25. november 2018

Hjemløse dansker bøtelegges og utvises fra sin egen by – innvandrere får boliger til titalls millioner kroner

Leroy_Skalstad / Pixabay

 

Ikke før hadde vi skrevet en artikkel om hvordan hjemløse tyskere som blir tatt i å sove på gaten må betale bøter eller gå i fengsel, så kommer en lignende sak fra vårt naboland Danmark.

Les også: Hjemløse europeere får bøter – muslimske migranter får nye boliger

Der gir ikke bare myndighetene og politiet ut bøter, men forviser de hjemløse fra både by og kommune i tre måneder.

André Christensen (52) sitter med en bot på 1000 danske kroner og utvisning fra København kommune i tre måneder. Han har vært hjemløs og bodd på gaten i den danske hovedstaden i over seks år. Hans psykiske tilstand tilsier at han ikke tåler å være innendørs.

(Skjermbilde TV2.dk).

Nå bruker myndighetene en lov som originalt var ment å stoppe store horder med romfolk og sigøynere fra å overta parker og offentlige steder, til å jage vekk enslige dansker som hutrer seg sammen gjennom kalde vinternetter.

André Christensen selger et gateblad for å tjene seg noen kroner. Nå mister han både salgsplassen og den lille inntekten sin. Han får kun returnere til København hvis han har avtale hos en lege eller annet offisielt.

– Jeg er rasende over denne drittloven, fordi jeg blir nødt til å flytte på meg hele tiden, og det er sinnssykt stressende, forteller 52-åringen til danske medier.

Det foregår nå en debatt mellom jurister og myndighetene om hvordan man skal tolke regelen og definisjonen av lovteksten, som altså var ment å fungere overfor store mengder migranter som var til belastning på lokalsamfunnet med tyverier, ran og vold. Ikke fattige danske hjemløse som André som gjerne sover ved siden av en venn eller to for å holde motet oppe og ha et sosialt nettverk ute på gaten.

Det skal være så mange som 650 hjemløse på gatene i København kommune alene som nå kan rammes av bøter og forvisning. 

Det holder å bli oppgitt av det danske samfunnets manglende oppfølging av sine egne borgere, men man klasker pannen i bordet av den neste opplysningen som kommer.

Mens André og andre etniske dansker lever i rennesteinen, så får de nyankomne migrantene fra Afrika og Midtøsten bordet dekket, og enda mer. For danske byer og kommuner har nemlig sørget for at skattekisten er ekstra romslig når boliger og velferd skal deles ut til muslimske innvandrere. Innvandrere som knapt har satt sine føtter på dansk jord før pengene daler nedover dem.

Les nedenfor hvordan den danske byen Aalborg alene i år har brukt over 24 millioner kroner på å kjøpe inn 10 eiendommer til 160 flyktninger som har ankommet byen.

HURRA FOR DANMARK: Hundrevis av millioner av danske skattekroner går årlig til å kjøpe opp dyre og verdifulle boliger til nyankomne migranter fra muslimske land. Samtidig blir danske hjemløse jaget ut av byene av politiet med bøter og trusler om fengsel.

Denne stadige strømmen av mennesker fra muslimske land har skapt store problemer på boligmarkedene i Danmark. I våre naboland finnes det nemlig et system der man blir tildelt bolig etter behov og ansiennitet av kommunen. Det betales leie, som kontrolleres av myndighetene. Mange unge, syke og eldre står ofte i slik boligkø i mange år, og må ta til takke med den boligen de blir tildelt.

Masseinnvandringen har imidlertid kastet en ordentlig skiftenøkkel i maskineriet. De kommer uten penger eller mulighet til å betale leie. De kommer ofte i store familier. De kommer ofte i store grupper. Og et sted må de jo bo. Så da tar kommunen frem sine ventelister og etniske dansker blir deretter dyttet videre nedover, for å gjøre plass til de nyankomne.

Les også: Verdt å vite om innvandringen i Danmark

Les også: Det nye Danmark: Antallet voldtekter har eksplodert

Bare i år ankommer over 160 flyktninger til Aarhus, og dem har ikke kommunen plass til, sier den socialdemokratiske rådmannen, Kristian Würtz, til danske medier.

Så da må kommunen inn på det private boligmarkedet og kjøpe leiligheter og hus for å dekke behovet. Det fikk de støtte fra av den vanlige rødgrønne politiske kabalen. Kun tre partier var imot; Venstre, De Konservative og Dansk Folkeparti.

Les også: Syrisk flyktning ønsker sine 20 barn og 3 koner til Danmark

Les også: Dansk politiker rasende over kravmentaliteten, griskheten og mangelen på takknemligheten til innvandrerne 

Aarhus’ bystyre klubbet nylig igjennom et vedtak på 24 millioner danske kroner for 10 boliger til flyktninger. Og dette er ikke gamle, nedslitte boliger på siste holdeplass. Nei, her snakker vi sentrumsnære og ettertraktede områder i byen Aarhus. Der danskene bor.

– Husene skal ikke ligge i innvandrertette områder eller «utsatte boligområder». Det kan skade integrasjonen, står det i avgjørelsen.

Les også: Somalisk asylsøker fikk opphold og bolig i Danmark – drepte naboen med 160 knivstikk

Les også: Syrisk asylsøker drepte kvinne i leilighet i Danmark – tilbød naboen sex med døde liket

Det betyr at disse titalls flyktningene nå skal få bo sammen med dansker som har jobbet hardt og spart hele livet sitt for å bo i hus og boliger av høyere prisklasse og i «finere områder». Det spørs hva disse sier når prisene nå plutselig går ned på deres eiendommer som følge av bråk, uro, forsøpling, narkotikasalg, kriminalitet eller i verste fall drap i boligene, slik Trondheim kommune opplevde.

De 24 millionene kommer selvfølgelig i tillegg de faste utgiftene til mat, klær, legebesøk, operasjoner, tannbehandling, terapeuter, psykologer, barnehage, skole, førerkort, språkkurs, tolker, advokater, hærverk, rettssaker, politiinnsats, fengsler og erstatning til de danske ofrene for volden flyktningene står bak. (Som igjen koster samfunnet i tapt skatteinntekt, arbeidsytelse, operasjoner, sykemeldinger, ødelagte liv og familier m.m.)

Les også: Danmark: Kaster ut innvandrerfamilier fra leilighetene sine

Les også: 80 prosent av alle som mottar sosialbidrag i Danmark er innvandrere

Det spørs hvor lenge en slik politikk fungerer før det hele imploderer i både samfunnslig og økonomisk kaos. Men så lenge danskene går til valgurnene og gir de rødgrønne politikerne sine stemmer, så får flyktningene boliger i millionklassen og et liv uten økonomiske bekymringer. Betalt av den danske skattebetaleren.

Det må gjøres klart at denne saken fra Aarhus ikke er et enkelttilfelle, men heller en regel og endel av en større politisk bevegelse som på alle plan gjør det vanskeligere og verre for nordmenn, svensker og dansker å leie eller kjøpe seg bolig. Og verst går det utover de svakeste i våre samfunn. Enslige foreldre, syke og eldre, blir ofte kasteballer og de første som blir ofret. De har ingen muligheter eller ressurser til å kjempe imot kommuner og myndigheter når de får brev eller beskjed om at de må flytte eller har mistet boligen sin.

Les også: Det kreves TOLV europeiske skattebetalere for å forsørge EN afrikansk migrant

Det kuttes også i matlevering, varm mat, dusjing, stell, medisiner, omsorg, operasjoner, behandling og tilsyn til de svakeste, sykeste og eldste innbyggerne. Alt for å kutte kostnader og «effektivisere». Samtidig er altså skattekisten til flyktninger, migranter og asylsøkere bunnløs, slik vi ser i Danmark, der titalls millioner kan bevilges til luksusboliger for asylsøkere helt uten videre på ett enkelt møte.

Under her legger vi ut en lang rekke lenker til nyhetssaker som viser at dette er en omfattende og konkret politikk som de rødgrønne partiene og politikerne fører. Dette er organisert. Dette er villet.

NORGE:

SVERIGE:

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.

Share