5. november 2018 • English version

Hva er Generasjon Identitet?

Generasjon Identitet er en pan-europeisk patriotisk ungdomsorganisasjon som jobber for å bevare Europas etnokulturelle identitet. Målet deres er å endre det politiske landskapet gjennom ikke-voldelige aksjoner. Gruppen fokuserer på metapolitikk og søker å spre ideer, holdninger og verdier i samfunnet, som på lang sikt vil bidra til å frembringe en dypere politisk forandring.

Organisasjonen tar avstand fra sjåvinistisk nasjonalisme og konspirasjonsteorier. Å kalle dem etnonasjonalister blir feil.

I en samtale med Brittany Pettibone forklarer en av Generasjons Identitets talsmenn, Martin Sellner, hva han legger i begrepet etnokulturell identitet, og hvorfor det er feil å overfokusere på etnisitet eller kultur, det er en kombinasjon av vår etnisitet og kultur som gjør oss til hvem vi er.

 

Organisasjonen har nå offisielle avdelinger i Frankrike, Østerrike, Tyskland, Italia, Ungarn, Storbritannia, Irland og Danmark.

Generasjon Identitet har tre hovedmål: Å stoppe islamiseringen av Europa, motarbeide globaliseringen og stoppe og reversere den store (befolknings)utskiftingen (the Great Replacement).

Patriotisk “Greenpeace”

Når bevegelsen ekspanderte til Tyskland gjennomførte de en aksjon som tydelig var inspirert av Greenpeace. Talsmann Martin Sellner omtaler selv organisasjonen som et “patriotisk Greenpeace” i intervjuer.

I videoen nedenfor kan du hvordan Identitærbevegelsen demonstrerte for sikre grenser på Brandenburger Tor.

 

Greenpeace demonstrere mot atomkraft på Brandenburger Tor.

Over hele Europa gjennomfører de regelmessig spektakulære informasjonskampanjer, flyvebladutdeling og utdeling av mat eller varme klær til hjemløse.

Generasjon Identitær (Generasjon Identitet Danmark) demonstrerte nylig mot bandekrig og for remigrasjon på en bro ved inngangen til den innvandrertette bydelen Nørrebro.

Organisasjonen er ofte omtalt i media og er hatet av de politisk korrekte på grunn av sin evne til å gjennomføre større kampanjer og få oppmerksomhet i dansk politikk.

Den nyeste store kampanjen utfører Génération Identitaire (Generasjon Identitet i Frankrike) i høst for å styrke den fransk-italienske grensen for å stoppe ulovlig innvandring.

Generation Identity UK and Ireland (Generasjon Identitet i Storbritannia og Irland) er et godt eksempel på hvordan organisasjonen fremmer pan-europeisk forbrødring, hjelper europeiske patrioter og ser forbi gamle konflikter og går sammen for felles interesser.

Når de deltok på demonstrasjoner til støtte for Tommy Robinson i sommer ble de møtt med applaus fra de andre fremmøtte;

Hvordan kan man bidra?

Generasjon Identitet fremstår mer og mer som Europas førstelinjeforsvar og en organisasjon man absolutt bør støtte. Så hvordan kan man bidra?

Siden Generasjon Identitet ikke er etablert i Norge ennå er det mest konstruktive nordmenn kan gjøre å støtte dem med en månedlig donasjon og bli med i Generation Identity Support Group – The Round Table

 

Share