30. mars 2018 • English version

Offentlige demonstrasjoner i Australia for hvite sørafrikanere på flukt (Video)

Av Håkon Sigurdsson

Boernes situasjon i Sør-Afrika har gått fra å være en truet minoritet i en utsatt situasjon, til bli et gryende folkemord.

I 1991, før slutten på apartheid var det over 300 angrep på boernes bondegårder og et ukjent antall bestialske mord ble begått. Sakte men sikkert kom nyhetene om mordene ut, men pressen og det politisk korrekte Europa presset på for å gjøre Sør-Afrika til et marxistisk land styrt av svarte.

Noen av oss kunne allerede den gang se skriften på veggen men det var til ingen nytte, da ting bare ble verre og verre. Etter at internett ble allemannseie fikk verden utenfor Sør-Afrika se bilder av grusomhetene som ble begått men ingenting ble gjort for å stoppe de bestialske mordene. Dette var jo tross alt bare hvite som fikk unngjelde for hva svarte visstnok hadde blitt utsatt for i flere århundrer.

Slik venstresiden godtet seg skulle man tro de fikk er pervers glede av å se hvite barn hugget i stykker av macheter, kvinner hvis … nei jeg skal spare dere for å utdype det.

Les også: Nyheten norske medier nekter å formidle – Sør-Afrikas myndigheter stjeler hvite mennesker land med makt

I årene 2001/2002 nådde angrepene en topp på over et tusen angrep mot boernes farmer. Husk det er hele familier som bor på gårdene og ikke bare de hvite boerne blir myrdet, men også de svarte som bor og jobber der. Hevnlysten til marxistene i ANC er så stor at man ikke bryr seg om ofrene er hvite eller svarte, alle som har jobb og produserer verdier for landet må tydeligvis bøte med livet.

Nå i 2017 var antallet angrep 638. Vi snakker her om 2 angrep om dagen, noe som resulterer i det dobbelte antall voldtekter og gjerne fire eller seks ganger så mange mennesker som blir ofre. Vi snakker om tusenvis av mennesker som får sine liv totalt ødelagt på den must brutale måte man kan forestille seg.

VIDEO: Gi oss landet eller dø – hvordan Mandelas regnbuenasjon har mislykkes

KASTES UT: Hvite farmere som har bodd og jobbet på gårder i mange titalls generasjoner, noen med røtter helt tilbake til 1600-tallet, skal nå kastes ut fra sine hus og eiendommer med makt. (Foto: Fattig hvit farmerfamilie i Sør-Afrika).

Les også: Sørafrikansk statsråd. «Brenn de hvite levende»

I tiden som har gått siden slutten på apartheid har et ukjent antall boere og andre sørafrikanere flyktet fra landet og slått seg ned i mer siviliserte land der man enn så lenge kan leve i fred og frihet. De fleste boere har valgt å dra til Australia eller Canada, men også Storbritannia, Nederland og New Zealand er populære destinasjoner.

Et mer utradisjonelt men attraktivt land, Georgia, er et av de små kristne landene i Kaukasus som i 2011 startet et program der de spesifikt ba boere komme å slå seg ned og hjelpe dem med å bygge opp jordbruket som lå brakk etter et århundre med kommunisme og korrupt vanstyre.

Les også: ANC i Sør-Afrika – terror, tortur og drap

Flere afrikanske land som Tanzania, Mosambik og Nigeria har også slått sine dører opp på vidt gap for boerne og deres ekspertise innen landbruk. Dette har mange boere satt stor pris på siden de føler seg hjemme i Afrika og gjerne vil se kontinentet sitt blomstre.

Men Australia har vært destinasjon nummer en for boerne og andre hvite sørafrikanere. Det er vel noe med de store åpne landskapene og det å bo i et hvitt engelsk-talende land som tiltrekker dem. For ikke å snakke om at de da fortsatt vil være hennes majestet dronning Elizabeth sine undersåtter.

Les også: Folkemord: Når skal norske myndigheter hjelpe hvite sørafrikanere med asyl?

SØR-AFRIKA TIL AUSTRALIA: Mange hvite sørafrikanere ser nå at et liv i fred kun kan skje ved å flytte fra Mandelas “Regnbuenasjon”, hvor tap av eiendommer og folkemord har blitt vedtatt ved lov av den sorte regjeringen i landet. (Foto: Google Maps).

Les også: Arbeidsløshet på 90 prosent – trusler mot hvite – Sør-Afrika kan gå mot borgerkrig

Sørafrikanerne, på samme måte som rhodesierne, australierne og newzealenderne, har alltid vært trofaste mot den britiske kronen og stilt opp når “Old Albion” har vært i knipe. Hittil har over 100.000 sørafrikanere flyttet til Australia og flere vil gjerne følge etter for å starte et nytt og trygt liv vekk fra rasismen og folkemordet som den sorte sørafrikanske regjeringen nå har iverksatt offentlig ved lov.

For bare noen uker siden tok Australias innenriksminister, Peter Dutton, til orde for å slippe sørafrikanere først i køen for innvandring til landet. Uansett hvilken farge de måtte ha, for de er jo medlemmer av det britiske samveldet og kommer med kunnskap og erfaring fra landbruk.

Det er slike innvandrere Australia ønsker seg. Dette forslaget ble fremmet rett etter at Sør-Afrikas nye president startet et program for å ekspropriere land eid av hvite for så å gi det til svarte uten at de hvite eierne skulle motta noen som helst kompensasjon.

Det at «Kill the boer» fortsatt er en populær sang blant svarte afrikanske politikere gjør ikke noe for å roe stemningen. Boerne er faktisk nå en minoritet som trues av sin egen regjering med folkemord. Sammenlign gjerne situasjonen med hvordan de ottomanske sultanene behandlet sine armenske undersåtter i tyve år før de igangsatte folkemordet i 1915. Opptakten her er skremmende lik og alle som kjenner den historien vet hvordan det hele endte fordrivelse og massedrap.

Les også: VIDEO: «Gi oss landet eller dø» – Hvordan Mandelas regnbuenasjon har mislykkes

“DREP ALLE HVITE”: Den rasistiske og apartheid-lignende sørafrikanske staten har nå vedtatt en lov som med makt kan ta fra hvite mennesker alle deres eiendeler og gi dem til sorte mennesker. Hvis de hvite familiene nekter, så vil de bli fratatt eiendommene sine med makt. Med livet som innsats om nødvendig. Her viser en sort sørafrikaner hva han mener om situasjonen i landet.

Les også: Hvite bønder som ble kastet ut av Zimbabwe gjør stor suksess i Zambia, Nigeria og andre afrikanske land

I den australske byen Brisbane, som ligger i delstaten Queensland på østkysten, bor det over 12.000 sørafrikanske boere og sist søndag organiserte The Brisbane South African community en demonstrasjon til støtte for at flere boere skal få utvandre til Australia. De ble støttet av politikeren Andrew Laming som sitter i nasjonalforsamlingen for det liberale partiet og senator Fraser Anning, som har blitt valgt inn uten å stille for noe parti.

Før demonstrasjonen startet hadde politiet regnet med rundt 450 deltakere. Etter at 2.000 mennesker hadde kommet sluttet politiet å telle. Demonstrasjonstoget marsjerte gjennom byen under bannere som “Thank you, Australia” og “Thank you, Mr Dutton” før den ble avsluttet utenfor Queenslands delstatsparlament, der rop som “Save South Africa”, “Save our farmers”, “Thank you, Australia” “Bring them here” and “Allow our families into Australia”.

Les også: VIDEO: Hvite mennesker overfalt, slått og sparket av mørkhudede i Sør-Afrika

(Saken fortsetter under bildene).

Bilder fra demonstrasjonen i Brisbane sist søndag. (Foto: Frieord.no).

Det ble holdt taler og appeller der situasjonen i Sør-Afrika ble omtalt og det ble bedt om at Australia skal åpne sine dører for et folk i nød, slik de blant annet gjorde for jugoslavene under krigen på nittitallet og nå sist i 2012, da dørene ble åpnet for syriske kristne og yazidier på flukt.

We appreciate the Australian government’s recognition of the plight of farmers in South Africa”, sa Roz Potgieter, fra Brisbane som jobber iherdig for å få tillatelse for sine to voksne barn til å flytte til Australia.

The farmers are targeted and being tortured and brutally murdered. Violent crime is rampant in South Africa and affects all of its communities, [but] the attacks on farmers are particularly brutal.”

The current farm murders are racially oriented and white farmers in particular are facing persecution. The current political environment and statements such as ‘Kill the Boer, kill the farmer’ from prominent government officials and parliamentarians have left many South Africans, and in particular the white minority, fearing for their lives.

Fru Potgieter ba om at tiltaket for å slippe boere inn i landet blir utvidet “We remain painfully aware that many of our family members who are not farmers remain exposed to unacceptable levels of violence,” sa hun før hun avsluttet med “We would therefore also like to discuss the current family member visa scheme and its design.

SKAL UTRYDDES: Hvite mennesker ønskes fjernet fra Sør-Afrika av dagens sorte politikere. De siste årene har myndighetenes rasistiske og apartheid-lignende politikk sørger for at mange tusen hvite sørafrikanere har mistet jobbene sine og ført dem ut i fattigdom. (Foto: Hvit gutt i et fattig strøk i Sør-Afrika).

Så fort den fredelige demonstrasjonen var over i Brisbane satte den venstrevridde pressen i gang med hatkampanjer mot innenriksminister Dutton. Han har blitt kalt alt fra hykler til rasist og endog fascist. Det er uklart hvordan man blir fascist bare fordi man vil slippe inn folk på flukt fra et folkemord, men de statsstøttede journalistene og redaktørene har tydeligvis sin egen logikk.

Arrangørene bak «The march for South Africa» har allerede en ny demonstrasjon på trappene. Den 8. april går neste markering av stabelen i Perth i Vest-Australia. Perth har ende flere innflyttere fra Sør-Afrika enn Brisbane, så man regner med at den blir enda større og forhåpentligvis gir disse manifestasjonene av folkeviljen press nok på regjeringen til at Dutton sitt forslag går igjennom, og  at boerne kan finne fred og frihet i sitt nye hjemland.

Les også: Australia begynner å ligne på Sør-Afrika – afrikanske gjenger herjer

Share