11. november 2018

Nederlandsk ambulansepersonale utstyres med stikk- og skuddsikre vester

Golda / Pixabay

 

I denne artikkelen skal vi ta en liten rundtur i Europa for å se hvordan masseinnvandringen og islam påvirker vanlige europeeres hverdag.

Vi begynner i Nederland, der vår overskrift korrekt henviser til at medisinsk personell nå frykter for sine liv når de er på livreddende oppdrag og nå altså må gå til innkjøp av sikkerhetsutstyr for sine ansatte.

Dette fordi man nå opplever at tilskuere ved utrykninger har blitt mer aggressive og folk bevæpner seg med våpen og kniver.

– Dessverre er det nødvendig, sier en ambulansesjåfør til den tyske TV-stasjonen RTL.

I 2017 alene registrerte landets myndigheter hele 573 tilfeller av voldelige hendelser mot ambulansepersonell under oppdrag.

Nærmere 15 prosent av befolkningen i landet er ikke-etnisk nederlandsk, og nærmere 1.5 millioner av disse er ikke engang født i landet eller EU. Tyrkere, marokkanere og kurdere utgjør over en million mennesker alene i treskolandet. Ser man på enkelte byer så opplever hovedstaden Amsterdam at hele 20 prosent  av innbyggerne er muslimer. Andre byer som Rotterdam, Hag og Utrecht opplever lignende tall.

Les mer: Ambulanser krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder i Sverige

Kilde: Samnytt

Halvparten av tyskere føler seg som fremmede i sitt eget land

I Tyskland føler nå en majoritet av innbyggerne at man er “fremmede” i sitt eget land.

En ny studie laget av universitetet i Leipzig, viser at 44 prosent av de spurte ønsker å forby muslimsk innvandring og at 36 prosent mener at landet har blitt “betydelig utvannet” av masseinnvandringen.

Universitetet advarer nå mot en utvikling i samfunnet der etniske tyskere i større grad orienterer seg mot det myndighetene kaller en “holdning som nærmer seg begynnerstadiet for høyreekstremisme”.

Nyheten om den negative holdningen blant etniske tyskere til masseinnvandringen kommer samtidig som studier viser at over halvparten av alle som mottar sosialhjelp er innvandrere.

Studien viser videre at “bare halvparten av de spurte er fornøyde med demokratiet i praksis.”

Les også: Tysk politisjef sparkes – avslørte falske nyheter om “høyreekstrem” vold

Landet opplever nå at det politiske sentrum hulles ut og at folk enten beveger seg til venstre eller høyre politisk, ettersom de svært mange millionene med ikke-vestlige og muslimske innvandrere begynner å endre landets identitet og religiøse grunnmur.

Universitetet velger imidlertid ikke å ringe med alarmklokkene hvis folk svarer i henhold til venstreorienterte politiske meninger, men kun hvis de viser bekymring eller uro over masseinnvandringen og således klassifiseres i “faresonen” for høyreekstremisme.

Slovakia – landet som stopper islam – har ikke en eneste moske

Det ser imidlertid svært annerledes ut i Slovakia, der myndighetene helt har stengt grensene for muslimske innvandrere.

Landets myndigheter nekter rett og slett islam å få fotfeste og har ikke en eneste moske eller offisiell muslimsk bevegelse.

 – Islamisering begynner med kebab, sier et regjeringsmedlem til TV-kanalen TRT-World.

Islam får ikke læres ut i skolene og de 5.000 muslimene som finnes i landet er ikke offisielt anerkjent. De utgjør kun 0.1 prosent av befolkningen.

I 2007 endret politikerne landets lover slik at man behøvde 20.000 underskrifter fra egne medlemmer for å bli anerkjent av staten. I 2017 doblet man dette tallet.

Det betyr at man ikke får ha offisielle religiøse ledere, gjennomføre islamske ekteskap eller få økonomiske bidrag fra staten, noe 18 andre anerkjente religioner allerede har i landet.

Ifølge enkelte politikere i landet utgjør nemlig islam en alvorlig trussel:

 – Islamiseringen begynner med kebab og i Bratislava har det allerede begynt å skje. Så vi kan allerede se hva som kan skje her om 5-10 år, sier riksdagspolitikeren Andrej Danko.

 – Hver normal europeer, kristen eller ateist kjenner frykt for denne sataniske pedofile skapelsen laget av djevelen, sier en annen riksdagspolitiker.

Ifølge TRT ble situasjonen vanskeligere for landets muslimer i forbindelse med asylbølgen i 2015. Slovakia skal da ha benyttet seg at det faktum at man mangler moskeer som argument for å ikke ta imot muslimske migranter. TV-kanalen mener og at Slovakia bryter EUs lover ved å ikke tillate byggingen av moskeer.

Det som iallefall er sant, er at ambulansepersonell i Slovakia ikke behøver å gå med stikk- og skuddsikre vester på oppdrag eller at landets befolkning ikke føler seg fremmedgjort i sitt eget land. 

 

 

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share