version

“Soy Boy” – se videoen som har gjort at venstresiden har gått fra vettet!

Du har sett dem. De feministerte, metroseksuelle, veskebærende, halvstubbede, mykhendte, ansiktskrembrukende, kordbukse- og sjalbærende mennene. Ikke sjelden med briller og lut holdning sittende på kafeér med Apple-produktene sine. Soyaguttene.

De skjuler sin personlige fysiske og psykiske svakhet ved å kalle seg feminister. De sier de kjemper for kvinnesaken. De stemmer rødgrønt. De har aldri har vært i militæret eller slåss, de har aldri blitt dumpet av en kjæreste eller dumpet en kjæreste selv.

Dette er menn med svært lavt testosteron-nivå og libido. De er beta-menn.

SOYAGUTTER: Såkalte «Beta-menn» viser seg å være storforbrukere av soyaprodukter. (Foto: Soyagutter/menn).

SOYAGUTTER 2: I Norge vil mulig offentlige personer som Didrik Søderlind fra HEF og nett-aktivisten Gunnar Tjomlid være innenfor rammene av betegnelsen soyagutter. De lever sine liv gjennom konstant politisk korrekthet, har ingen klare alfa-mannlige kvaliteter og angriper sine politiske meningsmotstandere svært aggressivt på sosiale medier. Vil man finne større mengder soya i deres diett? (Foto: Fritanke.no).

Soyaguttene lever i en tilstand av konstant frykt for å ikke være politisk korrekte og angriper alt og alle som ikke føyer seg inn i den kulturmarxistiske dogmen som har bredt seg som en tykk tåke i vårt samfunn. Deres favorittuttrykk er “nazist”, som de kaster ut mot alt og alle som er uenige med dem.

Hvem i Norge er soyagutter? Det er vel bare å ta et tilfeldig knippe av gutter og menn ut fra Ap, SV, MDG, Raudt og Human-Etisk Forbund, så vil det komme tydelig frem hvem disse er. Det er menn som har en daglig og til tider stor soyabasert diett.

DAGENS “MANN”: Dagens feminiserte og rødgrønne offentlige samfunn har produsert en hel generasjon med lite attraktive, lav-testosteronbærende menn som ligger langt unna den tradisjonelle idealmannen i Vesten. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Nå skal det innrømmes at det er vitenskapelig bestridt hvorvidt soya faktisk reduserer testosteronnivået hos menn, men det er uansett et produkt menn bør holde seg unna.

Her er stand-up komikeren og Youtube-vloggeren Owen Benjamin med sin sang, “Ballad of the Soy Boy”.

Share