22. november 2018

Hjemløse europeere får bøter – muslimske migranter får nye boliger

geralt / Pixabay

 

I bakvendt land, der kan alt gå an. Og i Europa ser det ut til at dette har blitt regelen heller enn unntaket der våre ledere og folkevalgte politikere kappes om å radbrekke våre samfunn til siste bit.

I Norge får du parkeringsbot om du står feil med bilen din. Og betaler du ikke risikerer du faktisk fengsel. Men er du omreisende romfolk så kan du okkupere både parker og offentlige plasser så lenge du ønsker. Gjerne forsøple, urinere og bæsje ned barnehager og blomsterbed på Botanisk hage.

Les også: Romfolk og migranter etterlater seg sprøytespisser, bæsjer på lekeplasser og sover i barnehager

I Norge får du gebyr hvis du ikke har gyldig togbillett. Er du afrikansk migrant så kan du henge rundt på Oslo S og plage omreisende og skape opptøyer og masseslagsmål. Gjerne rane noen også. Eller gjengvoldta mindreårige norske jenter, uten nevneverdig straff.  

Les også: Bile Mohamed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for grove overgrep mot norsk 14-åring 

Eksemplene er mange og deprimerende. Og nå kommer et nytt eksempel på galskapen fra Tyskland. Landet som har tatt imot flere MILLIONER muslimske og økonomiske flyktninger fra Afrika og Asia de siste årene. Mennesker som ikke flykter fra verken krig eller terror, men fra sine egne dårlig fungerende samfunn. For å gjenskape dem i sitt nye land.

Og med på det hele er tyske myndigheter. Der har nemlig politikerne i storbyen Dortmund nå bestemt at de som blir tatt i å sove på gaten må betale en bot på 20 euro – tilsvarende 160 kroner – eller gå i fengsel!

Kontoret for offentlig orden har satt ned foten og så langt har man åpnet 464 saker mot hjemløse i byen. 265 av dem har fått den 20 euro store boten. De som ikke klarer å betale må belage seg på en tur i fengsel.

Sjefen for kontoret uttalte at det på ingen måte var en jakt på de hjemløse, men at noe må gjøres. Andre tyske byer velger å jage vekk de hjemløse.

Samtidig som i all hovedsak tyske fattige og hjemløse nå utsettes for bøter og trusler om fengsel, bruker byen millioner av euro på å bygge splitter nye og flotte boliger for de nyankomne muslimske migrantene fra Afrika og Asia. Her blir ingen utgifter spart for å tilby alt av tysk gjestfrihet og velferd. Og ikke sjelden blir etniske tyskere, inkludert familier, syke og eldre, kastet ut av sine hjem av lokale kommuner for å gjøre plass til migrantene.

Les også: 964.000 asylsøkere til Tyskland siden januar

Les også: Kaster ut syke, eldre og småbarnsfamilier i Tyskland for å gjøre plass til flyktninger og asylsøkere

Det er den samme tyske delstaten som også huset den drepte terroristen Osama Bin Ladens tidligere livvakt og hele hans familie fra 2008 til 2018. Terroristen fikk utbetalt over 1100 euro i måneden i sosialutbetaling per måned, før han endelig ble sendt hjem igjen.

 

 

Der sosialistene og de etablerte partiene nå altså kappes om å jage hjemløse tyskere rundt i gatene med bøter og fengsel, så har det nye nasjonalkonservative partiet AfD valgt å kjøpe inn og drive en buss, som skal gi de hjemløse et varmt sted å sove på de kalde vinternettene. Selvfølgelig ikke uten kritikk fra sosialistene som mener det hele kun er et politisk spill for å få nye velgere.

Denne historien om hjemløse i Tyskland er imidlertid ikke unik og det har kommet mange lignende nyheter ut fra Merkels fjerde rike, der både syke, barnefamilier og eldre har blitt regelrett kastet ut og fått sine hjem jevnet med jorden. På plassen blir nye og flotte familiehus bygget, men ikke for de som ble kastet ut, nei, her skal det nye herrefolket fra Afrika og Asia inn og nyte livet på skattebetalernes penger. (Se nederst for en rekke lenker for lignende eksempler her hjemme i Norge).

I bakvendt land, også kalt Vesten, ja der kan virkelig alt gå an.

Kilde: Voice Of Europe

Vi tar med en liten video for å vise hvor langt den mentale galskapen har kommet i Tyskland. Her forteller miljøpartipolitikeren Dr. Stefanie Von Berg at det er bra at tyskere blir en minoritet i sitt eget land og at Tyskland snart blir et “superkulturelt samfunn”.

 

Relatert:

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share