27. august 2018

Vil Trump ha tid til å rense opp i korrupsjonen og bedrageriet?

Av  Ivar Systad, samfunnsdebattør

Oppgjørets time nærmer seg for de skyldige som alle har medvirket til at USA er blitt et land fylt med korrupsjon og kriminell virksomhet hos de ansvarlige politikerne opp igjennom årene, i alle fall tør jeg påstå de siste 50 årene har vært preget av dette.

Vi som har fulgt dette på nært hold opp igjennom årene, husker George Bush senior som president sa i en TV-sendt tale for en del år tilbake, at fra nå av vil det bli en ny verdensorden – A New World Order – (NWO). Dette innebar kort fortalt bl.a. åpne grenser verden over og at FN skulle sette dagsorden i politikken.

Marxistene og globalistene verden over feiret stort denne nyheten og at de endelig hadde fått USA på limpinnen, og best av alt en republikansk president som forteller verden denne sensasjonen.

Da Bill Clinton ble president i 1993, begynte også den bevisste politiseringen av statsapparatet, få inn sine egne folk i de faste stillingene i staten. Dette regnes som korrupsjon i et demokratisk USA.

PRESIDENT CLINTON: Bill Clinton satt som president i åtte år fra 1993 til 2001. Her mottar han frihetsmedaljen av en annen demokratisk president, Barack Obama, som satt som president fra 2009 til 2017.

Det er over 5.000 stillinger i de forskjellige nøkkelposisjonene i USA som skal besittes av partiet til den som blir president, dette er en del av det fungerende demokratiet i USA, i motsetning til Norge og storparten av Europa som ikke har noen utskifting i statsapparatet i det hele tatt, og vi kan således ikke få noen forandring i politikken heller.

En slik fremgangsmetode som Bill Clinton jobbet etter, er hentet ut av marxistenes program slik en tydelig kan se i MSM : Først få inn sine egne, deretter tar de kontrollen, så ut med alle andre.

Dette er Norge et godt eksempel på for marxistene, der de kontrollerer alt ned til minste detalj, som de selv en gang uttalte at målet deres var.

Det som vi den gangen syntes var rart, var at det var Reagens visepresident som forkynte verden dette.

Etter som årene har gått er det kommet frem at marxistene visste at president Bush sin far, støttet Hitler og nazistene under krigen, og brukte dette mot han for å få han med på laget. Noe slik som Trine Skei Grande-saken, som ikke vil bli brukt mot henne av media så lenge hun spiller på lag med marxistene og globalistene.

Disse typene eier ingen skam eller moral, og det er på høy tid at verden får vite om hva disse typene er involvert i av djevelskap og umoral.

Derfor ser vi frem til at president Trump snart setter i gang med arrestasjonene av alle disse utro tjenerne i USA.

Foreløpig er det utferdiget rundt 50.000 tiltaler som vil bli effektuert når tiden er moden for dette.

HATET AV ETABLISSEMENTET: Spør deg selv hvorfor president Donald Trump er hatet av Hollywood, media og venstresiden i den grad vi ser i dag. Hysteriet, eller “Trump Derangement Syndrome” det kalles humoristisk viser at han har rørt rundt i maktens gryte og det liker ikke de som har laget den. (Illustrasjonsbilde).

Mye av de tweetene presidenten i dag sender er spill for galleriet, slik at MSM kan bli hysteriske over disse og således kan Trump, Sessions, Huber og alle de andre som er involvert i opprullingen av denne skandalen få jobbe i fred. Jeg vil tro at de første tiltalene kan bli offentlige noen dager før valgdagen i november, slik at det amerikanske folket vet hva som vil komme, før de avgir sin stemme i kongressvalget. For denne skandalen kan med rette bli kalt for verdenshistoriens største politiske bedrag, og vil få følger direkte eller indirekte for de fleste land i verden.

Teksten ovenfor er sendt inn fra en leser/bidragsyter. Meninger og innhold tilhører denne og representerer ikke nødvendig de som er ansvarlige for nettsiden. Ønsker du å skrive et innlegg selv, så klikk her

Share