20. november 2018

Søndag 25. november arrangeres det demonstrasjon mot FNs migrasjonsavtale i Oslo sentrum.

CC BY-SA 3.0. Luc Viatour

Demonstrasjon mot Marrakesh-avtalen (FNs migrasjonsavtale) Sted: Eidsvoll plass, utenfor Stortinget. Dato: Søndag 25 november Tid: 13.00-15.00

Talere vil bli annonsert fortløpende på arrangementets Facebook-side.  I juli ble representanter for et flertall av FN-landene enige om en migrasjonsavtale. Den kalles Global Compact, som er rettet mot å fremme innvandring og multikulturalisme, samt initiere tiltak for å forhindre motstand mot masseinnvandring.

I tillegg må signatarene også arbeide for å gjøre pressen mindre kritisk til innvandring. Allerede 10. desember møter medlemsstatene i Marokko for å undertegne avtalen. Dette er en avtale vi mener Norge ikke bør signere.

Hvis du er enig, møt opp utenfor Stortinget på søndag 25. november kl 13.00. Nå som Fremskrittspartiet har tatt dissens og erklærer uenighet i Solberg-regjeringens tilslutning, vil vi legge press på Høyre og KrF slik at de også går inn for at Norge trekker seg fra avtalen.

Vi krever at Norge følger USA, Australia, Ungarn, Østerrike, Estland, Kroatia, Belgia, Polen og Tsjekkia, og sier nei til FNs migrasjonsavtale!

Talere:

  • Frode Blegen, medlem i Vestre Toten FrP
  • Alf Magne Rygg, aktiv i Mannsforum
  • Petter Amundsen, organist
  • Ellen Due Brynjulfsen, partileder i Selvstendighetspartiet

Flere kommer.

Teksten ovenfor er sendt inn fra en leser/bidragsyter. Meninger og innhold tilhører denne og representerer ikke nødvendig de som er ansvarlige for nettsiden. Ønsker du å skrive et innlegg selv, så klikk her

Share