6. januar 2019 • English version

Innvandrere innblandet i å torturere hund til døde

(Foto: Politiet). Et klarere bilde av hunden finnes nederst i artikkelen.

To ikke-svenske menn er nå siktet i Skaraborg i Sverige for å ha kvalt en hund og dermed påført hunden lidelse. (OBS: Bilde av hunden fra politiet, nederst i artikkelen).

(Foto: Politiet)

Det var under en narkotikaetterforskning at politiet gikk gjennom en av de siktedes mobiltelefoner – og fant en film av to de to mennene, og ytterligere menn, i det de torturerte en hund.

Mennene skal ha blitt sittende fast i en tollkontroll på grensen til Norge da politiet fant narkotika i bilen deres. Under husransakelsen hos de to fant de også større kvantum med ulike narkotiske stoffer.

Under etterforskningen forklarer politiet hvordan mennene på bilder funnet på mobiltelefoner strammer et rep rundt den lille hunden, som er av rasen Pinscher, og holder henne opp i luften. Hunden er blodig og tilsynelatende livløs på filmen. Deretter blir hunden puttet i en plastikkpose.

Les også: Bonden Jessica (42) anklages for rasisme etter at ett av hennes dyr ble sparket ihjel av innvandrere

TORTURERT: Det var en hund av typen Pinscher, som ble torturert og drept av innvandrerne. (Foto: Illustrasjonsbilde/Pixabay).

En av mennene, som er kjent av politiet, kan høres snakke og le i filmen. “Åh bror. Hun lever. Hva faen bror, jeg ber deg. Stikk kniven i henne”, sier mannen.

Under husransakelsen skal politiet også ha funnet flere lik av hundevalper i en fryser.

Mennene nekter for forbrytelsen og hevder under avhør at hunden måtte drepes av ulike grunner. Den eldre mannen sier at hunden var syk og i smerte. Han ville være sikker på at hunden virkelig døde og derfor uttalte han i filmen at man skulle “stikke en kniv i hundens nakke”.

Les også: Afrikanere og arabere mishandlet mann som ville beskytte sin hund

Den yngre mannen sier at hunden hadde angrepet andre hunder og mennesker og at man derfor måtte drepe den. Ifølge mannen ble hunden skutt med to kuler. Repet som ses på filmen holde hunden oppe i luften ble brukt til å putte henne i posen.

Han innrømmer at det er ham på filmen og når han blir spurt om hvorfor han ler, så svarer han: “Jeg var sjokkert. Alle reagerer forskjellig når man er i sjokk. Jeg ble sjokkert og fikk panikk”.

Den eldre mannen er en tidligere statsborger i et sentralamerikansk land, men den yngre mannen har svensk statsborgerskap, men har en ikke-svensk aksent.

I tillegg til dyremishandling, så er begge mennene siktet for alvorlige brudd på narkotikaloven. Den yngre er også siktet for narkotikasmugling og ulovlig bruk av kjøretøy, mens den eldre er siktet for vold og trusler.

Les også: VIDEO: Mann pågrepet i det han flådde hund «for å selge den som kebab-kjøtt»

Det er svært vanlig at dyr mishandles i innvandrermiljøer, og ikke sjelden brukes blant annet hunder i kamper eller stjeles for å drepes av kamphunder. I islamske land anses hunder for å være urene dyr og får ikke lov å tas på eller oppholde seg innendørs. Hvis en muslim tar på en våt hund og ikke vasker seg syv ganger, inkludert en gang med jord, så kommer han ikke til himmelen.

(FOTO: Politiet).

Kilde: Nyheteridag

Kilde: Samnytt.se

Share