17. juni 2016 • English version

Marie Simonsens og venstresidens hat mot hvite mennesker

D

TIL KAMP MOT HVITE MENNESKER: Marie Simonsen har brukt Dagbladet som talerør for rasisme mot hvite mennesker i mange år. Nå er det Trump-tilhengere som får gjennomgå. (Foto: Twitter).

Hovedregelen er alltid; gi hvite mennesker skylda for alt. Og da snakker vi om ALT. Miljøproblemer? Hvite mennesker. Økonomiske ulikheter mellom fattig og rik? Hvite mennesker.

Konflikter mellom befolkningsgrupper? Hvite mennesker. Dårlige skoleresultater? Hvite mennesker. Sto ikke sola opp i dag? Sikkert på grunn av hvite mennesker. Dagbladet og Marie Simonsen er som vanlig med på sirkuset.

Mangeårig politisk kommentator i Dagbladet og selverklært feminist, Marie Simonsen, slipper unna med mye i spaltene sine. Det meste bare himler man litt over og tenker, jaja, hun skal vel snart pensjonere seg.

Men noen ganger så blir man bare så oppgitt over den totale mangelen på innsikt, forståelse og kunnskap om amerikansk politikk at man må skrive noe. So here it goes.

Simonsen fikk publisert nok et innlegg i Dagbladet på tirsdag etter den muslimske terroraksjonen i Orlando. Men istedenfor å sette skylden der den burde settes, på en bakstreversk politisk ideologi forkledd som religionen islam, så unnskyldes islam for n’te gang og skylden legges igjen på hvite mennesker, spesielt da de “slemme hvite kristenfundamentalistene”.

Du veit, de som faktisk følger bibelen og ikke en hippie-versjon av den, som norske prester gjør.

Men til forskjell fra nettopp disse kristenfundamentalistene så massedreper de ikke 3.000 mennesker i kontorbygninger eller 50 homofile med maskingevær inne på en nattklubb. De har sine meninger, som er beskyttet av den amerikanske grunnloven. Men der stopper det også.

Marie Simonsen mener allikevel at de kristne i USA utgjør den største trusselen mot minoriteter og homofile. Hvordan kontrer man en slik logikk, hvor all ondskap kan peiles inn på den onde hvite mann og kristne, selv når det er utført av afrikanere, arabere, latinamerikanere, muslimer eller venstreekstremister?

Det sprenges og drepes over hele Europa. Voldtektstallene er enorme og fengslene i europeiske byer har mellom 30-80% muslimer sittende der. I Midtøsten blir hele stammer utryddet, homofile kastes ut i døden fra høye bygninger og småjenter voldtas hundrevis av ganger før de blir brutalt drept. Menneskerettigheter finnes ikke.

Men dette overses glatt av Simonsen og venstrefeministene. Det er hvite folk i Vesten som skal tas.

I USA har nå islamister tatt livet av over dobbelt så mange som hvite “høyreekstremister” har gjort. Ennå muslimene kun utgjør 1 prosent av befolkningen og disse hvite onde kristenfundamentalistene utgjør mange titalls millioner av mennesker.

Allikevel er det altså hvite og kristne som ifølge Simonsen fremdeles er de “egentlige” farlige. Hadde de utført terrorhandlinger i forhold til sitt folketall slik muslimene gjør det, så ville USA vært i regelrett massiv borgerkrig og lignet på Somalia. Men slik er det altså ikke, om enn hvor mye Simonsen og hennes venstreorienterte nikkedukker ønsker det.

Raljeringen til Simonsen avsluttes med følgende rasistiske setning:

“Donald Trump burde kanskje studere høyrepopulismen i Europa nærmere før han importerer den direkte. Vel er den fremgangsrik og truende, men ingen partier er i nærheten av å danne flertall alene. Trump skal vinne over halvparten av stemmene i november. Det er rett og slett ikke så mange fryktsomme hvite mennesker i Amerika“.

Kan vi ikke bytte ut Trump med Obama og fryktsomme hvite mennesker med sorte/indianere/asiatere/muslimer i teksten og ta på sikkerhetsbeltet for major blowback fra PK-massene.

Men så lenge man kan skrive “hvite”, så kan man slippe unna med så og si alt. Og det vet Simonsen og gjør det gladelig.

D

TYPISK TRUMP-SUPPORTER? Ifølge Marie Simonsen og venstresiden er hvite mennesker rasistiske og hatefulle. Spesielt hvite, kristne menn utgjør en større fare for samfunnet enn jihadister og islamister, ifølge den mangeårige politiske kommentatoren i Dagbladet. At hun ikke har belegg for en slik påstand stopper imidlertid ikke Simonsen og venstresiden i å fortsette med denne illusjonen. (Foto: Sint hvit mann).

Men nok om dette hatet mot sine egne – også kalt oikofobi, som Simonsen ser ut til å fått et livslangt alvorlig utfall av.

Siden Obama kom til makten for nesten 8 år siden så har han ikke innfridd noen av sine valgkampløfter. Tvert imot har det gått skikkelig dårlig under Amerikas første svarte/hvite (stryk det som ikke passer) president.

La oss ta noen punkter som stikker ut som en sår tommel:

– Guantanamo eksisterer fremdeles

– Drapsratene og våpenvolden har økt sterkt, spesielt i de områdene der afroamerikanere bor, og i særdeleshet i Obamas egen hjemby Chicago.

– Afroamerikanere har mistet millioner av jobber og enda flere av dem er under fattigdomsgrensa enn før Obama inntok Det Hvite Hus.

– USA sin gjeld har nådd astronomiske høyder og har aldri vært så høy som den er i dag. Noensinne.

– Obamas forsøk på innføre en ny helsereform har bommet totalt og millioner av mennesker har mistet sin helseforsikring som følge av “Obamacare”.

– Obama har ikke vært en forenende president. Tvert imot har han ved enhver mulig anledning søkt å splitte de ulike etnisiteten og folkegruppene som bor i USA.

– USA har blandet seg inn i flere konflikter og kriger og ikke avsluttet noen, som Obama lovet. Milliardene pøser ut av statskassen på våpen og kriger, soldater kommer stadig hjem i kister og ingen fred er i sikte.

– Under Obama har man tillatt terrorgruppen IS å vokse frem, en gruppe som er tigangen verre enn alle de andre jihadister tidligere tilsammen. De har fått etablere seg, innføre shariastater og etablere et media-nettverk med offentlige skrytevideoer som selv et durkdrevent PR-firma bare kunne drømme om. (Innholdet derimot er så hinsides umenneskelig at man i det hele tatt lurer på om hvorfor IS i det hele tatt eksisterer og ikke har vært likvidert uten hensyn på et mye tidligere tidspunkt).

– Obama har vært oftere – og lenger – på luskusferier enn noen annen president. Hans kone og barn har ikke sjelden reist på egne ferier, med et entourage og prislapp som selv ikke sultanen av Brunei klarer å matche.

– Den hvite middelklassen – ryggraden i den amerikanske økonomien – ligger med brukket rygg. Store selskaper har enten blitt blitt solgt ut og/eller tvunget til lavkostland som følge av høye skatter og vanskelige regler, noe som har ført til at hundretusenvis av jobber har gått tapt.

– Den ulovlige innvandringen har vært enorm. Og kriminaliteten i forbindelse med denne skyhøy. USA har opplevd at uskyldige kvinner og familier har blitt skutt og drept på åpen gate av ulovlige innvandrere som har blitt utvist både en-to-tre-fire og fem ganger tidligere, men som av en eller annen grunn finner tilbake til USA igjen. Uskyldige folk i trafikken har blitt meid ned av fulle mexicanere med meterlange rulleblad og narkotikaen flyter som på 80-tallet under Pablo Escobar.

Dette er bare noen av de punktene som har gjort at amerikanere nå ser etter en annen løsning enn “Hope and change” og liker “Make America Great Again” mer.

Så kjære Simonsen, hvis du leser dette, ta deg tid til å klikke på lenkene vi har lagt ved her og se om ikke du finner annen grunn for presidentbytte og Trump sin popularitet enn “hvite fryktsomme mennesker”.

Kilder: The Telegraph, USA Today, Investors, Rasmussen Report, The Atlantic, Washington Times, Marketwatch

D

SIMONSENS KOMMENTAR: Nok engang har en journalist betalt av skattebetalerne fått lov til å fylle en dagsavis med åpenlys rasisme og hat mot hvite mennesker. (Foto: Skjermdump Dagbladet).

At Marie Simonsen så lettvint kan avfeie Trump og svært mange amerikanerne – inkludert afroamerikanere, latinamerikanere, asiatamerikanere og indianere – som stemmer på ham (ja, de finnes og i større antall enn dinosaurmedia vil innrømme), viser en slags snobbete venstrestil som vi dessverre ennå i 2016 er belemret med i akademia og media.

Det venstreorientere mentale kinderegget går som følger: Masseinnvandring fra u-land er bra, nasjonalstater er blæh og muslimer er bare misforstått.

Marie Simonsen er en journalistisk og politisk dinosaur, hvis verdenssyn forlengst har blitt kastet på skraphaugen – men som på Titanic så fortsetter festen og sjampagnen skummer i glassene, selv med isfjellet klart i sikte og katastrofen unngåelig nære.

Og rasismen mot hvite mennesker som har sett sin nasjon forvitre, sine jobber bli sendt ut til lavkostland, og sin fremtid satt i tvil – den lever i beste velgående inne på gammelfeministene sine kontorer. Og aksepteres.

Relatert:

Share