25. oktober 2018

Hvorfor voldtar så mange innvandrere?

ninocare / Pixabay

 

Det går ikke en eneste uke uten at en avis i et eller annet europeisk land kan formidle en nyhet om at en kvinne har blitt voldtatt. Og at man leter etter en ikke-europeisk mann, i de fleste tilfeller fra Afrika eller Midtøsten. Og ikke sjelden leter man etter flere menn.

Les mer: Italiensk jente (16) funnet død etter å ha blitt gjengvoldtatt av afrikanske og arabiske menn i Roma

FUNNET DØD: Desiree Mariottini ble bare 16 år. Den unge jenta skal ha kommet i kontakt med afrikanske og arabiske gjenger som solgte og brukte narkotika. Hun ble dopet ned og voldtatt sammen med en annen jente av det som beskrives som “seks, syv menn”. (Foto: Privat).

Les også: Antallet voldtekter mer enn doblet i Danmark på ti år

Europeiske kvinner virker å være fritt vilt på gatene i europeiske byer. Noen blir det ufrivillig når de er på vei hjem fra restaurant eller jobb. Andre har kommet inn i dårlige miljøer med narkotika og misbruk og på den måten fått kontakt med innvandrerne. Andre igjen blir voldtatt i statlige og offentlige institusjoner som barnehjem, omsorgsboliger eller skoler.

En nigeriansk mann, Innocent Oseghale (29), ble arrestert tidligere denne uken av det italienske politiet etter at kroppen til den 18 årige jenta Pamela Mastropetro ble funnet kuttet opp i biter og etterlatt på veien. Deler av kroppen hennes ble funnet i flere kofferter, skriver avisen Il Giornale.

I helt ekstreme tilfeller finner man at det hele er organisert og har foregått i flere tiår, som i England. Eller at nyankomne innvandrere ikke føler at de risikerer straff som på nyttårsaften i Køln eller i forstedene til svenske storbyer, der det ikke lenger bor etniske svensker.

I Norge har vi hatt en rekke høyprofilerte saker hvor mindreårige jenter har blitt voldtatt på NSBs lokaltog eller på gaten i Oslo sentrum av gjenger med afrikanske menn. I andre tilfeller blir kvinnene voldtatt i leiligheter der de frivillig befinner seg. I ytterste konsekvens har flere av disse kvinnene som har innledet forhold med innvandrere blitt drept.

DØMT: 36-årige Mutabazi Jimmy løy på sin asylsøknad da han kom til Norge i 2008. Han sa han kom fra Kongo og var 19 år gammel. I virkeligheten var han 28 år gammel og kom fra Rwanda. Ifølge tiltalen skal Mutabazi Jimmy ha knivstukket Linn Uteng ca. 22 ganger. Fem av knivstikkene gikk inn i lungene og 32-åringen døde kort tid etterpå. Hun skal også ha hatt omfattende stikkskader i venstre arm som vitner om at hun forsøkte å forsvare seg selv.(Foto: Facebook/Privat).

Les mer: Sjokkavsløring – politiet i Oslo mørklegger voldtektsstatistikk

 

Men det finnes altså ingen stor bevegelse eller søkelys på denne svært mørke og bekymringsfulle utviklingen. Det virker som om venstrevelgere, politikere og media på en måte aksepterer at dette er en konsekvens av masseinnvandringen, og ikke ønsker å ødelegge illusjonen om det perfekte multikulturelle samfunn.

På den måten ofrer man altså jenter og kvinner. Og gutter. For gutter og menn blir også voldtatt, men dette er et enda dypere tabu.

Les mer: Kongolesisk mann dømt for brutal gjengvoldtekt av kjærestepar på stranden i Italia

DØMT FOR BRUTAL GJENGVOLDTEKT: Guerlina Butungu var med i en gjeng bestående av kongolesere, marokkanere og nigerianere. De voldtok et kjærestepar på ferie i Italia. De mishandlet først mannen brutalt med en stein mot hodet, før de gjengvoldtok kvinnen foran mannen. Nå har lederen av gjengen, Guerlina Butungu, blitt dømt til 16-års fengsel av retten i Rimini. (Foto: Privat).

Les mer: Tanzanianer dømt for grov voldtekt av jente (17) under kioskran i Oslo

 

I det hele tatt er det skremmende å se hvordan våre samfunn ikke reagerer. At det ikke får noen som helst konsekvenser for verken grensekontrollen, bevegelsesfriheten eller innvandringspolitikken.

Hvis det norske samfunnet, og i særdeleshet de som kaller seg feminister, kvinnesaksforkjempere og menneskerettighetsforkjempere virkelig hadde brydd seg om kvinner og kvinners rettigheter, så hadde det vært demonstrasjoner og krav om beskyttelse av kvinnene fra nettopp innvandrerne som nå topper alle kriminalitetsstatistikker når det gjelder overgrep og voldtekter mot europeiske kvinner.

Konklusjonen må være at det flerkulturelle samfunnet er viktigere enn kvinners trygghet og rettigheter. #metoo og pusshat-aktivistene lyver.

Les mer: 61 prosent av alle dømte sex-forbrytere i Oslo er innvandrere

Les mer: Media og politi skjulte massive seksuelle overgrep i Sverige

Les mer: Politiet hemmeligstempler kriminalitet begått av asylsøkere i Sverige

Les mer: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Les mer: Voldtektsmenn får fortsette på offerets skole – rektor: «De er også ofre»

Med føttene plassert i storbyen og med et hjerte for livets glade sider.

Share