13. november 2018

Lærere kveles, slås og drapstrues – innvandrervolden øker på skolene

Foto: Shutterstock

 

Fra Frankrike og Danmark kommer nå nyheter om lærere som drapstrues, slås og kveles under undervisningen. 

Nylig ble en kvinnelig lærer siktet på med pistol og drapstruet av en mørkhudet elev i klasserommet. Nå kommer en ny historie ut hvor en 16 år gammel elev slo og tok kvelertak på mattelæreren midt under undervisningen. Læreren måtte til  sykehus med synlige skader.

 

I Danmark kommer innvandrerelever med grove diskriminerende og truende meldinger til sine lærere. Ifølge den danske avisen BT er det “en skremmende hverdag” på danske skoler i innvandrertette områder.

– Jeg faens knuser deg din homse, jeg faens stikker deg ned, er noen av meldingene lærerne må leve med på arbeidsplassen sin.

 – Når jeg ser den lærerinnen igjen, så sparker jeg henne, sier en ikke-etnisk dansk elev på skolen.

Og når lærerne ikke selv opplever å bli mishandlet og truet, så må de gå imellom i konflikter mellom elevene selv, som kommer fra et stort antall nasjoner og æreskulturer.

Norge følger etter

Den “skremmende utviklingen”, som avisen BT omtaler den som har også kommet til vårt eget land og skoler.

Her i Norge opplever vi nå at skoler har vektere og ID-kontroller. På Bjørndal innførte man i fjor personlige adgangskort med bilde for elever og lærere. Stadig gjennomføres politikontroller og søk etter narkotika og våpen på barne- og ungdomsskoler i hovedstaden.

Les også: Adgangskontroll på flerkulturell skole i Oslo

Les også: Masseslagsmål på flerkulturell skole i Oslo

Masseslagsmål, betydelig hærverk, drapstrusler og rasisme mot nordmenn har økt betraktelig de siste tiårene, ettersom ikke-vestlige innvandrere inntar en større bit av den etniske fordelingen i Oslo. Og ikke sjelden skytes det med skarpe skudd blant barn midt i bydelen.

Les også: Holmlia-skytteren Asad Abdulle (21) meldte seg for politiet – siktet for drapsforsøk

Les også: Ny skyteepisode på Holmlia – skuddskadet mann behandlet av ambulanse

En tøffere og hardere hverdag. Religiøs intoleranse, etniske konflikter, æreskultur, vold som virkemiddel i konflikt, drapstrusler og grov kriminalitet er bare noen av stikkordene som politiet og lokale myndigheter nå må innrette seg etter.

Og der voksne til en viss grad kan gjemme seg bak lukkede dører og bussen til jobben, så er det barna det går verst utover. De må oppholde seg ute, på lekeplasser, skolen og idrettsarenaen. De blir ofret i første linje i den mislykkede innvandringspolitikken. 

Les også: “Guttegjeng” med grov hets av jentelag under fotballkamp på Holmlia

Både elever og lærere sykmelder seg og frykter hverdagen. Den siste uken har det kommet ut en alvorlig sak fra Holmlia, der man nå opplever alvorlige sprekker i nærmiljøet mellom innvandrere og nordmenn. Holmlia ligger i bydel Søndre Nordstrand som nå har en majoritet av ikke-etniske nordmenn for første gang i bydelens historie.

Les også: Nettavisens nye artikkel om urolighetene på Holmlia

Her fortelles det om en hverdag med trusler og vold. Rasisme mot norske barn og voksne. Om etnisk segregering og en “vi og dem-mentalitet” der innvandrerne etterhvert føler at de har krav på boligområdet sitt og at nordmenn bør pakke sammen og flytte. Noe de også gjør i store mengder. På kun to generasjoner har nordmenn gått fra å utgjøre nesten 100 prosent av innbyggerne i tettstedet til et sted på 40%-tallet. Det tallet vil nå 30% iløpet av det neste tiåret. Innen 2050 vil det ikke lenger bo noen nordmenn på Holmlia av nevneverdig grad.

Og det fortelles om en politiker-elite og lokale myndigheter som ikke tør å ta tak i problemene av frykt for å bli kalt rasister.

Les også: Mann skutt i hodet og nakken utenfor Spar-butikk på Holmlia – oppgjør i det kriminelle innvandrermiljøet

Les også: Politiet etablerer bevæpning og kommandosentral på Holmlia senter etter flere alvorlige hendelser

Spørsmålet man kan stille våre politikere da er; hvorfor? Hva var planen og poenget? Politikerne er ikke dumme eller naive. De er utdannet, de har en IQ over gjennomsnittet til den norske befolkningen. Så dette har vært en villet og ønsket politikk.

Og det er våre barn og unge som betaler den høyeste prisen.

 

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share