26. november 2018

Pensjonister får høyere utgifter for hjemmetjeneste – kriminelle innvandrere får gratis hjemmehjelp OG millionboliger

(Foto/Grafikk: Samnytt.se).

 

Det er ingen ende på elendigheten som syke, eldre og barnefamilier må slite med i Europa. Den siste tiden har vi formidlet nyheter om hvordan hjemløse i både Tyskland og Danmark får bøter, blir kastet i fengsel og blir utvist fra sine egne byer, samtidig som de samme myndighetene bygger og kjøper millionboliger til de nyankomne migrantene fra Afrika og Midtøsten. Les inngående om galskapen i lenkene her:

Les også: Hjemløse dansker bøtelegges og utvises fra sin egen by – innvandrere får boliger til titalls millioner kroner

Les også: Hjemløse europeere får bøter – muslimske migranter får nye boliger

Og ikke før trykksverten har tørket, kommer det to nyheter fra vårt naboland Sverige, som krystallklart viser den umenneskelige og ondskapsfulle politikken som våre folkevalgte politikere bedriver. 

I hovedstaden Stockholm har nemlig Socialdemokraterna, Miljöpartiet og resten av de rødgrønne partiene lagt frem sitt budsjett, der man hever avgiftene for pensjonister som behøver hjemmetjeneste og eldreomsorg. Og det er ikke småtteri det snakkes om. Helt opp til 3.228 kroner ekstra i året for en gruppe som allerede lever helt på grensen til det som skal til for å ha et verdig liv.

Samtidig kan SVT fortelle om at yrkeskriminelle innvandrere i Malmø får tildelt gratis leiligheter med peis, balkong, gratis mat og gratis hjemmehjelp. Prisen så langt? 70 millioner kroner. Eldre svensker som har jobbet et langt liv og betalt skatt, får altså økning på livsviktig hjelp, mens kriminelle innvandrere ikke bare får gratis bolig, men også gratis hjemmehjelp. Til beløp de eldre bare kan drømme om. 

(Skjermbilde/SVT)

 

Byens myndigheter har nemlig satt igang et prosjekt for å hjelpe de tyngste kriminelle innvandrerne ut av sitt kriminelle liv. Et eksempel var hvordan man lot innvandrerne bo i en femroms leilighet på 180 kvadratmeter midt i Malmø sentrum. Det kostet kommunen 1.500 kroner per døgn for en av de kriminelle innvandrerne. En annen kostet 1.800 kroner per døgn. Så mange som 30 kriminelle innvandrere skal ha fått plass i slike boliger rundt om i byen, som altså har kostet byens skattebetalere mange titalls millioner kroner.

(Skjermbilde/SVT)

 

(Skjermbilde/SVT)

 

Men så kommer rosinen i pølsa. De kriminelle innvandrerne sluttet nemlig ikke å bedrive kriminalitet, til tross for peis og gratis hjemmehjelp i en luksusleilighet midt i Malmø sentrum. Da politiet ankom en av leilighetene fant de nemlig flere typer større fyrverkeri og man fant fingeravtrykkene til en av innvandrerne i leiligheten på en sprengt bombe et annet sted i byen.

Der hadde noen bundet sammen og tent på det samme type fyrverkeriet med en gassflaske, som hadde forårsaket at både glassruter og større steiner hadde blitt spredt 25 meter utover gaten utenfor en bolig. 

(Foto: Politiet)

 

En av de involverte var også bosatt i en annen, lignende luksusleilighet betalt av kommunen. Flere av dem ble deretter dømt for bombeangrepet, grov utpressing og forberedelse til allmenn ødeleggelse. I undersøkelsen fra SVT omtales noen av de involverte som “Amir, 18 år gammel” og “Malik, 25 år gammel”.

Flere av de som har fått tildelt bolig i disse dyre millionleilighetene er også sett på av politiet i Malmø som ledende gjengkriminelle i byen. En av personene er tidligere dømt for å ha sprengt et eiendomskontor og truet en aktor. De ble pågrepet i en varebil eid av kommunen(!), full av narkotika. Andre forhold de involverte har på rullebladet er ran av prostituerte, skyting inne på en bilvask og utpressing.

Da politiet gjennomsøkte en av de kommunale luksusleilighetene fant man også kokain og materialer for pakking av narkotika.

Og bare som en liten anekdote så skriver SVT at selv ikke den gratis hjemmehjelpen var satt pris på av de gjengkriminelle innvandrerne. Da hjemmehjelpen sendte en sms om at de kom klokken 13.00, så fikk de til svar at hvis de vekket den kriminelle innvandreren så skulle han “vaske trynene deres og deretter kaste dem ut av balkongen”. Han hadde nemlig vært ute til klokken 06 på morgenen. Den samme natten som en bombe hadde eksplodert et annet sted i byen.

(Skjermbilde/SVT)

 

SVT har kontaktet de ansvarlige for utplasseringen av de tunge gjengkriminelle i slike luksusleiligheter i sentrum av Malmø, Katarina Lindeberg, avdelingssjef ved sosialkontoret i Malmø:

 – Den informasjonen som dere nå gir oss tegner så klart et bilde av en alvorlig situasjon, som vi må se nærmere på. Hadde vi visst om dette og at vår innsats ikke har hatt den ønskede effekten, men faktisk gjort situasjonen verre, må vi se på, sier hun til SVT.

Så spørs det hva de eldre svenskene synes om budsjettfordelingen til Stefan Löfven og resten av “Alliansen” som styrer Sverige i dag. Om myndighetenes økning av livsviktig hjelp til syke og svake med tusenvis av kroner, samtidig som millionene drysser nedover hodet på gjengkriminelle innvandrere som bomber og skyter seg gjennom byene i Sverige, uten at det får alvorlige konsekvenser for dem.

75 millioner kroner per skyting

En tilleggsopplysning vi kan ta med oss er at hver slik gjengskyting og bombeeksplosjon koster skattebetalerne 75 millioner kroner. Per stykk.

Dyrest er de hvor offeret overlever, men får livslange skader. Ifølge nasjonaløkonomen Ingvar Nilsson, ved Institutet för socialekologisk ekonomi, så koster et grovt kriminelle nettverk og gjenger som er aktive i et par tiår svenske skattebetalere en halv milliard kroner. Et enkelt gjengmedlem som er aktiv med kriminalitet i 15 år koster samfunnet 23 millioner kroner. 

Politiet mener imidlertid at Nilssons beregning er i minste laget, da man ikke tar med samfunnets redsel og utrygghet som kommer som et resultat av denne kriminaliteten. Fallende boligpriser, utflytting og tap av arbeidsplasser er ikke medregnet.

131 drept, 520 skadet og 1.500 skuddepisoder

Aftonbladet skrev den 24. januar i år at man i Stockholm, Gøteborg og Malmø har opplevd 131 drap etter skyting og at 520 mennesker er skuddskadet etter oppgjør i den kriminelle underverdenen. Tilsammen var det over 1.500 skuddepisoder (ett tusen femhundre) i de tre største svenske byene i 2017.

Tar man nasjonaløkonomen Ingvar Nilssons kalkyler og putter dem i kalkulatoren, så vil man få et tall på 112 milliarder svenske kroner. (Hundre og tolv milliarder kroner). Om dette er et reellt tall er ikke for undertegnede å påstå, men det viser at kostnadene for masseinnvandringen og den medfølgende kriminaliteten har kostet vårt naboland ufattelig store summer. Og deler av denne regningen blir altså sendt til de fattige, syke og eldre som nå må betale mer for hjemmehjelp og omsorg for å få budsjettet til de rødgrønne å gå opp.

Hvordan det står til i Norge får vi håpe noen tar seg bryet med å beregne.

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share