Om Ordet er mitt

Velkommen til Ordet er mitt!

Denne nettsiden er ment å være et sted der konservative og fedrelandskjære mennesker kan lese og oppdatere seg selv på aktuelle og interessante temaer. Her kan også leserne bidra med egne innlegg og kommentarer! (Se eget kontaktfelt for dette).

Ordet er mitt vil i så måte også være ordet ditt. En konservativ tenketank der sannheten kommer først og politisk korrekthet legges igjen ved døren.

Sannheten gjør kanskje vondt med en gang, men vil være den beste medisinen i det lange løp.

Opp er ikke ned, bak er ikke fram og kvinner er ikke menn. Barn bør ikke få hormonbehandling for å bytte kjønn og islam er ikke kompatibel med Vesten. Et multikulturelt samfunn vil alltid ende opp i religiøse og etniske konflikter som ender i blodbad og umenneskelig lidelse.

Enig? Da har du kommet til den riktige nettsiden. Begynte du å gråte og trenger et rolig område hvor du kan føle deg trygg igjen? Da kan du klikke deg ut her.

Kultur og humor er sterkere virkemidler enn politikk påstås det korrekt, og det er her “høyresiden” har sin styrke. Venstresiden har mistet alt som heter humor og det å være fri og nytenkende.

Morsomme tegninger, mems, videoer og avslørende artikler er ene og alene høyresidens eiendom på nettet i dag. Og det kan bevises ved hvordan Youtube, Twitter, Facebook og Google sletter og sensurerer i høyt tempo på den politiske høyresiden uansett hvor uskyldig det måtte være, mens venstresiden slipper unna med alt og ennå verre.

Derfor vil du her kunne oppleve at vi benytter oss av nye og kanskje for noen ennå ukjente sosiale medier for deling av innlegg. Der vil vi slippe å oppleve at videoer, innhold og kontoer blir slettet over natten uten forklaring.

Velkommen til Ordet er mitt!