5. januar 2019 • English version

Shoaib Sultan med rasistisk kjønnshets på Twitter

En av de mest pågående og rasistiske kontoene på Twitter tilhører Miljøpartiet De Grønnes og Antirasistisk Senters Shoaib Sultan. Sultan har i lang tid brukt sosiale medier til å lange ut mot hvite mennesker, selv om han altså selv bor i et hvitt og kristent land som har latt ham få et liv han bare kunne drømme om i hjemlandet Pakistan.

En av favoritthobbyene til den tidligere lederen av Islamsk Råd er å legge ut eller svare på Tweets om den amerikanske presidenten. Stadig videretvitrer han grove, usaklige eller rasistiske meldinger om både presidenten, hudfargen eller kjønnet hans. Dobbeltmoralen er også høyst tilstede, der Sultan og ARS snakker om at raser ikke eksisterer, men allikevel henger seg opp i både hudfarge og etnisitet så fort det passer inn i ideologien deres.

RETWEET: Sultan retvitrer ofte svært grove, rasistiske og kjønnsdiskriminerende tweets.

RASIST OG KJØNNSHETSER: Miljøpartiet De Grønne og ARS’ Shoaib Sultan bruker sin Twitter-konto til å spre rasisme og kjønnsdiskriminering. (Foto: Wikipedia).

Les også: Omstridt muslim ønsker å bli ordfører i Oslo

Her er et lite utvalg til fra Sultan på sosiale medier, hvor han også bruker Miljøpartiet De Grønne sin logo på bildet sitt:

Hvem mangler i Kohns oppramsing? Kristne og hvite. For i ARS’ verden kan bare de være rasister. Alle andre raser, etnisiteter og religioner har ikke den egenskapen.

Les også: Shoaib Sultans tidligere organisasjon terrorstemplet

Sultan kan altså hetse og bruke rasisme mot hvite mennesker og kjønn, men ønsker samtidig at andre skal miste muligheten til å ytre seg offentlig som han gjør.

Relatert:

Share