20. august 2018

Brennan fratatt sin sikkerhetsklarering – hva så?

Av Ivar Systad, samfunnsdebattør

Igjen begynner frykten å ta over i “Deep State”, der vi ser et utall av tidligere CIA topper fordømmer president Trump for å strippe Obamas tidligere toppfolk for deres sikkerhetsklarering.

Dette er noe som gjøres automatisk i de fleste vestlige land når noen slutter i stillingen, som krever en slik klarering.

At de ikke har praktisert dette i USA kommer av at det før i tiden ofte var bruk for pensjonerte offiserer i etterretningen, til forskjellige tjenester i allmenn interesse. Noe som også er tilfelle i dag, men mange av disse har blitt så politisert at det ikke lenger er demokratiet og folket de beriker, men seg selv.

Jeg synes de burde være varsomme med å klandre presidenten for å ha folkets interesse i forsetet, all den tid de selv vet hvor mye korrupsjon og kriminelle handlinge som er begått innen etterretningstjenestene.

Vi kan nevne mordet på JFK, der visepresident LB Johnson ga ordren om drapet, og CIA sammen med mafiaen skaffet 3-4 skarpskyttere og tilrettela for drapet. Etterpå var FBI og Hoover ansvarlig for å dekke over alt som måtte komme til syne for allmennheten og media.

ÅPNET DOKUMENTENE: President Donald Trump valgte å slippe løs informasjon om drapet på tidligere president Robert F. Kennedy for allmennheten.

Dette førte igjen til at det i årenes løp er rundt 70 personer som er likvidert eller døde under mistenkelige omstendigheter som følge av JFK-drapet.

Også mordet på Martin Luther King Jr. og Robert Kennedy er knyttet til de samme oppdragsgiverne.

En av toppene i CIA navnga på sitt dødsleie flere CIA-sjefer som var så råtne og ondskapsfulle at han ikke var ikke i tvil om at de ville havne i helvete etter at de døde. “Jeg vil nok treffe dem igjen”, sa han på slutten av livet sitt.

At vi nå vet sannheten om drapet på JFK er også president Trumps fortjeneste, da han friga disse “Top Secret” dokumentene som ga oss svaret på dette mordet og følgene av det.

Jeg er overbevist om at president Trump kom i grevens tid, for å redde verden i fra en total selvutslettelse.

Teksten ovenfor er sendt inn fra en leser/bidragsyter. Meninger og innhold tilhører denne og representerer ikke nødvendig de som er ansvarlige for nettsiden. Ønsker du å skrive et innlegg selv, så klikk her

Share