27. desember 2018 • English version

Muslimer slår og sparker uskyldig dansk kvinne

En sjokkerende video har kommet ut fra Danmark, der en gruppe irakere/algeriere slår, sparker og mishandler en dansk person. Det er uklart om det er en kvinne eller ung mann, da videoen har lav oppløsning. (Videoen er nederst i artikkelen).

Personen som filmer viser ansiktet sitt tydelig på kamera og snakker arabisk. “Slakt henne, slakt henne”, kan man høre de muslimske rasistene si i det de tar tak i håret og drar hodet bakover på den etnisk danske personen. Dette var en lignende måte halshuggingen i Marokko ble utført.

Videoen viser en utrolig råskap og mangel på empati og medmenneskelighet, som vi nå opplever oftere i våre flerkulturelle samfunn. De rasistiske muslimene på videoen sier “Slakt henne, slakt henne” til den hvite og danske kvinnen.

Den kommer ut samtidig som halshuggingsvideoen av de to nordiske jentene i Marokko skaper opprør på sosiale medier. Der ble to blonde jenter, en fra Norge og en fra Danmark, brutalt drept av en gruppe muslimske menn foran kamera.

Ingen norske partiledere har kommentert eller debattert det rasistiske drapet. I Svenske medier har man tilogmed gått så langt at man har unngått å omtale hvordan kvinnen ble halshugget og omtalt det som at kvinnen døde av “et knivsår”.

I Sverige har myndigheter og media gått så langt at man truer med inntil fire års fengsel for spredning av videoen. På sosiale medier påpekes det at de samme terroristene og islamistene som utfører slik vold og terror får komme tilbake til Sverige og dekket bord. Det er snakk om gratis bolig, arbeid og sosiale goder for terroristene for å “reintrodusere” dem tilbake til samfunnet.

Share