3. november 2018 • English version

Hold kjeften din, Marie Simonsen!

(Foto: © 2009 Jarle Vines/Wikipedia).

 

Trollet fra Akersgata, eller Marie Simonsen som hun også kaller seg, er en journalist som har utløpt på dato. På 1990-tallet en gang.

At hun fremdeles forsøker å være aktuell og spre hat i 2018 viser at norske dagsaviser går på alvorlig tomgang. Det er de samme slitte venstreekstreme frasene som kommer ut fra kontoret hennes gang etter gang. Ikke en ny tanke eller ide. Ingen løsning eller håp. Bare rasisme og hat mot seg selv, sitt folk og sitt land. 

Den 29. oktober lar den røde paradeavisen Dagbladet Simonsen få boltre seg fritt med hatytringer og sjokkerende ignoranse. I forbindelse med en ny bokutgivelse om 22. juli. Her hevder Simonsen at alle som ikke godtar å bli koblet opp mot terroristen i usaklige anklager som Breiviks meningsfeller. Og at de tyter ut over alt.

Konspirasjonsteorier og paranoia har vært venstresidens forte siden 70-tallet, da man hyllet massemordere, diktaturstater og drømte om å ta livet av halvparten av den norske befolkningen i en væpnet revolusjon. Dessverre ser ikke tiden eller demokratiet ut til å ha klarnet den røde tåken fra Simonsens hode.

Simonsen skriver:

“Vi har i åra etter 22. juli vendt oss til polarisering og mistenkeliggjøring. Det er nesten vemodig å lese hvor annerledes det var for bare sju år sida.”

“Men prisen for harmonimodellen var at det ble lagt lokk på enhver debatt om ideologien bak angrepet. Hans meningsfeller ble fredet. Det er nærmest blitt forbudt å nevne 22. juli i det offentlige ordskiftet.”

“Sju år seinere tyter de ut over alt og kaller seg selv ofre.”

“Ingen skal få ødelegge oss, ingen skal få bombe oss til taushet, var de fine ordene på ettersommeren 2011. Men i den offentlige debatten lever terroristens ideer i beste velgående.”

HVEM I HELVETE DELER BREIVIKS TANKER? Har Simonsen MØTT en person som deler Breiviks tanker og ønsker? KJENNER hun noen som har møtt en slik person? Har det vært noen personer, politikere eller organisasjoner som har gått ut og sagt de har STØTTET Breivik, det han gjorde eller hans tanker?

Nei, nei og atter nei!

Det er så mange tankefeil i Simonsens verdenssyn at man neste må være utdannet flygeleder for å holde styr på dem alle.

Å ønske kontroll over sine grenser. Å ønske at norsk kultur og historie blir bevart. Å ønske at etniske nordmenn skal være i majoritet i uoverskuelig fremtid i Norge. Å ønske å kunne gi sine barn og barnebarn en minst like god – helst bedre – oppvekst og fremtid enn man selv hadde. 

Det er NORMALT. Det er SUNT.

Breivik tok på seg falske uniformer, han snakket om et nettverk av likesinnede. Han byttet ideologi flere ganger. Han var gal. Men det han var, var et produkt av Marie Simonsens drømmesamfunn. Et samfunn revet i stykker med etnisk og religiøs uro, ghettofisering, identitetspolitikk og utenforskap. En venstreekstrem IDEOLOGI.

Samfunnslimet har gått i oppløsning siden slutten på 1970-tallet og Arbeiderpartiet må ta på seg ansvaret for dette. Breivik kom fra en sterk Ap-familie, noe som farget hele oppveksten hans. Et multikulturelt Oslo med A- og B-gjenger som skjøt med maskingevær på gatene. Med drapsforsøk på bokforleggere. Med omfattende gatekriminalitet, gateran, narkotikasalg, gatevoldtekter og et islam som vokser i forrykende tempo med moskeer og religiøse demonstrasjoner i gatene.

Breivik var EN person. Hele Norge, inkludert høyresiden, tok avstand fra hans tanker og handlinger. Et svært fåtall av idioter og nettroll med fulle medisinskap skrev noen meldinger på sosiale medier som ga ham “støtte”. Disse eksisterer nettopp for slike tilfeller og kan skrive det motsatte dagen etterpå hvis de vet de får oppmerksomhet for det.

Hvis det er snakk om totalitær ideologi og massivt hat mot det norske, så er Simonsen og hennes kumpaner i media et betydelig bedre sted å lete. Her lever den markspiste marxismen og multikulturelle utopien i beste velgående. Som orkesteret på Titanic fortsatte å spille og drikke sjampagne mens skipet var på vei ned.

Simonsen er kanskje en ideologisk idiot, men hun er ikke dum. Hun VET hun lyver. Hun VET at hun skaper et falskt fryktbilde når hun skriver at Breiviks tanker og handlinger har støtte hos nordmenn. Selv ikke de på ytterste høyre side som PST leser mailen til, har støttet ham. Simonsen hører ikke på sine egne når de maner til “ytringsansvar”

Men som Obamas stabssjef Rahm Emanuel sa, “Never let a crisis go to waste”. 

Les også: De massive seksuelle overgrepene i Køln og Marie Simonsen ignoranse

Vi er sikre på at Marie Simonsen deler mange tanker med Josef Stalin, Adolf Hitler og Djengis Khan. At hun ønsker herredømme, å stilne sine meningsmotstandere og å herske over menn. Hun er jo selverklært mannehater og radikal-feminist. Vi kan si slikt med humor og glimt i øyet. For Simonsen er slike angrep på sine meningsmotstandere sagt i fullt alvor.

Hun er redd for den offentlige debatten. For at noen skal mene noe annet enn henne selv. Ødelegge illusjonen. Hennes drøm er å ha et NKVD-politi som reiser rundt på natten og henter alle de uønskede elementene. De som deltar i debatter på sosiale medier, i kommentarfelt eller som tør å vise seg på gaten. De “tyter” jo ut overalt, som hun skriver.

Hun deler skjebne med mange andre rikmannsdøtre som vokste opp på Oslos beste vestkant, uten å mangle noe. Hun ville være “rebell” og “rive ned samfunnet” i sin ungdom. I dag sitter mange av hennes kampfeller – som hun selv – barnløse, alene og med inntørket livmor. Sviktet av sin egen politiske klasse og lurt inn i et liv med aggresjon, angst og depresjon. Og ikke alltid i den rekkefølgen. Alkohol- og pillemisbruk er ikke ukjent hos denne demografien i den norske befolkningen.

Istedenfor å stifte en egen familie, få egne barn, ektemann og jobbe for et bedre og tryggere Norge, ønsker hun åpne grenser. Åpne grenser for islam, ikke-vestlige innvandrere og for at kvinner skal “ta over makta”. Dette i raseri over et samfunnet som har sviktet henne. Hvis ikke hun kan være lykkelig, så skal faenmeg ingen være det.

Les også: Marie Simonsen og venstresidens hat mot hvite mennesker

Breivik blir i så måte noe å klamre seg til. En syndebukk å legge all skyld på for sin egen tilkortkommenhet og hat mot de som har forrådt henne. Dette kalles projisering og er svært vanlig på venstresiden. Man tillegger sine politiske meningsmotstandere sitt eget hat, sine egne fordommer og sin egen rasisme. Og det fungerer.

Simonsen og Breivik har i så måte kanskje mer til felles enn hun ønsker å innrømme.

Simonsen hater de som har familier og barn. De som ønsker et trygt Norge, med grenser og kristendommen som statsreligion. Dette er som vievann og korset for en vampyr. Og de er det mange av i norske avisredaksjoner.

Kjederøyking og whiskystemmen har vært Simonsens varemerke, der hun er en falmet silhuett av en ekte journalist og kommentator. I journalismens hjemland England ville hun ikke engang fått lov til å vaske kontorene til de største skribentene. I Norge hylles hun for sine tomme og kunnskapsløse kommentarer.

Det er på tide at Simonsen pakker ned flaska og tjue-pakningene, og slutter å bruke våre skattepenger på løgner og hat. At hun aksepterer at Breivik vokste opp i venstresidens drømmesamfunn. Terroristen er Simonsens ideologiske produkt og ingen annens.

Share