4. september 2018

McCains død har satt skrekk i demokratene

Av Ivar Systad, samfunnsdebattør

Begge partiene var godt representert i begravelsen til senator John McCain, ingen stor overraskelse tør jeg påstå. De hadde jo en mengde felles meninger med avdøde, som de har støttet hverandre i hele tiden.

Alle krigene i Midtøsten er en fellesnevner her, og på demokratenes side står som vi alle vet ObamaCare høyt på listen, og takket være at McCain stemte imot sine egne, greide ikke president Trump å få flertall for å få avsluttet denne gigantiske fiasko av en helsereform.

Også på andre områder har McCain stemt imot presidenten og sitt eget parti, helt til han plutselig måtte på sykehus, og der ble det hevdet at han hadde fått hjernekreft, noe som siden ble erklært som hans dødsårsak.

BESØKTE JIHADISTER OG TERRORISTER: Den republikanske senatoren fra Arizona og tidligere krigsfangen, John McCain, møtte i 2013 høyterestående jihadister og senere IS-ledere i Midtøsten. Konfliktene og krigene i området i etteritd har av mange blitt beskrevet som ønsket og igangsatt av “den dype staten” i USA, representert av både demokrater og republikanere, som John McCain. Også høyerestående politikere og statledere i Europa ønsket konflikten velkommen, deriblant Jens Stoltenberg, Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet. (Foto: Ukjent).

Så med krigshauken McCain ute av bildet er nok eliten og globalistene i USA blitt et medlem mindre, og redselen for at president Donald Trump skal klare å drenere sumpen øker dag for dag. Mange av disse har allerede fått panikk og vi ser også på nominasjonene til demokratene at det er sosialister som overtar mer og mer i partiet, og som stiller til valg. Marxistene har i årenes løp klart å ta styringen i det demokratiske partiet, og dette begynner nå å gi uttelling.

VENSTREEKSTREM: Det nye stjerneskuddet til demokratene, Alexandria Ocasio-Cortez, tilhører den absolutte sosialistiske og venstreorienterte delen av det demokratiske partiet. Hun har fått svært mye TV-tid og profilering i amerikanske medier de siste månedene. (Tegning: Ben Garrison).

Men å tro at demokratene vil klare å ta tilbake flertallet i ett eller begge kamre i den amerikanske kongressen med slike personer ved roret, tør jeg påstå er det glade vanvidd.

USA er og har alltid vært det fremste demokratiske land i verden, med en oppegående og velutdannet befolkning og slik vil det fortsette å være til verden går under. Sosialisme har ikke livets rett i USA, selv ikke etter 50 år med hjernevask fra 68-generasjonen.

Teksten ovenfor er sendt inn fra en leser/bidragsyter. Meninger og innhold tilhører denne og representerer ikke nødvendig de som er ansvarlige for nettsiden. Ønsker du å skrive et innlegg selv, så klikk her

Share