8. januar 2018

Oprah Winfrey, Meryl Streep og Harvey Weinstein – venstresidens dobbeltmoral

Dagbladet, VG og NRK er noen av de norske venstrevridde mediene som hyller milliardæren Oprah Winfrey etter en tale hun holdt under Golden Globe-utdelingen i går. Der snakket Oprah om hvor viktig det var at kvinner snakket ut og avslørte seksuelle trakassering og voldtekter i Hollywood.

Men store profiler som Oprah, Meryl Streep, Nicole Kidman, Tom Hanks og TV-verten Seth Meyers, blir nå anklaget for å komme med for lite og for sent. For disse megastjernene og multimillionærene kunne ha sagt noe for både ti og tyve år siden. Men de valgte å være stille. De valgte å jobbe med de samme personene som bak kamera seksuelt trakasserte, voldtok og ødela karrierene til både unge jenter og gutter.

At de nå står frem når avsløringene for lengst har kommet for dagen er ingen stor bragd eller modig gjort. Det viser bare hvor feige og selviske de er. At penger og berømmelse er viktigere enn ødelagte liv.

Og det er ikke bare Oprah som får gjennomgå på sosiale medier i disse dager etter å ha blitt identifisert som en av de mektige kvinnene som har vært stille om de mange overgrepene i Hollywood.

Også Oscar- og Golden Globe-vinnerne Meryl Streep og Tom Hanks, programleder Seth Meyers og omtalte serieovergriper Harvey Weinstein fikk passene påskrevet – eller plakatene satt opp – av en kjent gateartist før utdelingen.

https://twitter.com/unsavoryagents/status/950220194550489088

“GUD”: Meryl Streep har tidligere kalt Hollywood-produsenten og serievoldtektsmannen Harvey Weinstein, “Gud”, fra scenen under prisutdelinger. Dette enda hun godt visste om de mange kvinnene som hadde blitt utnyttet og misbrukt av ham. Hun har også gitt stående applaus til dømte pedofile overgripere som regissør Roman Polanski. Hennes og venstresidens angrep på president Trump blir på sosiale medier møtt med forbauselse over dobbeltmoralen til den flerfoldige Oscar-vinneren.

KYSS OG KLEM FRA OPRAH: Her viser Oprah Winfrey at en selverklært feminist offentlig kan omfavne en serieovergriper og voldtektsmann. Nå ønsker venstresiden at hun skal være presidentkandidat i 2020. Hvilke andre forbrytelser er Oprah villig til å se bort fra for å være inne i varmen hos Hollywood og venstremediene?

IKKE IMPONERT: En av de kvinnelige skuespillerne som har blitt utsatt for overgrep av Harvey Weinstein, Rose McGowan, angriper Meryl Streep. “Du tar imot din falske pris og utgjør ingen forskjell. Jeg hater din dobbeltmoral”, skriver McGowan på Twitter før Golden Globe-utdelingen, der Streep var nominert for filmen “The Post”.

Mens norske medier, inkludert kvinnelige journalister, hyller kjendiser som lot serievoldtektsmenn og overgripere gå fri i mange tiår, mens de ødela talløse liv til skuespillere, modeller og ansatte innen bransjen, så kan man kanskje lure på hva annet man er villig til å skjule og overse i den politisk korrekte venstresfæren.

Giske og Grande i Norge er kanskje et godt sted å begynne. La hodene rulle.

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share