19. februar 2018

Ikke skam deg over å være hvit!

Slaveri – hvem avskaffet det? Hvite gjorde det. Visste du at over 750.000 unge hvite menn ga sitt liv under borgerkrigen i USA? Når du hører om at sorte vil ha “reparasjoner” for slaveriet i dag, så kan man svare; “750.000 liv har blitt ofret for din frihet”.

ENORME GRAVPLASSER: Tre kvart million mennesker døde under den amerikanske borgerkrigen. Det tilsvarer mer enn hele Oslos befolkning i dag. Deres død gjorde frigjøringen og avskaffelsen av slaveriet mulig. Allikevel ønsker dagens etterkommere av slavene å få reparasjoner og erstatning. Og venstresiden bruker slaveriet som årsak til å angripe hvite mennesker. Det er kanskje på tide å la det ligge, slik soldatene gjør i sine graver etter å ha gitt sine liv. (Foto:

Men mange vet ikke at slaveri er noe vi har hatt siden tidenes morgen og at det fremdeles eksisterer i dag i Afrika, Asia og Midtøsten. Der det alltid har gjort det og hvor man aldri har avskaffet det. Allikevel skal altså hvite amerikanere føle skyld hundrevis av år senere? Det var hvite, kristne land som først avskaffet slaveriet, og tilogmed utkjempet kriger for det. Mens araberne, afrikanerne og asiatene holdt – og holder på – som aldri før.

Les også: Muslimer stjal organer og “stekte afrikanere som kebab”

Les også: Muslimer kidnapper afrikanske flyktninger og selger dem som slaver i Libya

Kanskje det er på tide å oppdatere skolebøkene og filmene på kino som hittil har vist afrikanere i kjettinger med slemme kristne, hvite menn med pisk. Hvorfor ikke portrettere arabere med pisken? Ja, tilogmed jøder har en ikke ubetydelig rolle som slaveholdere. Ingen folkegruppe er uten skyld.

Det er allikevel betydelig flere som havnet under islamsk slaveri enn europeisk. Eller afrikanske stammer som drepte og gjorde andre stammer til slaver, Og solgte dem til slavehandlere som ventet ved kysten. Men det ville ikke være politisk korrekt å inkludere for de venstreorienterte akademikerne som skriver dagens lærebøker.

Man må heller ikke glemme at hvite mennesker i milliontall også var slaver, hentet på kysten av arabiske slaveskip så langt opp som Island. Millioner av dem også. Men du ser aldri en film om en arabisk mann som pisker en norsk hvit mann eller kvinne, på et torg i et muslimsk land? Noen fikk til og armer og ben kuttet av! Ingen norske skolebøker inneholder noe om dette selv om det er et ubestridt historisk faktum. I norske og vestlige historiebøker er det kun hvite mennesker som bedrev slaveri, og på denne måten får man også innprentet evig skyld og arvesynd på generasjoner av hvite skolebarn.

HVITE SLAVER: Millioner av hvite mennesker ble tatt til fange og solgt inn i slaveri av blant annet muslimene. Det var bebyggelse helt opp til Island som opplevde arabiske slaveskip. Også norske mennesker er registrert i historiebøkene som slaver. Det er ingen i dag som krever at muslimene må ta avstand og betale for sin involvering i slavehandelen av hvite og kristne mennesker.

Les også: Sannheten om slaveriet – fortiden, nåtiden og fremtiden

Demokrati, ytringsfrihet og vitenskap

Så kristne, hvite nasjoner kriget og kjempet for avskaffelse av slaveriet. Med millioner av hvite menn og kvinner som måtte gi sine liv i kampen. Og den dag i dag er de samme nasjonene som opprettholder menneskeverdet og humanismen. Hvor finner du demokratiet? Ytringsfrihet? Valgfriheten? Likestilling? Respekt og omsorg for de syke og svake? Hvor finner du toleranse og inkludering? Eksklusivt i Vesten.

Hvor finner du klassisk musikk, teater, pop, rock, alle litteratursjangre, vitenskap og teknologi? Bibliotek med hundretusenvis av bøker om matematikk, fysikk og astronomi? I Vesten. Hvor har man en partikkelaksellerator som spalter atomer i et laboratorium som strekker seg over flere nasjoner i underjordiske tunneler? I Vesten. Hvor transplanterer man hjerter, hjerner og redder fostre i kuvøser? I Vesten.

CERNS PARTIKKELAKSELLERATOR: Fra Wikipedia: Hensikten med de største partikkelakseleratorene er å kunne studere kjernefysiske reaksjoner i det partiklene kolliderer med hverandre. Mindre kraftige varianter blir brukt i produksjonen av radioaktive isotoper til bruk i medisin og forskning. Syklotroner brukes til å produsere radioaktive isotoper for bruk i positronemisjonstomografi (PET-scanning).

Dette er ikke rasistisk å si. Det er sannheten. Hvis Afrika, Asia eller andre ikke-vestlige landområder har noen komponister, arkitekter eller oppfinnere av absolutt toppklasse som har revolusjonert verden på noen måte, så ønsker vi dem mer enn gjerne velkommen i det gode selskap og hyller dem.

Hvis de har noen universiteter, operabygg eller undersjøiske tunneler likeså. Har du noensinne tenkt på hvorfor de største musikkartistene svært sjelden eller aldri besøker Afrika og Asia på sine verdensturneèr? Det er fordi de mangler infrastruktur og i stor grad lever i et samfunn som ligger mange hundre år tilbake i tid i forhold til Vesten. Kun et fåtall store artister har vært i Afrika og Asia, og det er da begrenset til noen få store byer. På kontinenter som er mange ganger større enn våre og som har mange ganger flere innbyggere.

Undertegnede må allikevel innrømme at det ikke alltid er en ulempe å leve mer naturlig og rolig uten metropoliser med 8-felts hovedveier og internasjonale flyplasser som har millioner av passasjerer årlig. For her i Vesten går utviklingen og teknologien så fort fremover at vi på mange områder er i ferd med å miste oss selv som mennesker. Men jeg tror allikevel ikke mange ville ønske å bytte ut en varm og myk seng, en bil i oppvarmet garasje, en laptop, en iPad, en varm kaffe og et hyggelig arbeidsmiljø, med en jungel eller rismarker og daglig fysisk slit for overlevelse.

Det som eksisterer og finnes utenfor Vesten i byer som Bangkok, Abu Dhabi, Riyadh og andre storbyer i den 3. verden er tegnet av vestlige arkitekter, planlagt av vestlige ingeniører og bygget med slavelignende arbeidskraft fra fattige nærliggende land. Hadde det ikke vært for Vesten så ville Saudi-Arabia, Emiratene og de andre oljerike nasjonene fremdeles vært en ørken i dag uten veier, skyskrapere eller grandiose flyplasser. Og den forgylte Rolls Roycen ville vært en kamel.

ABU DHABI: Hovedstaden i De forente arabiske emirater er et skinnende eksempel på hva hvite ingeniører og byplanleggere kan få til. Uten oljen som europeiske nasjoner hjalp araberstatene å få opp, så ville landet i dag fremdeles være en øde ørken. I butikkene finner du europeiske luksusvarer og på veiene kjører europeiske biler. All teknologi er produsert av europeiske og til dels østasiatiske selskaper. (Foto: Abu Dhabi).

La oss ta en lite oppsummering.

Hvem har sørget for at vi kjører bil? Hvite.

Hvem har sørget for at vi kan fly? Hvite.

Hvem har sørget for at vi kan kjøre tog? Hvite.

Hvem har sørget for at vi kan seile på havet? Hvite.

Hvem har sørget for at vi kan se på TV og surfe på internett? Hvite.

Hvem har sørget for at vi kan snakke på telefonen? Hvite.

Hvem har sørget for at vi kan kjøle, varme opp og oppbevare mat? Hvite.

Hvem har sørget for at vi har medisiner og teknologi for å forlenge liv og kurere syke? Hvite.

Hvem har sørget for at vi har sendt mennesker ut i rommet? Hvite.

Listen er endeløs.

Men allikevel er det ifølge makteliten, media og skolevesenet i Vesten kun hvite som skal føle synd for sine kriger og herredømme. Enda absolutt alle folkeslag og raser har forsøkt og i mange tilfeller lykkes med akkurat det samme. Fra aztekerne Sør-Amerika til indianerne i USA. Fra zuluene i Afrika til mongolene i Asia. Barbariet og blodtørstigheten var enorm.

Det betyr logisk sett at ALLE folkeslag og nasjoner er dømt til helvetesild resten av sin eksistens. Plukk opp en historiebok og les om mongolene. Om ottomanerne. Om mayafolket. Om indianerne i USA. Om dynastiene i Kina. Om de afrikanske stammene som fanget andre stammer og solgte dem til slaveri. Det blir fort trangt i skjærsilden, men det er bare hvite og vestlige land som skal straffes. En uhyrlig og uærlig dobbeltmoral.

MAYA-KULTUREN: Det gikk til tider svært brutalt for seg i Sør-Amerika og folkeslag som aztekerne, mayaene og andre gjorde til slaver og drepte, inkludert sine egne, hundretusenvis av mennesker under ulike ritualer. Ritualene inneholdt alt fra å få hjertet skåret ut, avkappelse av hodet eller å bli spiddet med spyd eller piler.  Det er imidlertid ingen i dag som krever at disse folkeslagene skal betale erstatning eller føle skyld kollektivt som folkeslag eller nasjon for den grusomheten som foregikk i mange hundre år. (Illustrasjonsbilde).

Men fordi hvite mennesker har karret seg ut av skogen og opp fra åkrene og gjennom den industrielle revolusjonen, mens størsteparten av verden fremdeles lever som før, så skal hvite mennesker i Vesten i dag leve med arvesynd på grunn av sin evolusjon.

Hvor finner du kastesystemer som rammer millioner av mennesker og i praksis gjør det umulig å få et fullverdig liv i dag? I India. Hvor finner du brutal og rasistisk utnyttelse av slavearbeidere, med vold og i verste fall drap uten konsekvenser for overgriperen? I Saudi-Arabia. Hvor finner du diktatorer, brutal undertrykkelse, korrupsjon, statlig vold og ingen respekt for menneskerettigheter? I utallige land i Afrika.

Men ifølge de marxistiske professorene og politikerne som innehar makt og innflytelse innen akademia og våre liv, så er det Vesten og den hvite mann som er ondskapen. Det er vi som må utryddes og fjernes fra jordas overflate for at “paradis” og likhet skal komme. Ja, en hel jordklode uten hvite mennesker ville nok sett veldig fredelig ut. Ingen krig, ingen konflikter, ingen slaveri, ikke sant?

Visste du forresten at “hvite mennesker” kun utgjør rundt 10 prosent av alle mennesker på jorden? Så neste gang noen kaller innvandrere i Norge for “minoriteter”, så tenk på at det finnes nesten 40 ganger så mange pakistanere på jorden enn nordmenn. Og 275 ganger så mange kinesere. Men fordi vi har flyplasser, tog, autobahner, sykehus, universiteter og sender mennesker ut i rommet, samt har ytringsfrihet, demokrati og likestilling – så er vi den store satan og må avvikles. Hvite mennesker fortjener ikke å reise eller ha pass. Hvite mennesker må dø for at fargede mennesker skal få sin frihet. Dette er faktiske uttalelser fra oppegående og intelligente mennesker. Og de mister verken jobber eller karrierer når de uttaler seg slik. Men sier du at du er stolt av å være hvit og av historien til folket ditt, ja, da er du i faresonen.

Antirasister sier man ikke skal dømme enkeltmennesker basert på hudfarge (noe man ikke skal selvfølgelig), men angriper den hvite rasen for all ondskap og rasisme uten blygsel eller problemer. “Hvite menn” og “Den hvite rasen” kan benyttes som hoggstabbe ved absolutt enhver anledning som måtte passe. “Det er for mange hvite jenter på landslaget”, “Sinte hvite menn” osv, er ikke uvanlige overskrifter i norsk dagspresse. Kan dobbeltmoralen blir større? Den kan ses fra det ytre rom!

Det er venstresiden som ønsker å innføre rasismen og klasseinndelingen. Det er de som snakker om rase, hudfarge, religion ved enhver anledning. Og bruker det som brekkstang i enhver diskusjon. Istedenfor å se på vårt samfunn som noe helt, men satt sammen av ulike deler som passer til hverandre, så ønsker venstresiden å rive i stykker samfunnet og sette delene oppå hverandre i en slags rangering basert på den enkeltes identitet.

De fargede på topp, helst kvinner med en form for LGBT-tilknytning. Deretter LGBT-personer, så kvinner, deretter fargede menn, og til sist, hvite menn. Hvis man spilte poker ville hvite menn tilsvart 2-er kortet, mens en farget transperson, født som kvinne, ville vært esset.

Undertegnede lurte på om han skulle bruke overskriften “Ikke skam deg over å komme fra Vesten”, men venstresiden er så krakilske og fokuserte på hudfarge at det i akkurat denne sammenhengen ble “hvit”. Artikkelen står selvfølgelig like bra med “Vesten” også.

Og helt til slutt for å avvise noen påstander om rasisme fordi en person foretrekker å bo i et vestlig og hvitt land og tilogmed kjemper for det. Øst-asiater har en høyere IQ enn hvite mennesker. Og jøder med askenazi-bakgrunn ligger helt på topp. Så, hvite kommer altså først på tredje plass over de mest intelligente menneskene på jorda.

Men vi fortjener allikevel vårt eget sted å leve og bo i fred.

Med føttene plassert i storbyen og med et hjerte for livets glade sider.

Share