19. november 2018

NRK – propagandaministeriets største våpen

(Foto: Wikipedia).

(Tegning: @stegetefter. Tekst/oversettelse: Ordetermitt.com).

Alt var mye bedre før er et utsagn som ofte blir uttalt av de som har gått noen runder i livet. 

Mye har blitt bedre. Og noe har blitt dårligere. Det er ingen tvil om at vi lever bedre, lenger og har mer duppeditter og tekniske oppfinnelser som gjør hverdagen lettere. Bank på nett, elektroniske løsninger for skatt, offentlig transport og kommunikasjon. Aviser på nettbrett og biler uten fossilt drivstoff.

Men noen ting i samfunnet går bakover. Og det er ganske alvorlige ting. Som kriminalitet, utenforskap, ghettofisering og religiøs intoleranse. 

Og ytringsfriheten. Det er nesten så man ikke forstår at et moderne samfunn tillater to så ulike utviklinger å eksistere side om side. Et godt eksempel er hvordan en støttedemonstrasjon til den kristne kvinnen Asia Bibi ble avlyst i Oslo på grunn av alvorlige religiøse muslimske trusler.

Innvandringskritiske mennesker blir hengt ut i “rapporter” og aviser, der man sauser sammen eks-muslimer som er kritiske til islams inntog i Norge og nynazister. Innvandringskritikere blir kalt fascister og dårlige mennesker. Grensen er satt langt til venstre av etablissementet ved statlige institusjoner og media. Enten er du for det påtvungne multikulturelle samfunnet eller så er du imot. Og er du imot venter uthenging, svartmaling, personlige angrep og mulig tap av livsforsørgende grunnlag.

Men det er hos den fjerde statsmakt det har sviktet mest. De – de frie medier – som skal informere, opplyse og sørge for at de med makten ikke misbruker den. De som skal sørge for balanse og en kunnskapsbasert samfunnsdebatt, har istedenfor blitt heiagjeng og ideologiske fanebærere for venstresiden og det multikulturelle samfunnet.

Media har nemlig gått hen og hoppet i sengs med makten. De har valgt side og tatt standpunkt. De kjemper ikke lenger mot makten. De jobber for og er endel av den.

Som belønning har de fått klistrelappen “løgnmedia” av folket. Et passende og korrekt navn. For det har blitt litt for mange avsløringer og klare eksempler på at media ikke lenger jobber for folket, men for de som utnytter oss. Og der har NRK gått fremst som den største synderen.

Les også: NRK-sjefer innrømmer at de er venstreekstreme – jobber for flerkultur og angriper Trump med overlegg

 

Fakta holdes borte fra nyheter. Informasjon skjules og fordreies. Falske nyheter presses inn på forsider og som hovedsaker. Politisk vridde meninger sprinkles inn imellom uttalelser og påstander. Grensene flyttes stadig for hva som aksepteres. Det som sjokkerte folket i går har blitt endel av hverdagen i dag. For grensene flyttes bare litt om gangen, slik at vi ikke merker det. 

Det ubehagelige graves ned. Siles ut. Gjemmes vekk. Årlig dømmes norske medier, og i særdeleshet NRK, av PFU (Pressens faglige utvalg). Men den lisensfinansierte statskanalen beholder omdømmet og respekten, uansett hvor mange ganger de tas i løgn. De har et presseetisk frikort uten begrensninger.

For prisen for det nye og inkluderende samfunnet må betales, uansett hvor høy den måtte være. Løgnene skal kvernes ut daglig til folket aksepterer ideologien og villig betaler prisen. Norge og nordmenn er noe dårlig og må viskes ut. Innvandring og islam er bra og skal erstatte oss.

Les også: Hvorfor forteller dere ikke sannheten, NRK?

Så hva har vi egentlig akseptert? Under her er noen eksempler på hva det norske samfunnet nå kan tilby, uten at det norske folket lenger hever på øyenbrynene og gisper av forferdelse. Ingen opprop, demonstrasjoner eller underskriftskampanjer. Ingen endring ved valgene hvert fjerde år. Hvis du hadde spurt nordmenn på 1970-tallet om dette var det Norge som ville eksistere om 40 år, så tror jeg de ville ledd og sagt at det var helt umulig. Men her er vi altså.

Æresdrap, omskjæring av jente- og guttebarn, gjengvoldtekter, tvangsekteskap, overfallsvoldtekter, gateran, gjengoppgjør med våpen, skyting på gater fulle av handlende og familier, ghettofisering, utenforskap, økt fattigdom, utvanning av den kristne kulturarven, misbruk av velferden, menneskesmugling, hjemmeran, bilkapring, eldreran, barneran, blind vold mot kvinner og eldre, omfattende hærverk og bilbranner, angrep mot ordensmakten, islamske terrortrusler, bevæpning av politiet, overvåkingskameraer på busser, trikker, tog, drosjer og skoler, vektere og adgangskontroll på skoler og barnehager, forsøpling og avføring i parker, skoler og barnehager fra omreisende romfolk, gjengbråk, etnisk uro i borettslag, halal-slakting, fulle fengsler av utenlandske statsborgere, rasismehysteri i media, knebling og frykt i den offentlige debatten, religiøse klær i det offentlige rom og som uniformer for myndighetspersonell, imamer i Forsvaret, tusenvis av muslimer i demonstrasjoner på Karl Johan, milliarder i tiltak, tilskudd og støtteordninger for innvandringen (gratis førerkort, skoleplasser, stipend), omfattende skattesvindel i butikk- og drosjenæringen, menneskehandel og sort arbeide, kvotering til skole og jobb basert på hudfarge og kjønn, avvikling av kristendommen som statsreligion.

Har vi glemt noe? Alt dette eksisterer i Norge i dag, uten at vårt samfunn gjør noe med det. Uten at NRK setter fokus ved den negative utviklingen. Spørsmålet man kan stille seg om og om igjen er, hvorfor.

Med føttene plassert i storbyen og med et hjerte for livets glade sider.

Share