9. desember 2017 • English version

KOMMENTAR: USAs nye ambassade i Jerusalem og venstresidens fascinasjon med palestinerne

Rødgrønne politikere, venstreekstremister, revolusjonære kommunister, aviser, journalister og forfattere. De har alle en felles sak de brenner for. Palestina. De er villige til å gjøre mildt sagt alt. Fra boikott av appelsiner til å kaste bensinkanner gjennom vinduer på butikker og angripe mennesker på gaten. Altså, folk har vært lidenskapelig opptatt av saker i all sin tid. Fra nynorsk til naturvern. Fra kvinners rettigheter til sultne barn i Afrika.

Men Israel/Palestina-konflikten trumfer det meste når det gjelder hysteri og engasjement hos de rødgrønne. Israel er i areal omtrent på størrelse med Nord-Trøndelag, med 58(!) ganger så mange innbyggere. Forestill deg Steinkjer og omegn med 8 millioner mennesker, det hadde blitt tett i trafikken og på kjøpesenteret på lørdagen da.

Men nok om det. Som nevnt ovenfor, det er mye å ta tak i i verden. Men akkurat denne konflikten i Midtøsten mellom Israel og palestinerne virker som om har fått mer oppmerksomhet enn den kanskje fortjener. For hvis ventresiden – de rødgrønne politikerne og velgermassen deres – virkelig brydde seg om menneskeliv. Om rettferdighet. Om å gjøre en forskjell. Hvorfor bare gi denne konflikten sin oppmerksomhet?

Her er noen andre konflikter og saker som kanskje fortjener litt oppmerksomhet og aksjonering fra venstresiden. I skrivende stund skal det være demonstrasjoner blant annet fra “Palestinsk kvinneforening” mot Israels ambassade i Oslo. Noe mer dobbeltmoralsk skal man vel lete lenge etter. Ingen bryr seg om at palestinske kvinner utsettes for æresdrap, blir behandlet som annenrangs borgere og slått jevnlig i palestinske familier. Men nei, det er altså Israel som er den store faren for kvinnene der. De samme kvinnene som jubler i gatene når et nytt terrorangrep har drept uskyldige i USA eller Europa. Og skriker at deres sønner er martyrer og har gitt sitt liv til Allah. Men nok om det.

Nord-Korea Millioner – titalls millioner – av mennesker har blitt drept av myndighetene. Enten i konsentrasjonsleire eller av sult og mangel på medisiner. Hele familier utslettes hvis de mistenkes for å være imot myndighetene på noe vis. Det fortelles om medisinske forsøk på mennesker, tilogmed gravide kvinner og barn. Det rapporteres om tortur så grusom at man ikke tror at det er mulig. Det fortelles at innbyggerne i Nord-Korea er betydelig lavere av vektst enn i nabostaten Sør-Korea som følge av kronisk matmangel i flere generasjoner. Tiår etter tiår med umenneskelig behandling av en hel befolkning. I et kommunistisk land. Men altså, helt stille fra venstresiden og de rødgrønne.

TORTUR: Millioner av uskyldige mennesker har mistet livet i det kommunistiske landet Nord-Korea. Du ser imidlertid ingen norske politiske ungdomsorganisasjoner som kjemper imot regimet eller ønsker å innføre boikott av landet, slik de gjør mot Israel. (Fotomontasje/tortur i Nord-Korea).

Drapet på kristne over hele verden – Det drepes en kristen hvert 6. minutt et sted i verden. I 2016 rapporterte senteret for studier av nye religioner at 90.000 kristne ble drept i målrettede angrep. Ja du leste riktig, NITTI TUSEN på kun ett år. Spesielt er det farlig for kristne i muslimske land eller områder med mange muslimer. Kristne blir behandlet som annenrangs borgere og får ofte ikke jobbe, gå på skole eller ha høyere offisielle stillinger i muslimske land. De blir utsatt for hets, rasisme og grov trakassering. Og ikke sjelden sprenges kirker fulle av mennesker under kristne høytider. Men altså, helt stille fra venstresiden og de rødgrønne.

Egypts og andre muslimske lands brutale behandling av palestinerne – Vet du hvem som tortuerer og dreper palestinere? Jo, andre muslimske land. Blant annet nabolandet Egypt som jevnlig arresterer, torturerer og holder palestinere fengslet uten rettssak. Og noen ganger dør de der også. Når hørte om du det på NRK sist? I Libanon finnes det egne tortur-fengsler hvor man tar livet av palestinere, som omtales som “forfulgte” i landet. Også i Irak utøver myndighetene fengslinger, tortur og drap på de palestinske minoritetene. Men det er jo andre muslimske land, og de er jo vaksinert mot å kritiseres av venstresiden.

Ser du blitzerne, Rød Ungdom, Sosialistisk Ungdom og resten av vestkant-opprørerne demonstrere utenfor ambassadene til Egypt, Libanon eller andre land fra Midtøsten i Oslo? Men altså, helt stille fra venstresiden og de rødgrønne.

Her torturerer libanesisk militære en palestinsk gutt. Dette er ikke uvanlig i arabiske land. Venstreekstremister og Rødt-ungdommer velger imidlertid å se en annen vei. Helst mot Israel.

Og hvorfor har ikke noen av de 50+ muslimske landene i verden sagt til palestinerne, hei kom til oss brødre. Vi har millioner av kvadratkilometer med ubebodd land. Vi skal hjelpe dere med noen av de tusenvis av milliardene dollar vi har på konto til å bygge dere en egen selvstendig stat, med veier, skoler, sykehus og universiteter. Vi er tross alt samme folk. Med samme kultur. Med samme religion. Med samme historie. Palestinere er jo ikke annet enn et blandet arabisk folkeslag med røtter fra alle de andre landene i nærområdet. Nei, stille der gitt.

STORE LANDOMRÅDER: Den islamske verden har betydelig landområder i Nord-Afrika og helt til Russland og Kina. Allikevel så behandles statsløse palestinerne som annenrangs borgere i disse landene og ingen nasjoner har vært villige til å gi dem sitt eget lille landområde. Kun 12 millioner palestinere eksisterer på verdensbasis. Det ville ikke krevd mer en liten bit av Algerie eller Saudi-Arabia. Eller Libya. Hvor er muslimenes nestekjærlighet overfor sine religiøse brødre og søstre? (Foto: Den muslimske verden).

Voldtektene av over en million britiske jenter utført av muslimer i Storbritannia – Det er bevist og fremlagt for retten med påfølgende lange fengselsdommer at tusenvis av britiske jenter har har blitt seksuelt misbrukt, torturert, mishandlet og i flere tilfeller drept av rasistiske og muslimske menn med opprinnelse fra hovedsaklig Pakistan, i Storbritannia de siste tiårene. Faktisk har flere medier sagt at tallet kan være så høyt som EN MILLIONOmfanget er så enormt at det knapt er mulig å forestille at det har kunne foregå uten at samfunnet har tatt et oppgjør med det. Noen av de misbrukte jentene har vært helt ned i 8-9-års alderen. Men altså, helt stille fra venstresiden og de rødgrønne.

DØMT TIL 168 ÅR I FENGSEL: 15 muslimske menn av pakistansk opprinnelse ble i fjor dømt til rekordlange straffer for å ha seksuelt misbrukt mindreårige jenter i England. (Foto: West Yorkshire Police).

Voldtektene i Sverige, Tyskland, og mange andre land mot TUSENVIS av hvite kvinner utført av muslimske og ikke-vestlige innvandrere – kvinner må jogge med politiet i Sverige – kvinner får egne jernbanevogner i Tyskland – kvinner som blir spyttet på eller slått ned på gaten hvis de går i kortbukser eller skjørt i Frankrike – Men altså, helt stille fra venstresiden og de rødgrønne.

Drapene på farmere i Sør-Afrika og ZimbabweTusenvis av hvite farmere og deres familier har blitt drept de siste tiårene i Sør-Afrika og Zimbabwe. Ikke sjelden blir ofrene utsatt for de mest horrible torturdrapene og drapsmennene bryr seg ikke om de dreper kvinner, barn, eldre eller husdyr. Noen av drapene er så brutale og støtende at man ikke engang kan vise bildene av ofrene fordi det bryter mot publiseringsreglene for offentlig registrerte nettsider. Det som verre er, er at myndighetene i landene sanksjonerer og promoterer rasistiske angrep mot hvite. Statistikke for voldtekter og drap mot sorte sørafrikanere er også skyhøy. Men altså, helt stille fra venstresiden og de rødgrønne.

KORS: Ett kors representerer hver hvite drepte farmer i Sør-Afrika. Jeg forsøkte å finne et bilde å vise leserne av ofrene, men bildene er så hinsides fatteevne grove at det ikke lar seg gjøre. For de som ikke forstår omfanget og alvoret i drapene så Google “Farmes killed South Africa” og klikk på “bilder” øverst. Men vær obs at ingen barn eller mennesker som ikke tåler eller bør se slikt er tilstede.

Det var litt av det man kan bekymre seg over og bry seg om i verden i dag.

Men av en eller annen grunn så er en liten jordflekk i Midtøsten det viktigste i en venstreekstremist sitt hode. Da er det palestinaskjerf, det er boikott Israel-pins, det er voldelige demonstrasjoner mot butikker som selger israelske varer, det er voldelige demonstrasjoner utenfor Israels ambassade.

Hva i all verden gjør at en bortskjemt vestkantunge med daglig forbruk av vafler og mursteiner på Blitz-huset i Norge har konflikten i mellom Israel og Palestina som sin største fanesak i livet? Man kan jo ikke være lenger vekk både etnisk, kulturelt eller religiøst! Det er like logisk at man ville engasjert seg i en oppfunnet konflikt mellom planetene Venus og Mars.

Palestinere er forresten muslimer. Dere vet, de som følger Koranen. Den som forteller at kvinner kun er verdt halvparten av menn, at man kan slå og tukte både kvinner, barn og dyr. Som forteller at profeten giftet seg med et barn og hadde sex med henne. Den som forteller at man skal drepe jøder, hvor enn man finner dem. Den som forteller at kristne og ikke-troende må dø.

Og et annet spørsmål til de rødgrønne palestina-aktivistene. Hvilket land med muslimsk majoritet kunne dere tenke dere å flytte til med familien deres? Med døtrene deres. Eller spurt på en annen måte, hvis dere måtte velge mellom Egypt eller Israel, hvor ville dere bodd om dere var homofile. Om dere ønsket å leve som ateister. Om dere ønsket å være politisk aktive. Om dere ønsket å leve, skrive, jobbe og være aktive i et demokrati, uansett bakgrunn. Nei, akkurat.

PRIDE PARADE: Her er et bilde av homoparaden i Tel Aviv i 2017. Kan noen av de rødgrønne anti-Israel aktivistene finne et tilsvarende fra et av de 50 muslimske landene som eksisterer i verden? Få eller ingen slike tror jeg eksisterer. Men allikevel ønsker venstresiden nok en kvinne- homo- menneskefiendtlige stat som følger koranen i Midtøsten. Alt venstresiden sier de kjemper imot. Forklar det den som kan. (AP Photo/Sebastian Scheiner)

Kanskje venstresiden bør legge sitt store og til dels ulogiske engasjement i å få palestinerne til å avstand fra sin rasistiske og hatefulle hellige bok og lage en ny og mildere form av den, slik kristendommen fikk Det Nye Testamentet. Jeg tror at palestinerne ville fått et betydelig mer rolig liv i Midtøsten da. Kanskje tilogmed fred!

Men Israel skal boikottes. Israel skal angripes. Israel skal fjernes. Det er der det ligger. Å fjerne det eneste demokratiske landet i hele regionen. Logisk.

En siste lille tanke på hvorfor akkurat palestinerne får støtten fra de rødgrønne, er jo at en stor del av ideologien og kampen har bakgrunn i marxistisk og kommunistisk ideologi.

BOIKOTT ISRAEL: Tagging av denne typen kan ses der kommunister ofte ferdes. I dette tilfellet er det den diskrediterte og bedrageridømte kommunistiske organisasjonen Tjen Folket som har vært på ferde. (Foto: Tjen Folket).

Bakgrunn for akkurat støtten fra venstresiden og media i Vesten til Palestinerne og PLO er at kampen ble støttet av og finansiert av revolusjonære kommunister. Og der har vi kjernen i saken. Det handler ikke om “palestinerne” eller “menneskerettigheter”. Det det handler om for venstresiden er å hate kristendommen, demokratiet og Vesten. Særdeles kapitalismen, som har dratt flere mennesker ut av fattigdommen og inn i velstand enn noe annen religiøs, folkelig eller politisk bevegelse.

Det handler altså i bunn og grunn om politisk makt og rød ideologi. Tenk på det neste gang du ser hvite velbemidlede venstkantungdommer skrike og bære seg på barrikadene om Israel og rope ut om boikott og rasisme.

Share