8. januar 2019 • English version

Hollywood-stjerner: Gjør som vi sier, ikke som vi gjør

(Stjerner på Golden Globe/ jdeeringdavis/Wikipedia).

Dobbeltmoralen sitter løst hos politikere, journalister, TV- og filmstjerner og selvutnevnte godhetsapostler med lønninger fra staten. De går stadig ut i media – som villig og gjerne gir dem tilgang – og forteller vanlige skattebetalende mennesker hva de skal tenke og hvordan de skal oppføre seg. Selv gjør de selv gjør det helt motsatte.

Nylig ble Golden Globe avholdt, en studie i selvopptatthet som kun matches av Oscar og Grammy-gallaene. Her samles alle stjernene i Hollywood for å gi seg selv priser for å se pene ut og gjengi linjer til kamera. Det er mange tomme og sjelløse mennesker som sitter i salen og entrer scenen for å motta en verdiløs pris. De ser på seg selv som noe bedre og mer allvitende enn vanlige amerikanere der de glitrer og smiler, men sannheten er en ganske annen.

Venstresiden har i lang tid nytt godt av å ha Hollywood-stjernene på sin side politisk. Man kan godt si de blir presset og utnyttet. De er et verktøy. Media er også med på laget og sammen har man skapt en kulturell front som stadig setter agendaen for hva som er akseptabelt og tidsriktig å mene i samfunnet. De siste årene har man allikevel tatt en reell venstresving, selv for Hollywood å regne. Nå presses pedofili, horomonbehandling til barn, transseksualitet, kjønnsnihilisme, masseinnvandring og islam på seerne. I tillegg til hatet mot mannen, kjernefamilien og det vestlige samfunnet, selvfølgelig.

Det finnes knapt en TV-serie, film eller produksjon fra de store filmselskapene som ikke inneholder et eller flere politisk korrekte innspill. Det kan være alt fra den kjekke sorte hjernekirurgen, den nye og perfekte blandede familien, den homofile sønnen, den muslimske legen eller hva nå enn som skal presses på seerne for å fortelle hvordan det perfekte samfunnet skal se ut. Den onde er alltid den heteroseksuelle hvite mannen. Alltid.

Nylig har president Donald Trump gjort alvor av sitt valgløfte om å sikre landets grenser mot den feilede staten Mexico. I tiår har kriminelle, narkotikakarteller, menneskesmuglere, drapsmenn, terrorister og ulovlige innvandrere nærmest fått bevege seg fritt over til USA. Titalls millioner (ja du leste riktig) av dem har slått seg ned og bor ulovlig i USA. Årlig koster de amerikanske skattebetalere hundrevis av milliarder dollar i utgifter til helse, skole, politi og fengselsmyndigheter. De tar også jobbene fra amerikanske statsborgere i de nedre økonomiske sjiktene, slik at det nå eksisterer en stor og fattig amerikansk underklasse som sliter med å finne arbeide som ikke krever utdanning.

Hollywood-eliten, sittende i sine millionvillaer oppe i rikmannsstrøket sitt har et annet syn på det hele. De har blitt fortalt at de skal mene at ulovlig innvandring er bra – for hvem skulle ellers luke og rydde i hagene deres, passe på barna deres, lage mat for dem og rydde opp etter narko- og fyllefestene deres? Det handler jo også om kvinner og barn, blir man fortalt. De svake. De uten muligheter. Dette er også en løgn. De virkelig fattige og uten muligheter har ikke råd eller ressurser til å ferdes over grensene. Mange dør på veien. Menneskesmuglere voldtar 80 prosent av kvinnene. Ikke sjelden blir de drept av smuglerne, inkludert barna.

En mur ville stoppet alt dette. Ingen ville lagt ut på de farlige veiene. Menneskesmuglerne ville ha mistet levebrødet sitt. Narkotikasmuglerne likeså. I det minste gjort det veldig vanskelig. En mur er det mest menneskelige og naturlige å ha på grensen sin. Det skaper trygghet både for de som ønsker å komme til USA, ved at de søker lovlig opphold og ikke har muligheter for å smugles over, og det beskytter amerikanerne. De som har krav på et trygt land for seg og sin familie. De som valgte Trump.

Men tilbake til Golden Globe. Hollywood-eliten ønsker altså åpne grenser, som igjen fører til mange tragiske skjebner, utnyttelse av kvinner og barn, voldtekter, narkotikatrafikk og slavearbeide. Det er de som står for rasismen og ondskapen. Samtidig kunne man se de samme glitrende stjernene som preker om “åpenhet” og “medmenneskelighet” gjemme seg bak høye murer, bevæpnede politimenn og vakter med hunder, der de snudde seg frem og tilbake på den røde løperen og smilte til kameraene. Etter festen drar de alle tilbake i sine limousiner tilbake til sine palasser, omgitt av meterhøye gjerder, med kameraer og bevæpnede livvakter, langt vekk fra både skattebetaleren og de ulovlige innvandrerne.

Dobbeltmoralen er stor. Veldig stor.

Les også: OSCAR-HYKLERIET: Kjendiser som ønsker våpenforbud beskyttet av «vegg med 500 bevæpnede politimenn»

HIT MEN IKKE LENGER: Hollywoodstjerner og politikere som går høyt ut om åpne grenser og et inkluderende samfunn bor selv bak høye murer og med sikkerhetsvakter. Dette kan ikke vanlige folk ta seg råd til. (Foto: Wikipedia/Downtowngal).
Share