2. november 2017

DET MUSLIMSKE RASIST-ANGREPET PÅ MANHATTAN: Tobarnsmoren Anne Laure Decadt (31) blant de drepte

Ta på setebeltet, for nå er jeg sinna.

Masseinnvandring fra ikke-vestlige og muslimske land – gjerne intolerante og tilbakestående i kultur, vitenskap, demokrati, ytringsfrihet og toleranse – har skapt frykt og sorg i Vesten.

Ukentlig kommer nyheter om grusomme drap, terrorangrep og angrep på hvite, vestlige og kristne mennesker i Vesten.

Nylig utførte en muslimsk mann med usbekisk bakgrunn et grusomt terrorangrep i New York City, hvor han drepte hvite og kristne mennesker med en lastebil. Menn, kvinner og barn ute på tur, syklende, leende, glade – ble meid ned av en rasistisk, hatefull og kristenfob mann som kun var ute etter å drepe de som ikke fulgte koranen og profeten Muhammed.

Sayfullo Habibullaevic Saipov (29) heter mannen som mener at ikke-muslimer fortjener å dø.

DREPT AV EN MUSLIM: Her er ofrene for hat-angrepet i New York City. Mange venstrevridde medier snakker om at “en lastebil” drepte dem. Nei, kjære løgnmedia, det var en rabiat rasistisk hatefull muslim som drepte dem. Få det inn i nyhetsformidlingen deres. Var det en halvautomatisk rifle som drepte 69 mennesker på Utøya? Nei det var en gal, politisk forvirret idiot, kalt Breivik.

Blant de drepte på gaten i Manhattan var en vennegjeng med kristne skolekamerater fra Argentina, en tobarnsmor som var ute og syklet og to unge, flotte, utdannede, snille hvite menn, på lunsjpause.

Deres eneste forbrytelse var at de var hvite, vestlige og kristne i kultur og opphav.

Etter å ha meid ned og drept disse åtte menneskene, samt skadet ytterlige titalls uskyldige, skal Saipov ha hoppet ut av lastebilen og skreket det muslimske krigsropet “Allahu Akbar!” I ettertid har han ønsket å henge IS-flagget ut av sykehusvinduet sitt og sagt at han føler glede over det han har gjort. Han klamrer seg til muslimenes bok, koranen, og hatefulle imamer og moskeér som får lov å operere over hele Vesten. De har gitt ham inspirasjon, de har gitt ham viljen og HATET som fikk ham til å begå massemord.

Han drepte de uskyldige menneskene med vilje. Brødre, fedre, sønner, koner, mødre, døtre – familier som vil leve i sorg i resten av sine liv. Alt for å hedre sin religion islam. En politisk sekt forkledd som religion. En ondskapens vepsebol full av hat mot ikke-troende.

NOK ET MASSEDRAP: Under den hvite duken ligger nok en vestlig borger, drept av en rasistisk og fremmedfiendtlig muslim som brukte koranen som støtte for å drepe henne. De rosa joggeskoene som stikker ut og den forvridde sykkelen ved siden av viser oss at det etter all sannsynlighet ligger en nybakt tobarnsmor – drept – der. En liten baby og en tre år gammel gutt sitter hjemme og lurer på når mamma kommer hjem. Svaret er aldri. Mamma er drept. Men hva sier våre politikere? Hva sier våre medier? INGENTING. Dette er en pris de er mer enn villige til å betale for å la islam eksistere i våre samfunn.

Så hva er årsaken til alt hatet? Hvor finner de muslimske terroristene grunnlaget for å utføre slike handlinger i våre frie, åpne og demokratiske samfunn?

Fra Koranen. Deres hellige bok fylt av hat, rasisme, fremmedfiendtlighet og krigslyst. Den drypper av så mye hat at det knapt finnes et motstykke noe sted.

Her er noen utdrag fra muslimenes hellige bok som venstrevridde og hjernevaskede flerkulturister nekter å innrømme eksisterer:

Koranen 9:5

“Så når de forbudte(hellige) måneder er gått bort, så drep og bekjemp de vantro (ikke-muslimer) hvor enn du finner dem, og ta dem til fange og omring dem og ligg i bakhold og lur dem i hver en krigsmetode (krigslist), men hvis de omvender seg [underlegger seg] og ber regelmessige bønner [til Allah] og betaler skatt [til islam’s veldedige formål], så er Allah barmhjertig og tilgivende”.

Koranen 9:29

Bekjemp de som ikke tror på Allah inntil den siste dag, for de holder heller ikke forbudt det som er blitt forbudt av Allah og hans budbringer, og som heller ikke erkjenner religionens sannhet, selv om de er et folk av boken (Bibelen) [Kristne og Jøder], før de betaler Jizya (skatt til muslimer) og føler seg kuet til å underlegge seg under islamsk [Sharia lover] styre(makt).

Koranen 2:193

“Og bekjemp dem inntil det ikke er mer Fitnah (ikke er mer vantro trossystemer – som betyr utrydding av [ikke muslimer] og alle våres trossystemer) og inntil alle og enhver tilber Allah alene. Men hvis disse avslutter [sin tilbedelse til andre tro systemer og underlegger seg Allah og dermed blir muslimer], skal det ikke være noe fiendskap, bortsett fra mot [ikke muslimer] og islamsk sharia lov brytere osv.”

Sayfullo Habibullaevic Saipov (29) brukte Koranen og et hatefullt og rasistisk muslimsk miljø til å berettige sitt terrorangrep. Rødgrønne politikere over hele den vestlige verden har sluppet inn likesinnede som Saipov i titusentalls til Vesten de siste tiårene med hundrevis av terrorangrep og tusenvis av drepte som resultat. Men får de kritikk for dette? TAR de kritikk? Nei. Og de vil aldri gjøre det. (Foto: Privat).

Koranen 9:123

“O dere som tror[muslimer]. Bekjemp [ ikke muslimene] som er i nærheten av deg, og behandle dem strengt, og dere vet at Allah er med dem som frykter han.”

Koranen 18:122

“Tror de vantro [ikke muslimene] virkelig at de kan bytte ut meg [Muhammad eller hans Allah] med mine slaver[ muslimske tjenere]. Se!. Vi har forberedt helvete som oppholdsted for de vantro[ikke muslimer]. Si, skal vi fortelle om hvem som er de største taperne med hensyn på deres gjerninger.”

Koranen 5:51

“O du som tror ! ikke ta jødene og de kristne til venner, de er venner av hverandre, og de blant dere som tar dem som en venn, er garantert en blant dem; Det er sikkert at Allah ikke leder det uberettigede folk.”

Koranen 9:111

Allah har kjøpt [skaffet] seg livene og rikdommene til de troende [muslimer] i bytte for Paradiset. Derfor kjemper de [muslimene] for Allah’s sak og er villig til å drepe og bli drept. Det er et løfte som er forfliktende i Toraen [Bibelens Gamle testamentet], Evangeliet [Bibelens Nye Testament], og Koranen: Og hvem er mer trofast i sine forpliktelser enn Allah? Gled deg derfor i forpliktelsene [løftene] som dere har inngått avtale om. Dette er den største seier [lykke].

Uhyggelig, ikkesant? Islam har ikke noe Nye Testamente, slik kristne har. Og dermed kan de aldri integreres og de vil aldri assimileres. Hele deres tro er basert på å ta over, vinne over, bekjempe og skape frykt hos ikke-muslimer. Selv en “from muslim” som bare ønsker å leve normalt må følge disse påbudene så lenge han/hun er muslim. Nei, kjære venstreidioter, logikk er ikke deres sterke side.

Nicholas Cleves var den eneste som bodde i New York og som døde på tirsdag under terrorangrepet. Han måtte dø fordi han var hvit, vestlig og representerte kristendommen. Ifølge koranen så må mennesker som Nicholas enten bli muslimer eller dø. Dette er forstår ikke vestlige politikere og medier. De tror at alt vil gå seg til. Det vil det ikke. Det vil bare bli verre. (Foto: Facebook).

Og la meg repetere noe som er viktig i debatten. Islam er ikke en rase. Det er ikke noe man er født med. Det er et valg. Det er en religion. Det er en livsstil. Den kan kritiseres. Den BØR kritiseres. Og den bør forbys i Vesten. For Koranen er en rasistisk bok som bryter alle rasisme- og hat-paragrafer som finnes i våre lovverk. Men den får altså allikevel produseres, spres og brukes i moskeér, biblioteker, skoler og offentlige instanser.

Og så lenge vi åpner våre grenser for tilbedere fra en kvinnefiendtlig, barnefiendtlig, dyrefiendtlig, menneskefiendtlig, demokratifiendtlig, homofiendtlig, ytringsfrihetsfiendtlig og samfunnsfiendtlig politisk ideologi, forkledd som religion, så vil vi i uoverskuelig fremtid måtte se ansiktet til småbarnsmødre som Anne Laure Decadt på forsiden av våre aviser, vel vitende om at våre sinnssyke og selvdestruerende politikere, våre løgnaktige og hatefulle medier, og våre ryggløse medborgere fortsetter å støtte masseinnvandringen fra muslimske land.

Dere kan egentlig dra til helvete, alle sammen. Sammen med islam.

DREPT: En liten baby og en tre-åring får aldri føle varmen fra sin mamma mer, fordi demokratene i USA åpnet for såkalt “Diversity Visa” for muslimer til landet. Hillary Clinton og hennes parti er ansvarlige for at familien til de to barna må vokse opp uten sin mamma. Men de tar aldri ansvar. Sammen med mediene angriper de de som advarer og ønsker å bevare våre trygge og demokratiske land. Sammen fortsetter de sine løgner og propaganda om det flerkulturelle samfunnet. (Foto: Privat).

Med føttene plassert i storbyen og med et hjerte for livets glade sider.

Share