22. oktober 2018

Schengen-samarbeidet – Steng grensene!

pixel2013 / Pixabay

 

Schengen-samarbeidet er en avtale mellom mange land i Europa som bidrar til frie grenser, slik at alt mulig av folk fritt får komme seg inn til Norge uten å vise pass.

Det samarbeidet bidrar egentlig ikke til noe positivt og sørger bare for at alle mulige mennesker, inkludert kriminelle, fritt får komme seg over grensene uhindret og uten kontroll. Ønsker vi det?

Norge har vært med i Schengen-samarbeidet lenge. Altså, det har vært frie grenser inn i Norge i lang tid. Det merkes godt på f.eks kriminaliteten, der mange kriminelle østeuropeere, deriblant mange romfolk, kan kjøre frem og tilbake over grensene våre uten kontroll.

Hadde det ikke vært for åpne grenser så hadde vi sluppet unna dette i vårt land. Det virker litt som om politikerne våre ikke akter å beskytte vårt land mot disse kyniske menneskegruppene.

Disse romfolkene som tigger er kanskje egentlig ikke så fattige som de utgir seg for å være. Jeg har hørt av andre som har sett dem skjule store mengder av pengesedler i jakkelomma si.

Jeg lurer på om tiggingen kan være noe organisert med bakmenn inne i bildet. Det er litt for mange av dem her til at de alle tilsynelatende er “fattige” og har kommet alene.

Vi bør hindre at denne utviklingen får fortsette og at de uten kontroll får komme inn i landet vårt. Vi bør gjøre alt vi kan for å melde oss ut av Schengen-samarbeidet og stenge grensene umiddelbart.

Teksten ovenfor er sendt inn fra en leser/bidragsyter. Meninger og innhold tilhører denne og representerer ikke nødvendig de som er ansvarlige for nettsiden. Ønsker du å skrive et innlegg selv, så klikk her

Share