10. november 2018

Menn frykter å bli anklaget for seksuelt overgrep hvis de gir livreddende hjelp til kvinner

Dagens nyhet kommer fra det politisk korrekte og venstreorienterte nettstedet Yahoo, som kan fortelle at kvinner som segner om med et hjerteinfarkt kan risikere å ikke få livreddende hjelp, fordi menn frykter å bli anklaget for seksuelt overgrep.

Ja, du leste riktig.

Forskere ved universitetet i Colorado i USA har publisert en studie om hvordan blant annet den feministiske #Metoo-bevegelsen har påvirket samfunnet.

Et av svarene som intervjuobjektene ga var at man fryktet å bli anklaget for å “upassende ha tatt på eller seksuelt misbrukt” en annen person.

Menn ga uttrykk for denne frykten dobbelt så mange ganger, ifølge studien.

Lederen for forskningsgruppen ved universitetet uttalte i forbindelse med publiseringen at konsekvensen av disse nye feministiske bevegelsene kan være at kvinner ikke får livreddende hjelp før det er for sent, eller i det hele tatt. 

Sarah Perman, som leder studien, forteller videre:

 – Selv om dette er en faktisk og begrunnet frykt fra befolkningen, så er det viktig å forstå at livreddende hjelp bør gis til mennesker i nød, uavhengig av kjønn, rase eller etnisitet.

Å gi livreddende hjelp til mennesker som har fått hjerteinfarkt tredobler en persons sjanser for å overleve, ifølge forskerne.

Kilde: Yahoo News

Les også: Forsvaret: Muslimske rekrutter nekter å gi førstehjelp til det motsatte kjønn

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share