24. november 2018

Meksikansk politisjef om migrantene på vei til USA: “Mesteparten er dårlige mennesker”

Borgermesteren i den mexicanske byen Tijuana dukket opp med en "Make Tijuana Great Again"-caps, og viste støtte til USAs president Donald Trump mot de ulovlige migrantene som nå velter inn gjennom Mexico på vei til USA.

 

De enorme folkemengdene som nå er på vei opp til USA fra Sør-Amerika er ikke flyktninger, kvinner eller barn. Det er i all hovedsak slik vi ser det i Europa; nemlig voksne menn i militær alder. Mange av dem har etterlatt seg sine kjærester, koner og barn. De har liten eller ingen utdannelse. De har ofte kriminelt rulleblad. De har ofte onde hensikter og ønsker ikke å verken integrere seg eller bli skattebetalende borgere. 

Her forteller politisjefen i den Mexicanske grensebyen Tijuana om virkeligheten:

Vi spør oss selv også, hvorfor reiser disse migrantene til USA? Deres egne land har verken krig, uro eller sult. Dette er økonomiske migranter, svindlere og kriminelle. Hvis de ønsker et bedre liv, hvorfor reiser de ikke til Brasil, Argentina eller Chile? Der finnes arbeide, den samme kulturen, det samme språket, den samme religionen. Hvorfor ønsker de seg til Trumps “rasistiske og fascistiske” USA?

Selv borgermesteren i Tijuana dukket opp under demonstrasjonene med en Trump-inspirert caps, med “Make Tijuana Great Again”

 

Og her flere videoer som viser hvordan mexicanere nå har fått nok av de ulovlige migrantene som oversømmer, forsøpler og gjør byene deres utrygge.

Vil internasjonale og norske medier nå fordømme mexicanere som rasistiske og hatefulle? Kanskje fascistiske? Kanskje kalle dem nazister? Det er nemlig disse meningsløse og late klistrelappene som rødgrønne journalister, politikere og aktivister bruker på innvandringskritiske mennesker i USA og Europa. 

 

 

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share