29. oktober 2017

Revolusjonære kommunister marsjerte i Oslo – angrepet av lokal ungdom

Med kjente navn som NRK-vennene Gatas Parlament og Folk Flest på plakaten i Trondheimsveien 2, i Oslo sentrum, skulle man feire at over 100 millioner mennesker har mistet livet sitt i kommunismens blodige fotspor.

Oktoberrevolusjonen i Russland i 1917 var startskuddet – eller videreføringen – av kanskje et av verdens største diktaturer og massemordsideologier. Selv ikke nazistene klarte å holde følge med kommunistene når “fiendene” skulle renskes ut. Dette gjaldt alle fra kvinner, barn, syke, eldre, utdannede, landeiere, lærere og til vanlige arbeidere. (Nå må det jo også sies at nazismen og kommunismen er så nære tvillinger man kommer i det meste av ondskap, ideologi og brutal fremferd).

TERROR: At det fremdeles finnes nazister og kommunister i dag, med all den informasjonen og kunnskapen vi har, er en gåte for menneskeheten. Men det er prisen vi betaler for demokratiet og ytringsfriheten. Det eneste vi kan gjøre er å avsløre deres ondskap og historie for de neste generasjonene, slik at vi ikke repeterer den.

Tjen Folket, den diskrediterte, kriminelle og voldelige organisasjonen som kanskje er mest kjent for Norgeshistoriens største medlemsjuks, er arrangør for feiringen av Oktoberrevolusjonen.

Revolusjonen stoppet av politiet

I kveld skulle man avholde en ulovlig markering i gatene og gikk maskerte, og med kommunistiske faner mot det svært flerkulturelle området Tøyen. At man må maskere seg forteller at disse menneskene er feige, ikke tør å stå for meningene sine og gjemmer seg fra befolkningen av skam.

Det skal ha oppstått bråk mellom deltakerne og personer av mulig ikke-norsk opprinnelse som ikke likte deres tilstedeværelse.

Hvorfor politiet ikke bøtela alle de marsjerende er uklart, da offentlig maskering er forbudt.

Fra NTB:

De hadde kommunistiske flagg, røde masker og bengalske lys. Da toget nærmet seg Tøyen utbrøt det slåsskamp mellom personene i toget og andre ungdommer som ikke var enige i demonstrasjonen, sier operasjonsleder i politiet, Gjermund Stokkli, til NTB.

TØYEN: Tjen Folket og de maskerte aktivistene rakk aldri helt frem til Tøyen Torg, da ungdommer i nærmiljøet skal ha angrepet dem underveis. Til slutt dukket politiet opp og stoppet hele marsjen. (Foto: Frieord.no).

Politiet stanset raskt slagsmålet, og anholdt 15 personer på stedet.

Mellom 20 og 50 personer gikk i toget som angivelig skulle markere at det er 100 år siden oktoberrevolusjonen i Russland. Politiet hadde ikke fått beskjed om markeringen og anser den derfor som ulovlig.

Det er ikke meldt om skadde personer, opplyser politiet. (Sitat slutt).

(Skjermbilde Tjen-folket.no).

TJEN FOLKET: Bildene er hentet fra Tjen Folkets Facebook-side. (Foto: Tjen Folket).

Med føttene plassert i storbyen og med et hjerte for livets glade sider.

Share