14. november 2018

Sosialistenes grep om NRK

(Foto: Wikipedia).

Av Ivar Systad, samfunnsdebattant

Denne plutselige hasten med å få forlenget NRK sjef Gjermund Eriksen, tidligere rådgiver for SV leder Erik Solheim, sin periode med 6 nye år har avslørt en politisk agenda.

Det tegner seg etter min mening et tydelig bildet av hva som har foregått bak ryggen på den norske befolkningen de siste månedene. En fullstendig overkjøring av alle oss på borgerlig side som ønsket en mer demokratisk innstilt person som ny NRK-sjef.

Vi husker alle utnevnelsen av Trine Skei Grande som kulturminister overrasket hele befolkningen, fordi hun selv ved tidligere anledning hadde uttalt at hun ønsket å bli kunnskapsminister. Så kan vi tenke på den tidligere veldokumenterte “Grandesaken” som ble publisert i nettavisen Resett ved redaktør Helge Lurås, men som ble totalt tiet ihel av MSM.

Pressen sitter her med opplysninger som kan felle Grande som minister om disse blir offentliggjort i MSM, med NRK i spissen. Dette vil med andre ord si at MSM har full kontroll over kulturminister Grande, så derfor denne hastesaken om forlengelse i stedet for å vente med utlysningen til mars neste år som er det vanlige, 6 mnd. før ansettelsesdato.

Så kan vi gå til alt som har skjedd i KrF, disse sosialistene med Hareide i spissen godt bakket opp av tidligere leder i KrF, Kjell Magne Bondevik. Disse ønsker å kaste regjeringen Solberg, som de gikk til valg på å støtte.

En kan spørre seg selv, hva er det som foregår? Er KrF et åpent ut Judas-parti ? Eier de ikke moral? Det var altså derfor NRK-sjefen måtte få avgjort sin fortsatte ansettelse, i god tid før alt dette kom frem i lyset. Slik at han sammen med resten av MSM kunne bombardere den norske befolkningen med kun det sosialistiske alternativet som eneste utfall av KrFs landsmøtevedtak.

Slik gikk det heldigvis ikke. Avstemmingen i partiet viser at tross alt er det moralske og ansvarlige folk som har vunnet, og dette bør vi ta til etterretning når de skal inn i regjering.

Teksten ovenfor er sendt inn fra en leser/bidragsyter. Meninger og innhold tilhører denne og representerer ikke nødvendig de som er ansvarlige for nettsiden. Ønsker du å skrive et innlegg selv, så klikk her

Share