1. januar 2019 • English version

Innvandrere og fyrverkeri – en farlig kombinasjon

(Foto: Samnytt.se)

Hva er det med ikke-vestlige innvandrere og fyrverkeri. Eller kniver og drapsforsøk. I natt fikk vi hele bokstavalfabetet av farlig bruk av fyrverkeri, islamsk og rasistisk terrorisme, bilbranner, angrep på politi, ambulanse og brannvesen, samt grov vold mot uskyldige, inkludert kvinner.

Se videoene som avslører løgnene fra venstreorienterte medier og politikere om en fredfull sameksistens i Europa.

Nedover i Europa er tilstandene minst like alvorlige, hvis ikke verre.

Ingen jul i Europa uten rasistisk og hatefull islamsk terrorisme. En mann med kniv skrek “Allahu Akbar” og knivstakk tre uskyldige mennesker på gaten i Manchester, England. Den samme byen opplevde at 22 mennesker ble drept under en Ariane Grande-konsert i 2017, da en hjemmeavlet muslim utførte et selvmordsangrep med en bombe.

Blind og rasistisk vold fra afrobriter mot hvite mennesker, inkludert hvite kvinner, er blitt vanlig i England. Her blir en hvit kvinne brutalt mishandlet av en voksen og sterk sort mann, som slår henne mange ganger i ansiktet og hodet til hun faller forsvarsløs til bakken.

I Tyskland gikk flyktninger rundt og mishandlet uskyldige nyttårsfeirende på gatene. Hele ni mennesker måtte behandles på sykehus etter det mediene beskriver som en “orgie av vold” utøvd av flyktningene. Migrantene, som ser ut til å komme fra et arabisk land skal ha kalt enkelte av ofrene sine for “nigger”, før de ble mishandlet.

Nederland har de samme problemene.

I Italia en muslimsk rasist pågrepet for å ha planlagt å utføre terrorangrep under julen mot kristne og kirker.

Og mens rasister og islamister utøver grov vold og planlegger terror mot hvite kristne mennesker i Europa, har vi nok med våre egne hjernevaskede innbyggere. De rødgrønne politikerne, media og akademia i Vesten har i mange år snudd opp ned og bak fram på sunn fornuft. Her går en mann, som identifiserer seg som en kvinne, berserk mot en butikkansatt, etter at denne kalte “hen” en mann.

De samme politikerne som sier at vi må åpne våre hjerter, lommebøker og grenser til resten av verden, bygger selv høye murer for seg selv. Tidligere president i USA, Barack Hussein Obama, er en av de største dobbeltmoralistene i forbindelse med akkurat dette. Her vises bilder fra Obamas mur utenfor hans hjem i Washington D.C.

Share