22. mai 2018 • English version

KOMMENTAR: Ett år siden den hjemmeavlede islamske terroren drepte 22 i Manchester

Hvis bilen får motorstopp så reiser man til et verksted og reparerer den. Hvis man blir syk så reiser man til legen og får medisiner. Hvis man har en epidemi i samfunnet så finner man en medisinsk måte å løse problemet på. Og så videre og så videre.

Man bruker sunn fornuft og logikk. Man beskytter og forsvarer det man har kjært.

Men når man opplever at en fremmed og menneskefiendtlig religion har fått gro seg fast i Europa, så gjør man faktisk det motsatte. Man øker antallet tilhengere, man tillater segregering og man straffer de som ønsker å reparere samfunnet. Å gjøre det tryggere.

Les også: EU-leder: “Islam er Europas fremtid”

Bombeangrepet mot Ariana Grande-konserten i Manchester den 22. mai i fjor, hvor 22 uskyldige mennesker ble drept, viser en skremmende utvikling. Istedenfor sinne og krav om handling, så ble angrepet møtt med blomster, teddybjørner og sang. Istedenfor utkastelse av alle radikale muslimer og riving av hver moske, så beskyttet politiet dem fra “hatefulle” angrep fra lokale innbyggere. Istedenfor en samlet kristen nasjon som sa nok er nok, så gikk man hjem og låste døren og håpet at det ville bli bedre imorgen.

VIDEO: Muslim i Tyskland innrømmer på kamera islams virkelige planer for Europa

BLOMSTER, TEDDYBJØRNER OG LYS: Etter terrorangrepet i Manchester i fjor, det siste i en lang rekke, valgte det britiske folk å reagere med kjærlighet, samhold og sang. Hvor mange muslimske terroraksjoner må til før de våkner fra dvalen?

Les også: Britisk intergrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

Islam

Islam er en religion som ikke har ett eneste land den praktiseres i som fungerer på noen sivilisatoriske målinger. Som respekterer menneskerettigheter. Som tilbyr religionsfrihet. Som tillater ytringsfrihet og demokrati. Som behandler barn, kvinner og dyr like verdifullt som menn.

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

I muslimske land trykker man ikke filosofi, litteratur eller bøker om vitenskap. I muslimske land får ikke kvinner gå på skole eller jobbe sammen med menn. I muslimske land produserer man ikke teater, musikk eller film. I muslimske land produserer man ikke TV’er, kjøleskap, biler eller fly. I muslimske land opplever man ikke at forfattere, vitenskapsmenn eller matematikere får nobelpriser. I muslimske land kan man ikke være sekulær, homofil eller ha ytringsfrihet. I muslimske land… ja, skriv hva du vil, for mest sannsynlig har de det ikke.

VIDEO: Muslimske lærde: «Vi muslimer leser ikke bøker, vi produserer ingenting – hvordan skal vi konkurrere med resten av verden?»

Allikevel er islam velkommen i Europa. Og vurderes likt med vår egen kristendom og historiske kulturelle arv av våre myndigheter og media.

Islam er en radikal politisk bevegelse forkledd som religion. Bevisene finnes der i over 50 land i verden hvor islam enten er den offisielle religionen og styreformen, eller hvor muslimer kontrollerer samfunnet.

VIDEO: Imam: “Islam vil aldri bli reformert” – se videoen som sjokkerer Vesten

Like mye som vi har kastet nasjonalsosialismen og kommunismen på historiens skraphaug, bør også islam følge etter. Så lenge muslimene nekter å reformere sin religion, slik kristne gjorde med Det nye testamentet og idag er en åpen og inkluderende religion i Vesten.

Politikere og statsledere i Vesten gjør imidlertid det motsatte av det all fornuft og sunn logikk tilsier. De vil ha mer islam. De vil ha flere muslimer. De vil ha flere moskeer. De vil ha flere offentlige bønnerop. De vil dra våre opplyste og trygge samfunn tilbake til år 600 i Midtøsten.

Les også: Verdenskjent forfatter: Vi kan ikke si at terroren ikke har noe med islam å gjøre

Det er ikke et sted noen av dagens europeiske innbyggere ønsker å tilbringe tid i. Og de muslimene som kommer hit til Vesten vil ikke bli som deg og meg. De vil ikke kaste av seg religion, skikker, kultur eller livsstil. Tvertimot vil de etablere sitt hjemland her hos oss. De beholder sin religion, de bygger sine moskeer, de gifter bort sine barn blant sine egne og de følger sharia-loven. De segregerer seg med vilje. Fordi deres hellige bok krever det.

Finnes det snille og gode muslimer? Ja. Men deres religion og imamer forbyr dem all kontakt og interaksjon med ikke-muslimer som kan svekke deres tro. Slikt blir det dårlig integrering av.

Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

Det betyr i praksis at de ikke ønsker å bli endel av det nye og moderne Europa med romfart, vitenskap og personlig frihet. De vil etablere Midtøstens støvete religion og menneskefiendtlige samfunn her hos oss. Og de er på god vei, godt hjulpet av femtekolonister blant våre egne.

Det vi får som resultat er en europeisk borgerkrig og forsøk på innføring av kalifatet som våre forfedre slåss og kriget mot. Datidens konger og statsledere så faren og stoppet Kara Mustafas muslimske styrker ved Wien i 1683, da Det tysk-romerske riket og det Det polsk-litauske samveldet under kong Jan III Sobieski, slo den osmanske armeen som hadde beleiret den østerrikske hovedstaden.

Tilbake på slagmarken lå 5.000 europeiske soldater hvis blod ga oss den friheten og velstanden vi har i dag. 150.000 muslimske soldater, hvorav 15.000 døde, måtte reise hjem.

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

REDDET EUROPA: Et samlet kristent Europa slo tilbake de muslimske osmanske styrkene og reddet vårt kontinent fra en permanent mørketid. (Maleri, Vienna Battle, Badisches Landesmuseum).

Les også: Dansk kjendis-imam: «Utro kvinner skal steines, barn skal slås og frafalne skal drepes»

Historieløsheten til dagens statsledere og politikere (godt hjulpet av media) er av episke proporsjoner. Dumskap så dyp at den knapt kan forstås.

Idag er islam ikke bare ved våre murer, men innenfor, sluppet inn av forrædere av Europa og Vesten. Av Merkel, Blair og Brundtland. Muslimske soldater av kalifatet begår årlig drap på europeere. På gater og torg. På skoler og kjøpesentre. På konserter og avisredaksjoner. Tilbake ligger tusenvis av døde og skadde kropper. Menn, kvinner og barn.

Les også: Svensk kommune tillater islamske bønnerop fra minaret med 110 decibels styrke

Angrepene hylles og prises i muslimenes hjemland. I Europa har Stockholm-syndromet slått til for fullt. Ingen terrorangrep eller sadistisk handling virker å vekke verken nasjon eller folk. Og ingen moderat islamsk kraft finnes for å stoppe det eller snu kalifatets gjenreising og nye angrep på våre demokratier og kristne verdier. Et Europa som har avkristnet seg selv og lagt seg på ryggen klar for dødsstøtet.

Hvilken konge skal komme til vår unnsetning denne gang?

Relatert:

Share