28. november 2018

Fredag 7. desember: NY markering mot FNs migrasjonsavtale i Oslo

 

Det vil bli avholdt en NY tverrpolitisk demonstrasjon på Eidsvoll plass, utenfor Stortinget 7. desember kl 18.00 til 19.30 Flere organisasjoner og politiske partier blir representert.

Dette er en protest mot at Norge ved vår statsminister, Erna Solberg (Høyre), akter å skrive under på Marrakesh-avtalen (FN’s migrasjonsavtale), Global Compact for Migration.

I juli ble representanter for et flertall av FN-landene enige om en migrasjonsavtale. Den kalles Global Compact, som er rettet mot å fremme innvandring og multikulturalisme, samt initiere tiltak for å forhindre motstand mot masseinnvandring. I tillegg må signatarene også arbeide for å gjøre pressen mindre kritisk til innvandring.

Allerede 10. desember møter medlemsstatene i Marokko for å undertegne avtalen. Dette er en avtale vi mener Norge ikke bør signere. Hvis du er enig, møt opp utenfor Stortinget på Eidsvolls plass Stortinget søndag 7. desember kl 18.00.

Nå som Fremskrittspartiet har tatt dissens og erklærer uenighet i Solberg-regjeringens tilslutning, vil vi legge press på Høyre og KrF slik at de også går inn for at Norge trekker seg fra avtalen.

Vi krever at Norge følger USA, Australia, Ungarn, Østerrike, Estland, Kroatia, Belgia, Israel, Sveits, Polen og Tsjekkia, og sier nei til FNs migrasjonsavtale!

Appellanter blir oppdatert fortløpende.

Ingar Grøndahl, engasjert pensjonist

Bjørn Christian Rodahl, tidligere nestleder i Alliansen

Max Hermansen, forfatter og samfunnsdebattant

Ellen Due Brynjulfsen, Leder i Selvstendighetspartiet

Teksten ovenfor er sendt inn fra en leser/bidragsyter. Meninger og innhold tilhører denne og representerer ikke nødvendig de som er ansvarlige for nettsiden. Ønsker du å skrive et innlegg selv, så klikk her

Share