14. november 2018

Militærkupp stoppet i Tyskland: 200 elitesoldater planla å drepe toppolitikere

TYSKE ELITESOLDATER. Over 200 tyske elitesoldater er avslørt å ha planlagt et kuppforsøk mot den kontroversielle forbundskansleren Angela Merkel. (Foto: funker530.com)

 

En detaljert og avansert plan har blitt avslørt i Tyskland. 200 elitesoldater skulle drepe toppolitikere og ledere for ulike asylgrupper mens landet var i kaos. Organisasjonen hadde egne treningsleire og lagre med ammunisjon, våpen og reserver med mat og drivstoff gjemt i grenseområdene mot Sveits og Østerrike.

To hundre tyske elitesoldater fra Bundeswehr, som tilhører en motsvarighet til Forsvarets spesialkommando i Norge eller SAS i Storbritannia, planla å eliminere ledende venstreorienterte og rødgrønne politikere på dag “X” – da lov og orden i det tyske samfunnet falt sammen.

Organisasjonens medlemmer så dette som uunngåelig og nærstående med dagens enorme muslimske masseinnvandring og ghettofisering av landets største byer.

Blant gruppens mål fantes partilederen for det tyske miljøpartiet, utenriksministeren, tidligere presidenter og andre tilhengere av masseinnvandring og globalisme. Også ledere for ulike asylorganisasjoner var på listen, skriver den britiske storavisen Daily Mail.

Opprettelsen av gruppen har sin opprinnelse i en tysk organisasjon for krigsveteraner fra 1996, som har vokst betraktelig i antall etter at den svært kontroversielle forbundskansleren Angela Merkel åpnet Tysklands grenser for millioner av muslimske og ikke-vestlige migranter i 2015.

HITLER VERSJON 2: Ingen har vært mer destruktiv og ødeleggende for Tyskland enn Adolf Hitler. Inntil forbundskansler Angela Merkel tok makten på 2000-tallet. Nå har Merkels politikk ført til at grupper i det tyske militæret ønsker å avsette henne ved et militærkupp.

Planene ble avslørt av politiet med hjelp av en tidligere major som var med i gruppen.

Innenfor rammene for etterforskningen søkte politiet i Tyskland gjennom organisasjonens treningsleire ved grensene mot Østerrike og Sveits. Der søkte man etter ammunisjon, våpen, drivstoff og andre elementer som ville vært nødvendige for gruppen under sitt kuppforsøk.

Det er uklart om det eksisterer militære styrker i andre europeiske nasjoner med lignende planer.

Kilde: Samnytt

Med føttene plassert i storbyen og med et hjerte for livets glade sider.

Share