2. januar 2019 • English version

Politi med maskinpistoler måtte beskytte brannmenn fra innvandrermobb

(Illustrasjonsbilde/Wikipedia).

Nyttårsfeiringen er ikke hva den engang var. På første nyttårsdag kunne vi rapportere om omfattende bilbranner, vandalisme, rasistisk vold mot kvinner, angrep mot utrykningstjenester og muslimske terrorangrep i europeiske byer. Selv i Oslo slapp ikke nyttårsfeirende eller politiet unna innvandrernes uansvarlige bruk av nyttårsraketter, da det ble skutt mot både sivile, busser, t-banevogner, biler, blokkleiligheter og uniformert politi.

Les også: Innvandrere og nyttårsraketter – en farlig kombinasjon

Men røyken fra nyttårsrakettene har knapt forsvunnet fra himmelen før det kommer nye meldinger fra det flerkulturelle drømmesamfunnet vårt. Det viser seg at et drapsforsøk ved en arabisk nattklubb i den tyske havnebyen Hamburg kom helt ut av kontroll.

En av gjestene skal ha blitt alvorlig knivstukket og en nødtelefon ble plukket opp av en brannbil på vei tilbake fra oppdrag. Da brannmennene forsøkte å redde livet til migranten ble de omringet av opptil 20 andre migranter som var svært lite lystne på at mannen skulle overleve. De gikk derfor til angrep og brannmennene måtte løpe tilbake til utrykningskjøretøyet og låse seg inne. Det var først da tungt bevæpnet politi ankom stedet og viste frem maskinpistolene sine at migrantene ga opp drapsforsøket og angrepet på brannmennene, og trakk seg unna.

Les også: DET NYE SVERIGE: Sabotasje mot brannmenn – skrur løs hjulmuttere og skjærer istykker dekk på brannbilene

TUNGT BEVÆPNET: Politiet i Hamburg måtte ta frem maskinpistoler for å beskytte en knivskadet mann og brannmenn i tjeneste utenfor en beryktet nattklubb besøkt av arabere. (Skjermbilde/Bild.de).

Les også: Muslimsk mobb angrep brannmenn på julaften

At redningstjenester i europeiske land selv må ringe etter politiet for å bli reddet – mens de er ute på livreddende oppdrag – er et ganske klart eksempel på at det nye grenseløse og flerkulturelle samfunnet ikke har livets rett.

Ellers kan vi videreformidle disse ferske overskriftene for å ytterligere sementere påstanden ovenfor. Har du lest om dem i gammelmedia?

STENGT: Det populære Kaknâstornet stenges av “sikkerhetshensyn” for allmennheten. Et stadig mer multikulturelt samfunn gir også mer bevegelsesrestriksjoner.

Share