24. januar 2018 • English version

Ny grov rasisme mot nordmenn – denne gang fra AUF-representant

Å diskriminere noen på grunn av sin hudfarge er forbudt i henhold til norsk lov.

Allikevel reagerer ingen når to profilerte politikere på venstresiden offentlig går ut og mener at man skal forskjellsbehandle mennesker i Norge nettopp basert på sin hudfarge.

KLART OG TYDELIG: I henhold til norske lover er det forbudt å diskriminere noen på bakgrunn av deres hudfarge, nasjonalitet eller etniske opprinnelse. Nå har både en SV og AUF-politiker gått ut offentlig og støttet brudd på denne loven. (Skjermbilde: Lovdata.no).

Dette kan man lese i mandagens nettutgave av Aftenposten, signert Mansoor Hussain (18), skoleringsansvarlig, AUF i Oslo:

Men la oss nå se på hvordan en regjering som er hvitere enn snøkaoset på Østlandet den siste tiden, skal fokusere på integrering.

Med vage formuleringer og et blendahvitt lag har nå Siv Jensen (Frp), Trine Skei Grande (V) og Erna Solberg (H) erklært krig for integrering. Den gjengen som ikke greide å gi en eneste av de 20 statsrådspostene til en person med innvandrerbakgrunn.

“HVITHVITE”: Kan noen tenke seg om en FrP-politiker hadde gått ut i Aftenposten og sagt; “Det sortsorte Oslo – det er på tide å gjøre byen mer hvit”. (Skjermbilde/Aftenposten).

Hussain har kanskje glemt at tre av de fem største innvandrergruppene i Norge er polakker, svensker og litauere. Og bak dem følger tyskere, dansker og russere. Og de er alle hvite. Men ingen av disse gruppene har klaget på sammensetningen i den norske regjeringen eller mangel på representasjon.

Så da har det ikke noe med innvandring og integrering å gjøre. Det har med hudfarge å gjøre.

Og da har man altså brutt norsk lov.

RASIST: Mansoor Hussain (18) fra AUF ønsker å bryte norsk lov og rasismeparagrafen ved å forskjellsbehandle mennesker basert på deres hudfarge og ikke ta hensyn til deres kvalifikasjoner uavhengig av kjønn, etnisitet eller seksuell orientasjon. (Foto: Twitter).

Relatert:

Share