1. november 2018 • English version

Kampen hardner til i KrF

KrF - Knut Arild Hareide © CC BY-SA 2.0

 

Av Ivar Systad, samfunnsdebattør

Om vi har fått rett informasjon fra den venstrevridde pressen, så er partileder Knut Arild Hareide i ferd med å tape kampen om å gjøre KrF om til et sosialistisk parti. Dette tror jeg per i dag stemmer med virkeligheten.

Men som så mange ganger før i fra dette Judas-partiet, kan en ikke ta noe for gitt før det endelige resultatet foreligger.

Taper han denne kampen bør han ha anstendighet nok til å gå av som leder av KrF, slik at de kan finne seg en ny leder som forhåpentligvis er en personlig og konservativ kristen. Men vi ser nå at ateistene og marxistene i den venstrevridde norske pressen kommer med meningsmålinger som er tilpasset deres eget syn, dette selvfølgelig for å påvirke mest mulig delegatene til landsmøte på fredag.

Det skulle ikke forbause meg om det kommer et benkeforslag på møtet, om hemmelig avstemming slik at ateistene i partiet ikke behøver å avsløre seg selv. Det vil nok bli en kamp innad i partiet fra ateistene om å få flertallet på sin side, jeg håper inderlig at de ikke klarer dette.

Skal KrF eksistere som parti må de være godt forankret på borgerlig side, enten de er i regjering eller ikke, ellers har ikke partiet livets rett i det norske samfunnet.

Share