28. august 2014

Mønstring og demonstrasjon mot IS (Islamsk Stat)

Mønstring og demonstrasjon mot IS (Islamsk Stat) av Valgeir Henriksen

Ett lite og friskt regnskyll startet appellene på grønlands torg, men deretter klarnet det og det var ingen distraksjoner fra appellene. De fremmøtte, som ei avis har talt til å være 5 000 fikk god plass på plenen foran stortinget mens det var 50-60 som hadde samlet seg øverst på trappa på løvebakken, hvorimellom vi kunne se noen politikere som ikke holdt appeller, som Martin Kolberg og Trine Skei Grande.

Det beskrivende for hele affæren er at dette er 68ernes store suksess. En vellykket bløff, strategisk designet for å skape illusjonen om ett norsk vennligsinnet Islam. Ett Norskt Islam som er styrt herifra gjennom det vennlige press som utøves her.

Demonstrasjonen ble startet av organisasjoner som staten har utstyrt med mange penger slik som LIM (Likeverd-Integrasjon og Mangfold) og Islamsk Råd, og deretter har den blitt hauset opp av alle massemedia. Reklameverdien av massemedias forhåndsomtale av demonstrasjonens klarer jeg ikke å forestille meg. Men den skulle tyde på at 5 000 oppmøtte (om det var så mange) var en fiasko. Og når man så ser nærmere på de fremmøtte, skjønner man mere, ettersom det vesentlig var norske fjes og gjerne i 68ernes aldersgruppe. Over halvparten var ikke immigranter.

Og mens appellen lød “ikke i Islams navn” og talene gikk ut på fradefinere IS og profetens Ummah som religion kunne vi se at blandt de fremmøtte var der ingen voksne skjegg, heller ingen av disse blondekalottene som man skjønner skal signalisere en særskilt interesse for Islam. Heller ikke kunne vi se noen av disse serkene som gjerne brukes av muslimer. Hverken burka eller nikab var å se, mens hijaber var det en del av. Disse var da gjerne farget og mønstret, og det vet vi ikke er hijaber som er valgt av nidkjære muslimer.

Det er med denne åpenbare mangelen på religiøse symboler blandt de oppmøtte at man skjønner at de oppmøtte ikke var muslimer med noe stort engagement innad i Islam. Derfor skjønner man at appellene består av billige ord. De er ytret av folk som ønsker å representere, men som ikke har fått noe mandat. Erna Solberg åpnet med ikkevoldslogikk – hvem vet når det er hun som skal sende norske bombefly for å drepe 80 000 mennesker som har mishaget USA?

Likeledes gikk kampordet “Ingen ekstremister i våre gater” av fra scenen og fenget delvis massen. Er det ikke på tide å fokusere litt mer på de moderate sentrumspartier som dreper via bombing ?

Nei, norske politiske partier har alle sendt partiledere til denne demonstrasjonen, den er viktig i arbeidet med å integrere og balansere det fremmedlegeme som Islam representerer i Norden. De harde kanter må slipes vekk slik at Islam kan vokse seg større og sterkere og immigrasjonen kan fortsette uhindret. Ubehaget må bort slik at skaden kan bli større. En stor suksess for 68-illusjonistene, på TV vistes ikke det som her ble beskrevet.

Teksten ovenfor er sendt inn fra en leser/bidragsyter. Meninger og innhold tilhører denne og representerer ikke nødvendig de som er ansvarlige for nettsiden. Ønsker du å skrive et innlegg selv, så klikk her

Share